Navigation Menu+

Erotische Tantra massage – Het meervoudig orgasme

Posted on Apr 10, 2018 by in Dagworkshops | 0 comments

Meervoudig-orgasme-tantra

ZON 25 FEB 2018 ÓF ZON 03 FEB 2019 

DAGWORKSHOP VOOR STELLEN EROTISCHE TANTRA MASSAGE: HET MEERVOUDIG ORGASME

‘Orgastische Tantra yoga technieken zoals het meervoudig orgasme of multiple orgasme zijn hip & hot. Het taboe lijkt doorbroken.’

‘Een orgasme vat het hele leven samen. Nog meer: het gunt je een moment samen met de gehele kosmos, waar het zich uitspant tot in elke hoek van jouw wezen.’ 

LijnBoven Tantra

ORGASTISCHE LIEFDESTECHNIEKEN

Orgastische Tantra yoga is een wijze om met je partner tot diepe verbinding en verfijnde afstemming te komen. Vervullend, energiek, emotie regulerend en bevrijdend. Orgastische Tantra yoga werkt met stimulerende en gerichte intieme massage, adem- en energie oefeningen, uitleg van orgastische- en energetisch verbindende technieken. Deze verfijnde dag helpt jullie diep in je lijf en verbreedt je vermogen om lichamelijke, orgastische sensaties, te voelen en te delen. Met eigen partner op jullie eigen plek. Geen seksuele uitwisseling met andere stellen.

RODE TANTRA MASSAGE

Rode Tantra staat voor spirituele- en seksuele verdieping. Je kunt samen met je eigen partner, binnen het afgegrensde kader van de oefening, tot seksuele vereniging of directe stimulering komen. Niets moet. Je gaat spelenderwijs samen op onderzoek. Je kunt zelf kijken hoever je wilt gaan en wat voor jullie op dat moment past. Tijdens intiemere massages kun je een omslagdoek gebruiken om je wat te bedekken wanneer dat prettig voor je voelt.

LijnBoven Tantra

UNFOLD YOUR ORGASMIC ENERGY
HET MEERVOUDIG ORGASME

Meervoudig-orgasme-tantra

Erotische liefdestechnieken

Vandaag het Meervoudig orgasme ook wel het Multi orgasme genoemd. Er hangt taboe en mysterie rondom het orgasme. Het is tegelijk waarschijnlijk het fijnste, meest spannende, bevrijdende en regulerende gevoel dat je kent. Er is veel te doen rondom dit zo heimelijk gewaardeerde fenomeen. Onderzoek en speel er vrij mee tijdens deze erotische massage workshop! Van de oude Taoïstische geheimen van de Tao of sex zoals het meervoudig orgasme, tot de Tibetaanse technieken van ademhalingsversmelting waarbij je samen met je partner je orgastisch samenzijn, wervel voor wervel, tot kosmische hoogte kan brengen!
meervoudig orgasme

Een ‘juist’ of ‘verantwoord’ orgasme bestaat gelukkig niet. 

En… het is altijd anders, ook wanneer je tot nu toe gemakkelijk of misschien wel juist moeilijk een orgasme ervaart. Tantra yoga biedt met haar kennis van het lichaam, energiestroming en intimiteitsopbouw vele handvatten om samen met je partner jullie orgastische lichamen bewust en aandachtig verder te verkennen en jullie te laten verrassen.

Het gaat bij orgastische Tantra massage om de totale lichaamservaring.

Explosief overspoelend of zoet sluimerend. Centraal bij het meervoudig orgasme staat de verspreiding van je vitale energie, als een kettingreactie, over het hele lichaam zonder verlies van energie. Dit kent geen vaste vorm of moeten… geen vasthouden of loslaten, maar gewoon optimaal samenzijn met je lichaam. Misschien meer dan ooit daarin samenkomen. Vrouwen kunnen hun multi-orgastisch vermogen uitbreiden. Ook mannen kunnen met deze technieken de beleving van het orgasme verlengen, over het lichaam verspreiden en verhevigen.

