top of page

Weekend 05 + 06 juli 2025 | Tantra Retraite voor Stellen & Individueel | Beschikbaarheid: Man 🟢 Vrouw 🟢 Stel 🟢

IT'S DARK, IT'S PURE: 'Tantra: the art of living dangerously'. Zonder donker geen licht. Dus kom maar op: mijn lustige en listige kant, mijn dierlijke oer kant, mijn stoute, wilde en kinky kant, mijn machtige en onmachtige kant en al mijn schaduw kanten... Ik leef mijn volle menselijke potentieel!

Weekend 05 + 06 juli 2025 | Tantra Retraite voor Stellen & Individueel | Beschikbaarheid: Man 🟢 Vrouw 🟢 Stel 🟢
Weekend 05 + 06 juli 2025 | Tantra Retraite voor Stellen & Individueel | Beschikbaarheid: Man 🟢 Vrouw 🟢 Stel 🟢

.

05 jul 2025, 12:30 – 06 jul 2025, 18:00

Regio Nijmegen

.

DEELNEMEN?

KLIK HIER

BOEKING GEMAAKT?

LOG IN VOOR BETALING & LOCATIE

LEDENLOGIN

ANNULERINGSREGELING

KLIK HIER

TANTRISCHE PODCASTS

‘DE WEG TERUG’

SPOTIFY

DEZE TANTRA CURSUS IS GESCHIKT VOOR GEVORDERDEN & BEGINNERS

'Wanneer je niet weet waar je heen gaat, dan kom je er altijd.’ - Loesje -

BESCHIKBARE PLAATSEN

👉🏼 Op dit moment nog plaats.

Check regelmatig de beschikbaarheid, deze kan per dag nog veranderen. Blijf ook op de hoogte via de nieuwsbrief.  Zet jezelf alleen op de wachtlijst wanneer je de data vrij kunt houden. Het is niet mogelijk een vrijgekomen plek te ruilen tegen een reeds geboekte plek.

LOCATIE

Zeer mooie locatie in Nijmegen.

* Na boeking ontvang je jouw ledenlogin. Vul deze hier in voor info over de exacte locatie, parkeren, (restant)betaling, benodigdheden en verblijf. Lukt het niet om in te loggen? Neem op tijd telefonisch contact op. Veel voorpret!

TIJDEN

'Time is nature's way of preventing everything from happening at once!'

Zaterdag 12:30 tot ongeveer 23:45 en zondag 9:15 tot 18:00

Wij beginnen bij Body2chill® graag samen en op tijd. Het is bij ons gezellig. Vertrek ruimschoots op tijd om rustig aan te komen, een parkeerplek te vinden, voor inschrijving/ betaling en eventueel om te kleden. De ontvangst is met thee en wat te knabbelen maar zorg dat je vooraf al gegeten hebt. We starten regelmatig met een beginritueel. Later komen stoort de groepsdynamiek. Beide dagen vormen procesmatig één geheel.

KOSTEN

Naast jouw inbreng zoals kwetsbaarheid en nieuwsgierigheid naar jezelf en het leven wordt een geldelijke bijdrage gevraagd. Deze wordt in het boeddhisme Dana genoemd. Het is een gift vanuit het hart, brengt balans en zet aan tot wederzijdse stroming van energie.

Prijs per persoon bij boeking van 1 retraite:

Early bird tot 1 mnd voor aanvang € 350 | Normaal € 370 | Ex-jaaropleiding € 340

Aanbod 30 jarig bestaan Body2chill®

Prijs per persoon en per retraite bij gelijktijdige boeking van 2 retraites:

Early bird tot 1 mnd voor aanvang € 320 | Normaal € 340 | Ex-jaaropleiding € 310

Dit is inclusief:

 • Deze unieke Tantra retraite.
 • Uitgebreid diner, ontbijt en lunch.
 • Extra's om te smikkelen.
 • Bubbels of appelsap.
 • Indien gewenst en je van verder komt: een eenvoudige slaapplek in de zaal.

Overnachten? Geef dit als wens aan bij boeking. Wij hebben goede matrassen voor op de vloer in de ruimtes. Beddengoed neem je zelf mee. Er zijn geen douches. Wij bieden ons befaamde tantrische wasritueel aan, een zinnelijk avontuur met water, schoonheid & dans! Omdat de ruimte beperkt is, vragen wij deelnemers uit de regio om thuis te overnachten. Ook als je behoefte hebt aan een rustige reset tussen de twee retraitedagen, een slechte slaper of notoire snurker bent, dan is een B&B, Airbnb of hotel een beter idee. Leuke verblijftips:​ Tip 1, Tip 2, Tip 3, Tip 4, Tip 5.

