top of page

Weekend 09 + 10 nov 2024 | Tantra Retraite voor Stellen & Individueel | Beschikbaarheid: Man 🟠 Vrouw 🟢 Stel 🟢

REVEAL YOUR INNER SHADOW: Het leven is soms net een theater. Wat raakt jou daarin? Wat triggert je passie, welke rollen speel je graag en welke niet, wat windt je op en waarvan gaan je ogen glimmen? Zwarte Tantra brengt onze verduisterde schaduwkanten aan het licht. Ontdek jouw verborgen potentieel.

Weekend 09 + 10 nov 2024 | Tantra Retraite voor Stellen & Individueel | Beschikbaarheid: Man 🟠 Vrouw 🟢 Stel 🟢
Weekend 09 + 10 nov 2024 | Tantra Retraite voor Stellen & Individueel | Beschikbaarheid: Man 🟠 Vrouw 🟢 Stel 🟢

.

09 nov 2024, 12:30 – 10 nov 2024, 17:00

Regio Nijmegen

.

DEELNEMEN?

KLIK HIER

BOEKING GEMAAKT?

LOG IN VOOR BETALING & LOCATIE

LEDENLOGIN

ANNULERINGSREGELING

KLIK HIER

TANTRISCHE PODCASTS

‘DE WEG TERUG’

SPOTIFY

DEZE TANTRA CURSUS IS GESCHIKT VOOR GEVORDERDEN & BEGINNERS

'Als je durft te verdwalen dan vindt de weg jou terug.’

BESCHIKBARE PLAATSEN

👉🏼 Op dit moment nog plaats.

Check regelmatig de beschikbaarheid, deze kan per dag nog veranderen. Blijf ook op de hoogte via de nieuwsbrief.  Zet jezelf alleen op de wachtlijst wanneer je de data vrij kunt houden. Het is niet mogelijk een vrijgekomen plek te ruilen tegen een reeds geboekte plek.

LOCATIE

Zeer mooie locatie in Nijmegen.

* Na boeking ontvang je jouw ledenlogin. Vul deze hier in voor info over de exacte locatie, parkeren, (restant)betaling, benodigdheden en verblijf. Lukt het niet om in te loggen? Neem op tijd telefonisch contact op. Veel voorpret!

TIJDEN

'Time is nature's way of preventing everything from happening at once!'

Zaterdag 12:30 tot ongeveer 23:45 en zondag 9:15 tot 18:00

Wij beginnen bij Body2chill® graag samen en op tijd. Het is bij ons gezellig. Vertrek ruimschoots op tijd om rustig aan te komen, een parkeerplek te vinden, voor inschrijving/ betaling en eventueel om te kleden. De ontvangst is met thee en wat te knabbelen maar zorg dat je vooraf al gegeten hebt. We starten regelmatig met een beginritueel. Later komen stoort de groepsdynamiek. Beide dagen vormen procesmatig één geheel.

KOSTEN

Naast jouw inbreng zoals kwetsbaarheid en nieuwsgierigheid naar jezelf en het leven wordt een geldelijke bijdrage gevraagd. Deze wordt in het boeddhisme Dana genoemd. Het is een gift vanuit het hart, brengt balans en zet aan tot wederzijdse stroming van energie.

Prijs per persoon bij boeking van 1 retraite:

Early bird tot 1 mnd voor aanvang € 350 | Normaal € 370 | Ex-jaaropleiding € 340

Aanbod 30 jarig bestaan Body2chill®

Prijs per persoon en per retraite bij gelijktijdige boeking van 2 retraites:

Early bird tot 1 mnd voor aanvang € 320 | Normaal € 340 | Ex-jaaropleiding € 310

Dit is inclusief:

 • Deze unieke Tantra retraite.
 • Uitgebreid diner, ontbijt en lunch.
 • Extra's om te smikkelen.
 • Bubbels of appelsap.
 • Indien gewenst en je van verder komt: een eenvoudige slaapplek in de zaal.

Overnachten? Geef dit als wens aan bij boeking. Wij hebben goede matrassen voor op de vloer in de ruimtes. Beddengoed neem je zelf mee. Er zijn geen douches. Wij bieden ons befaamde tantrische wasritueel aan, een zinnelijk avontuur met water, schoonheid & dans! Omdat de ruimte beperkt is, vragen wij deelnemers uit de regio om thuis te overnachten. Ook als je behoefte hebt aan een rustige reset tussen de twee retraitedagen, een slechte slaper of notoire snurker bent, dan is een B&B, Airbnb of hotel een beter idee. Leuke verblijftips:​ Tip 1, Tip 2, Tip 3, Tip 4, Tip 5.