Vervullend | energiek | regulerend voor lijf & geest | bevrijdend

EenheidstekenGoud

LijnOnder Tantra

TECHNIEKEN MEERVOUDIG ORGASME

Massage vanuit de Tantra yoga gericht op verbinding tussen boven- en onderlichaam, energie circulaties vanuit de Tao of Seksuality, Tibetaanse Tantra en Kashmirische Tandava massage om de Kundalini-slang te ontwaken in je bekken en omhoog te brengen via de ruggengraat, openen van het energiekanaal: The inner flute, Tantra yoga techniek als de Kleine Hemelse kringloop, Gesloten en open ademcirculaties, Tongklik, The big draw, Vertragings technieken, Bridging, PC spieren en het vallei orgasme.

TANTRA VISIE OP SEKSUALITEIT

Bij tantrische seksualiteit, het dal orgasme en het vallei orgasme, draait het niet om snelle bevrediging maar om elkaar aan te voelen en zo lang mogelijk intens samen te zijn en de energie te laten circuleren. Waarschijnlijk geniet je als nooit tevoren, ontdek je nieuwe sensaties of kom je bij je innerlijke wildheid. Ook kan je emoties tegenkomen als schaamte of oud verdriet. De opgewekte energie (Chi) kan je inzetten om jezelf te helen of toe te staan om vol en vrij te mogen genieten.

EenheidstekenGoud

TAAL

Nederlands. Indien gewenst is er bij deze workshop enige vertaling in het Engels.

VOOR

Intimiteit verdieping voor stellen en gelegenheidsparen die zich vrij genoeg voelen om binnen een veilige- en speelse omgeving in liefde en waarheid samen te zijn en voort te bouwen op het gebied van hun emotionele- en seksuele welzijn.

Een gemiddeld goede gezondheid en enig lichaamsbewustzijn is noodzakelijk. Ervaring met b.v. Tantra, Yoga, meditatie is prettig maar zeker niet noodzakelijk.

*Mocht jij, of je partner, het moeilijk vinden om überhaupt een orgasme te ervaren, dan is deze workshop ook geschikt. Je leert diep en geaard in contact te komen met je lijf en adem, waarbij je jouw aandacht dan eerst op het piek orgasme kan richten.

DOOR

Han & Marita 

PRIJS per pers.

De normale prijs is € 100, met 1 maand vroegboekkorting € 90 en wanneer je de jaartraining hebt gedaan € 80 | Incl. drinken en wat lekkers.

LOCATIE

Cordium | Ruyterstraat 65 Nijmegen | Vlakbij centraal station | Parkeren & route

TIJD

13:00 – 18:00  *10 min voor aanvang van de Tantra massage cursus aanwezig voor betaling, omkleden e.d.

MEE VOOR DEZE TANTRA MASSAGE per pers. 

Neem je eigen omslagdoek/ fleece-dekentje mee. Deze kan je bij intiemere massage ook gebruiken om wat te bedekken wanneer je je daar fijn bij voelt.
Verder: je eigen massage olie en glijmiddel*, flesje water, 1 groot badlaken om op te liggen, 2 kleinere handdoeken en tissues.
*Aanrader: onze heerlijke Sabai massage olie is aan de kassa te koop voor € 7 en kan zowel voor de massage als voor de intieme zone worden gebruikt.

VRIJBLIJVEND NA AFLOOP

Wie dat wil kan na afloop gezellig nakletsen in de huiskamerkroeg aan de overkant.

LEESTIPS VOORAF

Zie hier bij veelgestelde vragen:
‘Tantra is toch seks zonder klaar te komen? Is dat waar?’

 

AGENDA & BOEKING ZON 25 FEB 2018 AGENDA & BOEKING ZON 03 FEB 2019

 

 

 

Tantra yoga of sex | Multiple orgasm