Navigation Menu+

Tantra jaaropleiding | Opleidingseisen & literatuurlijst

Posted on Apr 2, 2018 by in Jaartraining & opleiding | 0 comments

Tantra-en-massage-opleiding

LijnBoven Tantra

OPLEIDINGSEISEN & STUDIEBELASTING TANTRA JAAROPLEIDING BODY2CHILL®

LijnOnder Tantra

Opleiding-Tanta-Massage

 Voor het behalen van het certificaat gaan wij uit van 100% presentie. Mocht een activiteit door annulering of onverwachte omstandigheden vervallen, dan hoeft dat geen probleem te vormen. Je kan die activiteit -of soortgelijke- dan tot aan een half jaar na je uiterste jaartrainingsdatum inhalen (op eigen kosten).

Als vrouw deelname aan de vrouwentraining Shakti’s inspiration en als man aan de mannentraining Shiva’s inspiration. Eén van de drie dagtrainingen op je stempelkaart is dus bestemd voor deze training.

 Boekenlijst & boekenverslag: onderstaande 4 boeken word je als ondersteuning geacht te lezen tijdens je jaartraining. Plan je tijd daarvoor, lees er bijvoorbeeld elke twee maanden één. Zonder ze te lezen kan je niet slagen.  Mocht je moeite hebben met het (uit)lezen van één of enkele boeken neem dan bijtijds contact op. De boeken zullen je leven zeker verrijken en je zult op een diep onderliggend niveau Tantra begrijpen en kunnen integreren in deze opleiding, de liefde en je dagelijks leven. Wij adviseren om ze te lezen in onderstaande volgorde, maar dat is aan jou en wie weet heb je er al één of twee van gelezen!

Boekenlijst:
– De weg naar absolute liefde | Daniel Odier (gratis bij je inschrijving)
– Verslaafd aan liefde (t/m pag 102) | Jan Geurtz
– De blauwe vlam | David Deida
– Tantra, the way of acceptance | OSHO

Kort boekverslag*:
Vóór je afstuderen ontvangen wij een boekenverslag op één A4 (lettergrootte 12). Op die ene A4 vertel je kort en bondig wat de verschillende boeken voor je hebben betekend, wat ze je leerde over Tantra en wat je het meest persoonlijk raakte.

*Per 2018 is het verplichte boekverslag als opleidingseis komen te vervallen. Je mag dit verslag maken, je hoeft het niet. Reden: Heel wat deelnemers ervoeren het als een (te) grote druk, waarmee we ons doel dan voorbij schieten. Lees de boeken wel want ze ondersteunen je echt heel mooi in je ontwikkelingsprocessen.

 

Tantramassage-opleiding

 Eindverslag & voordracht: Vóór de laatste dag van je jaartraining, en na het inleveren van je boekenverslag, schrijf je een procesverslag van één A4 over de persoonlijke processen die jij hebt doorgemaakt. Dus: wat heeft deze Tantra opleiding je gebracht? Als afsluiting geef je naar aanleiding hiervan een korte voordracht aan de groep over jouw proces en de betekenis voor jou van Tantra.

• Wanneer je aan de opleidingseisen hebt voldaan, en na overleg tussen de trainers hierover, ontvang je formeel het certificaat van je jaaropleiding. 

 

LijnOnder Tantra