 • Rond 23:00 is het avondprogramma zaterdag afgelopen. Indien gewenst is er nog een barretje open. Belangrijk: Wees zondagochtend om 9:30 terug voor de dagopening als onderdeel van het groepsproces en het overheerlijke ontbijt van onze cateraar!
 • Campers: Zet deze bijvoorbeeld in de buurt van het Kops Plateau of richting Berg & Dal. Er zijn daar ook campings. Zet je camper, als je in het wild slaapt, niet in de wijk, nabij- of voor het pand.

TAAL

Nederlands

TANTRA TRAINERS

Han Sapundra (NL) & Anne Eva (BE)

Supportteam: Willemijn & Loes (NL)

VOOR WIE

Groepsactiviteit. Openbaar toegankelijk voor stellen en singles. Je hebt als single geen partner nodig. Stellen kunnen intiemere oefeningen met hun partner doen, singles wisselen. Maak als koppel geen afspraken. We vragen de openheid aan iedere deelnemer om ter plekke, op ieder moment weer, gewoon te voelen en te ervaren wat voor jou/ jullie klopt en wanneer jullie naar elkaar toetrekken. Ook voor deelnemers welke nog onbekend zijn met Tantra, boeddhisme of Body2chill®.

Wil je een gelegenheidskoppel zijn? Schrijf je dan beide in als individuele deelnemer. Tijdens de training kan je elkaar opzoeken wanneer de energie tussen jullie naar elkaar toe trekt.

GROEPSGROOTTE

We zetten in op grotere groepen afgestemd op de ruimte en de betreffende activiteit. Dit werkt super omdat de groepsbinding hierdoor wordt versterkt hetgeen veiligheid, een warme bedding en veel sociale cohesie biedt. Dit is belangrijk, vooral wanneer je net begint. Bij elke Tantra retraite staat een team van ongeveer 4-6 pers. voor jullie klaar. Ook de studenten van de jaaropleiding zijn deelgenoot van de groep. Wij zetten ons dagelijks in voor de mooie afgewogen groepen die deelnemers bij Body2chill gewend zijn!

LEEFTIJD & PROFIEL

Toegankelijk voor alle leeftijden. Elke levensfase biedt iets anders. Je ontmoet elkaar bij ons als uniek mens, mindful in het hier en nu, zoals het voor jou klopt op ieder moment weer. Nieuwsgierigheid naar jezelf, lichaamsbewustzijn, een open houding, plezier en echtheid zijn belangrijker.

MATE VAN INTIMITEIT

Deze Tantra cursus behoort tot de Zwarte Tantra. Uitleg over de soorten Tantra: klik hier

Structuren kunnen bij Tantra ontkleed zijn. Dit is fijn bij aanraking, massage en spel. Tegelijk geef je jezelf hierbij als mens bloot. Het letterlijk 'ongelaagde' van jouw kwetsbaarheid, dat is waar het bij Tantra over gaat. Datgene dat ons als mens verbindt. Tussendoor draag je een omslagdoek. De opbouw is bij alle vormen zorgvuldig. Niets moet, anders dan voelend aanwezig blijven in contact met je lijf.

MATE VAN INTIMITEIT

Deze Tantra cursus behoort tot de Witte Tantra. Uitleg over de soorten Tantra: klik hier

Structuren kunnen bij Tantra ontkleed zijn. Dit is fijn bij aanraking, massage en spel. Tegelijk geef je jezelf hierbij als mens bloot. Het letterlijk 'ongelaagde' van jouw kwetsbaarheid, dat is waar het bij Tantra over gaat. Datgene dat ons als mens verbindt. Tussendoor draag je een omslagdoek. De opbouw is bij alle vormen zorgvuldig. Niets moet, anders dan voelend aanwezig blijven in contact met je lijf.

Note: Intiemere aanraking van yoni- of lingam kan deel uitmaken van een duidelijk afgekaderde structuur. Je moet je veilig voelen en niets moet. Zonder duidelijke consent binnenkomen in de yoni is, tijdens retraites van Body2chill®, niet toegestaan. Niet overdag, niet 's nachts.

MINDSET

'Ik breng mijzelf in. Daar ben ik aan toe. Die verantwoordelijkheid kan ik dragen. Wat ik ook ervaar: spannend, heerlijk, moeilijk of extatisch... ik blijf voelend aanwezig. Uiteindelijk kan ik daardoor mijzelf dieper ontmoeten binnen alle facetten die het mysterie van het leven te bieden heeft.

