top of page

za 25 jun

|

Alsemberg

Zomers Tantra Verbindingsfeest | De Wilde Roos België | Zaterdag 25 juni 2022

De 5e editie alweer. Verbinden met jezelf, met een ander, de natuur, leren voelen, je intuïtie volgen. Het zijn allemaal belangrijke ingrediënten om balans en geluk in je leven te ervaren. Terug naar de kern! Geniet deze dag van alles wat het leven mooi maakt. Tantra, Dans & muziek van The Wanderer!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zomers Tantra Verbindingsfeest | De Wilde Roos België | Zaterdag 25 juni 2022
Zomers Tantra Verbindingsfeest | De Wilde Roos België | Zaterdag 25 juni 2022

Tijd en locatie

25 jun 2022, 15:30 – 26 jun 2022, 23:00

Alsemberg, Gijselbosstraat 9, 1652 Alsemberg, Belgium

Over het evenement

  • Op dit moment nog plaatsen beschikbaar.

Vol? Check hierboven regelmatig de beschikbaarheid. Dit kan soms per dag nog veranderen of worden aangepast. Abonneer je ook op onze nieuwsbrief.

LOCATIE De Wilde Roos, Gijselbosstraat 9, 1652 Alsemberg België

BIJDRAGE: € 75

Uiteraard voorzien we lekker veganistisch bio-eten dat met veel Liefde wordt klaargemaakt (inbegrepen in toegangsprijs).

TIJDEN 'Time is nature's way of preventing everything from happening at once'.

15:30* t/m 23:00

VOOR Voor iederen die zich wil verbinden met gelijkgestemden.

MATE VAN INTIMITEIT Gekleed. Gericht op respectvolle geïntegreerde aanraking, afstemming, sensualiteit en flow. Diepgaand. Laagdrempelig.

DOOR Anne Van den Begin & Han Sapundra

BENODIGDHEDEN Neem een fleece deken of extra pull mee voor de eventuele koudere avonduren en ook je yoga matje en/of meditatiekussen.

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Om je in te schrijven, stuur je een mail naar connect@dewilderoos.be waarin je de namen noteert van de mensen die wensen te komen en stort je €75 (inclusief maaltijd) op BE40 6511 6949 3863 op naam van Anne Van den Begin. Graag bij de omschrijving volgende info vermelden: NAMEN DEELNEMERS + Zomers Verbindingsfeest 2022.  ‍

  • ZOMERS VERBINDINGSFEEST | 5e EDITIE!
Liefdesgloed, huid, adem & harten | Ben je erbij?

Voor de vijfde keer organiseer ik het Zomers Verbindingsfeest. Wellicht de laatste editie. Het leven heeft zo zijn plannen. Mijn weg wijst naar het buitenland en naar samenzijn met Han. Daarom dit keer, naast een prachtig verbindend programma zoals jullie het kennen, ook een unieke kleinschalige performance van het sing & songwriters duo 'The Wanderer'. Hierover later meer.

Verbinden met jezelf, met een ander, de natuur, leren voelen, je intuïtie volgen... het zijn allemaal belangrijke ingrediënten om balans en geluk in je leven te ervaren. Terug naar de kern! Geniet deze dag van alles wat het leven mooi maakt. Alles laten stromen, drankje, schoonheid, muziek en samen jezelf zijn. Uiteraard ook ‘s avonds weer lekker vegetarisch eten. Dus, zet jezelf in het zonnetje en dans jouw dans in de buitenlucht terwijl de maan alweer opkomt.

Wat staat er op het programma?

We starten deze mooie dag met The Art of Tantric Touch. Verbinding maken met jezelf en met een ander. Hoe open je jezelf? Hoe sluit je jezelf? Laat je ratio los, voel, ervaar, zoek de warmte op, volg je verlangen en verrijk jezelf...

Nu ons hart openstaat en onze huid zacht om meer vraagt, gaan we door middel van Tantric Dance een stapje verder in het leiden en volgen.

Wanneer we innerlijk aan onze diepste Zen gevoelens toe zijn gekomen, de passie is gestreeld en we het buikje rond hebben, volgt het goed bewaarde geheim van deze dag. Het was niet gemakkelijk maar we hebben het Nederlandse zangduo The Wanderer kunnen strikken.

Deze mooie mannen, en prachtige zielen, brengen authentieke poëtische muziek die ieders ziel diep zal raken. Muziek waar je stil van wordt. Pure meditatie om naast de subtiele- en hart strelende vibraties van deze muziek ook naar de inhoud van de teksten te luisteren. Ze leiden ons op alle vlakken naar een hoger trillingsniveau. Anderhalf uur maar liefst, worden we verwend met deze prachtige liefdevolle en zijns-verrijkende trillingen.

Als klassieke afsluiter van deze mooie mid-zomerdag geldt de Wild Dancing. DJ Han zorgt ervoor dat we ons lichaam mogen laten spreken. Wild staat voor vrij, voor in je lijf en uit je hoofd! Alles op jouw manier. Vrijheid! Met de aarde verbindend, lekker op je blote voeten en rond de vuurschaal. Je lichaam mag op haar of zijn eigen manier tot expressie komen op de vibraties en beatzzz van de muziek. Mee bewegen, zijn, volledig losgaan, jezelf met je ogen dicht laten meevoeren, verbindend keuvelend, chillen en alles meer wat goed voelt op dat moment.

Meer details over het programma kan je vinden als je op het pijltje klikt naast elke activiteit hier onderaan deze pagina. 

Tip: neem een fleece deken of extra trui mee voor de eventuele koudere avonduren en ook je yoga matje en/of meditatiekussen als je niet graag rechtstreeks op het gras wil zitten/liggen. Doe kleding aan waar je makkelijk in kan bewegen.

  • De workshops zijn laagdrempelig en behoeven geen voorkennis of ervaring.
  • De hele dag is er gratis water en thee beschikbaar. Overige drankjes tegen sympatieke prijs.     Uiteraard voorzien we super lekker vegetarisch eten dat met veel liefde eigenhandig wordt klaargemaakt (inbegrepen in de toegangsprijs).
  • Verbindingsadres: De Wilde Roos, Gijselbosstraat 9, 1652 Alsemberg (routebeschrijving)     Inloop start vanaf 15.30 u. Om 16:00 u starten de workshops. Einde 23:00 u. Wees op Tijd
  • Het aantal deelnemers is beperkt dus wil je er bij zijn? Schrijf je nu al in! Je plekje is gegarandeerd na ontvangst van de betaling. ‍

Deel dit evenement

bottom of page