 • Rond 23:00 is het avondprogramma zaterdag afgelopen. Indien gewenst is er nog een barretje open. Belangrijk: Wees zondagochtend om 9:30 terug voor de dagopening als onderdeel van het groepsproces en het overheerlijke ontbijt van onze cateraar!
 • Campers: Zet deze bijvoorbeeld in de buurt van het Kops Plateau of richting Berg & Dal. Er zijn daar ook campings. Zet je camper, als je in het wild slaapt, niet in de wijk, nabij- of voor het pand.

TAAL

Nederlands

TANTRA TRAINERS

Han Sapundra (NL) & Anne Eva (BE)

Supportteam: Leonie & Willemijn (NL)

VOOR WIE

Groepsactiviteit. Openbaar toegankelijk voor stellen en singles. Je hebt als single geen partner nodig. Stellen kunnen intiemere oefeningen met hun partner doen, singles wisselen. Maak als koppel geen afspraken. We vragen de openheid aan iedere deelnemer om ter plekke, op ieder moment weer, gewoon te voelen en te ervaren wat voor jou/ jullie klopt en wanneer jullie naar elkaar toetrekken. Ook voor deelnemers welke nog onbekend zijn met Tantra, boeddhisme of Body2chill®.

Wil je een gelegenheidskoppel zijn? Schrijf je dan beide in als individuele deelnemer. Tijdens de training kan je elkaar opzoeken wanneer de energie tussen jullie naar elkaar toe trekt.

GROEPSGROOTTE

We zetten in op grotere groepen afgestemd op de ruimte en de betreffende activiteit. Dit werkt super omdat de groepsbinding hierdoor wordt versterkt hetgeen veiligheid, een warme bedding en veel sociale cohesie biedt. Dit is belangrijk, vooral wanneer je net begint. Bij elke Tantra retraite staat een team van ongeveer 4-6 pers. voor jullie klaar. Ook de studenten van de jaaropleiding zijn deelgenoot van de groep. Wij zetten ons dagelijks in voor de mooie afgewogen groepen die deelnemers bij Body2chill gewend zijn!

LEEFTIJD & PROFIEL

Toegankelijk voor alle leeftijden. Elke levensfase biedt iets anders. Je ontmoet elkaar bij ons als uniek mens, mindful in het hier en nu, zoals het voor jou klopt op ieder moment weer. Nieuwsgierigheid naar jezelf, lichaamsbewustzijn, een open houding, plezier en echtheid zijn belangrijker.

MATE VAN INTIMITEIT

Deze Tantra cursus behoort tot de Zwarte Tantra. Uitleg over de soorten Tantra: klik hier

Structuren kunnen bij Tantra ontkleed zijn. Dit is fijn bij aanraking, massage en spel. Tegelijk geef je jezelf hierbij als mens bloot. Het letterlijk 'ongelaagde' van jouw kwetsbaarheid, dat is waar het bij Tantra over gaat. Datgene dat ons als mens verbindt. Tussendoor draag je een omslagdoek. De opbouw is bij alle vormen zorgvuldig. Niets moet, anders dan voelend aanwezig blijven in contact met je lijf.

Note: Intiemere aanraking van yoni- of lingam kan deel uitmaken van een duidelijk afgekaderde structuur. Je moet je veilig voelen en niets moet. Zonder duidelijke consent binnenkomen in de yoni is, tijdens retraites van Body2chill®, niet toegestaan. Niet overdag, niet 's nachts.

MINDSET

'Ik breng mijzelf in. Daar ben ik aan toe. Die verantwoordelijkheid kan ik dragen. Wat ik ook ervaar: spannend, heerlijk, moeilijk of extatisch... ik blijf voelend aanwezig. Uiteindelijk kan ik daardoor mijzelf dieper ontmoeten binnen alle facetten die het mysterie van het leven te bieden heeft.