Ik weet dat ik naast nieuwe ervaringen en tijdloosheid ook mijn weerstand kan tegenkomen. Indien beperkende, neurotische of (zelf)destructieve gedachten vanuit mijn hoofd of egoconstructie een situatie verbaal willen blijven beheersen, kan ik gebruik maken van de sturing van het team. Zij zijn er om mij veilig in het hier en nu, in mijn lijf en bij mijn gevoel te helpen. Hierdoor kan ik kwetsbaar deelgenoot zijn binnen de groep en uitgroeien tot de beste versie van mijzelf.

Ik kies voor overgave en wil het leven in al haar grootsheid ervaren en vieren!'

BASIS

Onze bijeenkomsten zijn lichaamsgericht. De ervaring leert echter dat mentaal gezien een geschoold of zelf ontwikkeld HBO denkniveau een pré is. Dit om het krachtige onderliggende Tantrische gedachtegoed geestelijk en lichamelijk te kunnen plaatsen en integreren binnen je ontwikkelingsproces. Daarnaast is emotionele basisstabiliteit, zelfreflectie, contact met je lijf en bewustzijn nodig om je kwetsbaarheid toe te kunnen laten.

Wanneer je een vorm van ASS hebt, PTSS of psychose gevoelig bent neem dan contact op. Dan passen sommige bijeenkomsten binnen grotere groepen zoals deze wellicht niet bij je.

BENODIGDHEDEN

Dit neem je mee per persoon. Gekleurde matrasovertrek maat 1,40 x 2 meter (niet wit). Verder: tandenborstel & tandpasta, 1 grote badhanddoek en 2 gewone handdoeken (alles liefst in effen kleur), 1 omslagdoek (hamamdoek/ sarong/ pareo). *Deze koop je bijvoorbeeld hier. Een stoere wikkelbroek als man kan ook, bijvoorbeeld hier. Deze Tantra workshop hoef je geen olie mee te nemen.

Kleding: Gemakkelijke kleding en lingerie waarin je jezelf sexy voelt en vrij in kan bewegen. Alles zacht, dus geen BH met vulling of beugels. Geen BH kan natuurlijk ook. Tip: knip de labels uit je lingerie. We zien soms zo'n mooie lingerie en dan schijnt het maat- en waslabeltje er grappig doorheen of als een staartje bovenuit, zonde toch?

Dameslingerie kan je op vele plaatsen kopen. Wanneer je wat 'stouter' wilt experimenteren, dan is dit hier een prima tip voor dames of voor duur maar oogstrelend hier. Heren kunnen bijvoorbeeld hier, hier of hier terecht.

Hygiëne & parfum: Douche of was je voor aanvang met veel water en zonder veel zeep, zodat je fris aankomt. Een natuurlijke geur is een essentieel onderdeel van de subtiele dierlijke onderlaag van intimiteit, eigenheid en natuurlijke hygiëne. Gebruik daarom ook voorafgaande aan een Tantra cursus absoluut géén deo, parfum of aftershave! Geen nagellak (tenzij gelnagellak) i.v.m. strepen op de vloer.

Indien je blijft slapen: Slaapzak of dekbed, kussensloop (kussen is aanwezig), e.vt. oordopjes en oogmasker.

LET OP: Doe je slaapspullen om reden van beperkte plek in een aparte tas, los van je gewone benodigdheden. Deze worden tot de avond elders opgeslagen. Neem qua gewone benodigdheden/ kleding ook niet teveel mee.

Over onze matrassen: Wij hebben 2-persoons kwaliteitsmatrassen. Dat we alleen 2-persoonsmatrassen hebben is een bewuste keuze van ons. Als individuele deelnemer kan je de energie volgen, ter plekke voelen wat je daarmee wilt en bijvoorbeeld een 'slaap-maatje' vinden. Slaap elders of neem een campingmatje mee als je zeker alleen wilt slapen (niets groots). Regelmatig zijn er ook matrassen over omdat niet iedereen blijft slapen.

 • IT'S DARK, IT'S PURE |  TANTRA WEEKEND RETREAT

'Black Tantra is all about the dark side of being pure light...' 

Speel, wees stout, straal en geniet!

Wie ben ik, onderin de black-box van mijn natuurlijke wezen? Hoe ver durf ik te gaan wanneer het werkelijk om mijzelf gaat? Ik tuur en gluur dit weekend om die hoek. Diep in mijn wezen, waar alles nog onaangeroerd volledig 'is' zoals het is. Open en zonder oordeel of richting.