Ik weet dat ik naast nieuwe ervaringen en tijdloosheid ook mijn weerstand kan tegenkomen. Indien beperkende, neurotische of (zelf)destructieve gedachten vanuit mijn hoofd of egoconstructie een situatie verbaal willen blijven beheersen, kan ik gebruik maken van de sturing van het team. Zij zijn er om mij veilig in het hier en nu, in mijn lijf en bij mijn gevoel te helpen. Hierdoor kan ik kwetsbaar deelgenoot zijn binnen de groep en uitgroeien tot de beste versie van mijzelf.

Ik kies voor overgave en wil het leven in al haar grootsheid ervaren en vieren!'

BASIS

Onze bijeenkomsten zijn lichaamsgericht. De ervaring leert echter dat mentaal gezien een geschoold of zelf ontwikkeld HBO denkniveau een pré is. Dit om het krachtige onderliggende Tantrische gedachtegoed geestelijk en lichamelijk te kunnen plaatsen en integreren binnen je ontwikkelingsproces. Daarnaast is emotionele basisstabiliteit, zelfreflectie, contact met je lijf en bewustzijn nodig om je kwetsbaarheid toe te kunnen laten.

Wanneer je een vorm van ASS hebt, PTSS of psychose gevoelig bent neem dan contact op. Dan passen sommige bijeenkomsten binnen grotere groepen zoals deze wellicht niet bij je.

BENODIGDHEDEN

Dit neem je mee per persoon. Gekleurde matrasovertrek maat 1,40 x 2 meter (niet wit). Verder: tandenborstel & tandpasta, 1 grote badhanddoek en 2 gewone handdoeken (alles liefst in effen kleur), 1 omslagdoek (hamamdoek/ sarong/ pareo). *Deze koop je bijvoorbeeld hier. Een stoere wikkelbroek als man kan ook, bijvoorbeeld hier. Deze Tantra workshop hoef je geen olie mee te nemen. 

Kleding: Gemakkelijke kleding en lingerie waarin je jezelf sexy voelt en vrij in kan bewegen. Alles zacht, dus geen BH met vulling of beugels. Geen BH kan natuurlijk ook. Tip: knip de labels uit je lingerie. We zien soms zo'n mooie lingerie en dan schijnt het maat- en waslabeltje er grappig doorheen of als een staartje bovenuit, zonde toch?

Dameslingerie kan je op vele plaatsen kopen. Wanneer je wat 'stouter' wilt experimenteren, dan is dit hier een prima tip voor dames of voor duur maar oogstrelend hier. Heren kunnen bijvoorbeeld hier, hier of hier terecht.

Hygiëne & parfum: Douche of was je voor aanvang met veel water en zonder veel zeep, zodat je fris aankomt. Een natuurlijke geur is een essentieel onderdeel van de subtiele dierlijke onderlaag van intimiteit, eigenheid en natuurlijke hygiëne. Gebruik daarom ook voorafgaande aan een Tantra cursus absoluut géén deo, parfum of aftershave! Geen nagellak (tenzij gelnagellak) i.v.m. strepen op de vloer.

Indien je blijft slapen: Slaapzak of dekbed, kussensloop (kussen is aanwezig), e.vt. oordopjes en oogmasker.

LET OP: Doe je slaapspullen om reden van beperkte plek in een aparte tas, los van je gewone benodigdheden. Deze worden tot de avond elders opgeslagen. Neem qua gewone benodigdheden/ kleding ook niet teveel mee.

Over onze matrassen: Wij hebben 2-persoons kwaliteitsmatrassen. Dat we alleen 2-persoonsmatrassen hebben is een bewuste keuze van ons. Als individuele deelnemer kan je de energie volgen, ter plekke voelen wat je daarmee wilt en bijvoorbeeld een 'slaap-maatje' vinden. Slaap elders of neem een campingmatje mee als je zeker alleen wilt slapen (niets groots). Regelmatig zijn er ook matrassen over omdat niet iedereen blijft slapen.

 • REVEAL YOUR INNER SHADOW AND SHINE | TANTRA WEEKEND RETREAT

'Uit het duister in het licht geboren probeer ik opnieuw óók weer mijn donkerte te zijn en dan badend in kleur!' 

-Han Sapundra-

Welkom bij 'The Tantric theatre of life! Is jouw plek voor of achter de coulissen? Speel jij een rol of voel jij je waarachtig in het leven staan? Gun jij jezelf de rol die ten diepste bij je past? Waar word je moe van, wat geeft je energie?

Durf je 'op te komen' voor waar je voor staat en 'af te gaan' voor waar je niet voor staat? Heb je het lef om 'te raken' en 'geraakt te worden', om vanuit je diepste kern het zout van je tranen te proeven terwijl je niet meer weet of ze komen vanuit diep verdriet of vol geluk.

We hebben aangeleerde stemmetjes in ons hoofd die zeggen: houd je aan de regels van het theater anders verlies je de liefde of zelfs je leven! Echter, ons puur houdend aan de regels van anderen, raken we onze eigenwaarde, richting, verbinding en onschuld kwijt en daarmee ons vermogen vol lief te hebben en ons werkelijk diep te verbinden met anderen.

Onderzoek de bron van je levenskracht waarmee jij jouw leven en hét leven vorm geeft zoals het bij jou past.

Zwarte Tantra helpt om te kijken achter je overgeërfde angsten, aangepraatte waarheden en verboden vruchten. Alsof we ons theater herscheppen van een plaats met gespeelde rollen tot een ware plek van échte ontmoeting en kwetsbaarheid. Alsof je je eigen kooi openzet en zegt: 'Kom maar op, alles wat ik voel bestaat en is welkom in mij. Verras me, mijn kloppend hart! Laat me telkens weer zien wie ik ben en wie wij samen als kwetsbare mensen kunnen zijn.

Speel, ontdek, wees stout en geniet! Door te verdwalen komen we thuis. Door onze schaduwkanten te omhelzen vinden we ons licht. Door onze eigen draken te herkennen lossen ze op. Door onze verboden fantasieën te onderzoeken vinden we uit wie wij zijn.

 • ALGEMENE INFO TANTRA

'Een van de mooiste dingen in dit leven is dat we een lichaam hebben en daarvan mogen genieten.'

Tantra betekent web, weefgetouw of verbinding. Tantra vertalen met alleen sex doet haar rijke essentie tekort. Tegelijk is sex de krachtige oerbron van het bestaan en bestaat alles bij de gratie van polariteit. Geïntegreerde intimiteit bevrijdt, geeft levenslust, brengt thuis, reguleert emoties en is orgastisch als het leven zelf.

Tantra: de levenskunst van intimiteit & geluk! Een spiritueel én lichamelijk pad.

Tantra betekent de tijd nemen. Tantra is aards, zintuiglijk, dierlijk, aandachtig, juicy en extatisch. Het verlengt je liefdesspel en is toepasbaar in liefde, relatie, opvoeding en werk. Ook vergroot Tantra je gevoelswereld, het stopt piekeren en versterkt je schoonheid van binnenuit. De stap om met een Tantra cursus of workshop te beginnen, kan spannend voelen en zal grote invloed hebben op je leven. Een investering in liefde, waarachtigheid en geluk.

Al onze Tantra workshops en Tantra massage cursussen worden zorgvuldig opgebouwd.

Wij houden deelnemers dicht bij zichzelf en goed in hun lijf. Dat is ons werk. Je kunt je bij ons veilig voelen. Wij hebben bijna 30 jaar ervaring in het begeleiden van levens- en openingsprocessen op het gebied van het hart, diepgaande verbinding, intimiteit, schaduwkanten en een helder aanwezige geest. Onze werkwijze is hartelijk betrokken én tegelijk direct, down to earth, to the point en zonder taboes, waarbij zowel jouw beschaafde als jouw dierlijke kanten een warme plek bij Body2chill® mogen vinden. Klik hier voor meer info over Tantra trainingen.

 • OOK BELANGRIJK

Body2chill® is een Tantra community:

Wij bieden je graag meer dan alleen Tantra trainingen en Tantra workshops. Blijf na afloop, wanneer je tijd en zin hebt, nog even om na te kletsen of contactgegevens uit te wisselen. Ook gaan wij regelmatig nog samen met een groepje wat drinken en eten. Vaak hier. Wij verschaffen uit privacy overweging geen gegevens van andere deelnemers.

Eerste keer? Lees hier onze Tantra bijsluiter:

Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

 • INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Deelnemers welke ons recent hebben bezocht kunnen direct contact opnemen zonder het registratieformulier.

Office: Ma-Don 11:00-19:00 | +31645624065‬ | Bellen/ Sms/ Whats-app (niet mailen).

Ben je voor het eerst of jaren niet geweest? Vul dan eerst ons registratieformulier in. Dit duurt 2 minuten.

Deel dit evenement

bottom of page