Zwarte Tantra brengt onze verduisterde krachten en schaduwkanten aan het licht, waaronder onze puurste bron van energie, liefde en erotiek op ons wacht.

Ik kijk, speel, deel en ontdek. Een heel weekend lang. Ontvankelijk en nieuwsgierig naar mijzelf, mijn grenzen en mijn diepere verlangens. Vanuit mijn macht en mijn onmacht. Naast een eerlijke, diepgaande en spannende Tantra training ook een licht en speels weekend. Verder moet je er niets mee. Maar... wie weet verrijkt het je leven meer dan je ooit kon voorspellen.

Met Zwarte Tantra ontdek je jouw meest verlichte kant... We voelen namelijk dat we als mens tot veel meer in staat zijn. Meer authenticiteit, meer lichtheid, meer delen en meer ervaren. Echter wat we in onszelf onderdrukken remt onze volle levenslust en liefde. Wij onderzoeken dit verborgen potentieel. 

Naast een diepe kijk in onszelf is dit weekend ook een speeltuin voor grote mensen met op 'het Tantrisch menu' ook Shibari Bondage en The Tantric Tiger massage. Dit laatste biedt een unieke dynamische Zwarte Tantra massage waar de adrenaline en massa's genotshormonen in een heerlijke mix je lichaam overnemen en doen kronkelen in speels genot, of je dat nu wilt of niet! Grwahhh. Vervolgens leer je hoe je de vrijgekomen energie over je lichaam kunt verspreiden om te eindigen in totale ontspanning.

Welkom bij Body2chill®: Je liefdesleven zal floreren en verdiepen, je warme hart zal kleurrijk glanzen. Als stel of individuele deelnemer zal je bij ons gelijkgestemde anderen ontmoeten waarbij echtheid, groei, gezelligheid, sensitiviteit en waarachtigheid centraal staan.

 • ALGEMENE INFO TANTRA

'Een van de mooiste dingen in dit leven is dat we een lichaam hebben en daarvan mogen genieten.'

Tantra betekent web, weefgetouw of verbinding. Tantra vertalen met alleen sex doet haar rijke essentie tekort. Tegelijk is sex de krachtige oerbron van het bestaan en bestaat alles bij de gratie van polariteit. Geïntegreerde intimiteit bevrijdt, geeft levenslust, brengt thuis, reguleert emoties en is orgastisch als het leven zelf.

Tantra: de levenskunst van intimiteit & geluk! Een spiritueel én lichamelijk pad.

Tantra betekent de tijd nemen. Tantra is aards, zintuiglijk, dierlijk, aandachtig, juicy en extatisch. Het verlengt je liefdesspel en is toepasbaar in liefde, relatie, opvoeding en werk. Ook vergroot Tantra je gevoelswereld, het stopt piekeren en versterkt je schoonheid van binnenuit. De stap om met een Tantra cursus of workshop te beginnen, kan spannend voelen en zal grote invloed hebben op je leven. Een investering in liefde, waarachtigheid en geluk.

Al onze Tantra workshops en Tantra massage cursussen worden zorgvuldig opgebouwd.

Wij houden deelnemers dicht bij zichzelf en goed in hun lijf. Dat is ons werk. Je kunt je bij ons veilig voelen. Wij hebben bijna 30 jaar ervaring in het begeleiden van levens- en openingsprocessen op het gebied van het hart, diepgaande verbinding, intimiteit, schaduwkanten en een helder aanwezige geest. Onze werkwijze is hartelijk betrokken én tegelijk direct, down to earth, to the point en zonder taboes, waarbij zowel jouw beschaafde als jouw dierlijke kanten een warme plek bij Body2chill® mogen vinden. Klik hier voor meer info over Tantra trainingen.

 • OOK BELANGRIJK

Body2chill® is een Tantra community:

Wij bieden je graag meer dan alleen Tantra trainingen en Tantra workshops. Blijf na afloop, wanneer je tijd en zin hebt, nog even om na te kletsen of contactgegevens uit te wisselen. Ook gaan wij regelmatig nog samen met een groepje wat drinken en eten. Vaak hier. Wij verschaffen uit privacy overweging geen gegevens van andere deelnemers.

Eerste keer? Lees hier onze Tantra bijsluiter:

Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

 • INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Deelnemers welke ons recent hebben bezocht kunnen direct contact opnemen zonder het registratieformulier.

Office: Ma-Don 11:00-19:00 | +31645624065‬ | Bellen/ Sms/ Whats-app (niet mailen).

Ben je voor het eerst of jaren niet geweest? Vul dan eerst ons registratieformulier in. Dit duurt 2 minuten.

Deel dit evenement

bottom of page