top of page

zo 18 okt

|

Cordium

Voor Singles (Stellen Welkom) | Selflove, Orgasm & God! | Zon middag & avond Incl. diner | 18 okt 2020

'Becoming a god is to desolve in oneness'. Eer je goddelijke lijf & oorsprong. Bloei open als 'n bloem. Laat je strelen door god. Via je adem, warme handen, de zwoelte in je ruggengraat, je fijnste gevoeligheid en zachtste tederheid. Wellicht ben je gewend dit te bewaren voor 'n ander. Nu eens niet!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Voor Singles (Stellen Welkom) | Selflove, Orgasm & God! | Zon middag & avond Incl. diner | 18 okt 2020
Voor Singles (Stellen Welkom) | Selflove, Orgasm & God! | Zon middag & avond Incl. diner | 18 okt 2020

Tijd en locatie

18 okt 2020, 12:00 – 22:30

Cordium, De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen, Nederland

Over het evenement

  • Op dit moment nog plaatsen beschikbaar.

Vol? Check hierboven regelmatig de beschikbaarheid. Dit kan soms per dag nog veranderen of worden aangepast. Abonneer je ook op onze nieuwsbrief.

PRIJS per persoon incl. dinerbuffet, thee & extra's. Normaal € 130 | Early bird tot 30 dagen vooraf € 120

LOCATIE De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen | Info over route & verblijf. Rondom Cordium is het betaald parkeren. Bij de Doctor Jan Berendsstraat, op 8 minuten lopen achter Cordium, is parkeren goedkoper en avonds plus zondag gratis.

VOOR Singles die op het intimiteitsvlak én op het erotische gebied verdieping zoeken en binnen een veilige omgeving in liefde en waarheid willen samenzijn. Stellen zijn welkom. Warm, respectvol en helder met een open mogelijkheid tot onderzoek waarbij niets moet. Laagdrempelig van opbouw en geen Tantra ervaring nodig. Je ontmoet elkaar bij Body2chill® als uniek mens, mindful in het hier en nu, zoals het voor jou klopt op ieder moment weer. Nieuwsgierigheid naar jezelf, een fit lijf, lichaamsbewustzijn, open houding, fun! en echtheid zijn belangrijker.

-

Toegankelijk ook wanneer je onbekend bent met Tantrisch boeddhisme. Alle leeftijden. Geen Tantra ervaring nodig. Openheid, lichaamsbewustzijn en echtheid zijn belangrijker. Onze bijeenkomsten zijn lichaamsgericht. De ervaring leert echter dat mentaal gezien een HBO denkniveau nodig is. Dit om het krachtige onderliggende Tantrische gedachtegoed geestelijk- en lichamelijk te kunnen plaatsen en integreren binnen je ontwikkelingsprocessen. Daarnaast is emotionele basisstabiliteit, zelfreflectie en inzicht in groeiprocessen nodig om je kwetsbaarheid toe te kunnen laten. Wanneer je een vorm van autisme hebt, PTSS of psychose gevoelig bent neem dan contact op. Dan passen onze bijeenkomsten binnen grotere groepen zoals deze wellicht niet bij je.

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Dan graag het registratieformulier invullen. Dit duurt ongeveer 3 minuten. Je wordt dan op korte termijn gebeld om samen te kijken of er nog plek is en of wij je deelname definitief kunnen maken. Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬

NOTE BETREFT COVID Deelname is alleen mogelijk wanneer je lichamelijk én geestelijk gezond bent. Lichamelijk bezien wil dat zeggen dat je met griepverschijnselen thuisblijft. Geestelijk bezien dat je jouw transformatieproces van angst en groepshypnose naar wakker individueel bewustzijn al hebt doorlopen. Praktisch: Bij aanvang wordt ieders temperatuur gecheckt met een infrarood thermometer. Er is veel mogelijkheid voor frisse lucht en er is luchtzuivering (ionisatie) aanwezig. Binnen onze eigen tempelruimtes geldt als levensbeschouwelijk onderwijsinstelling geen mondkapjeplicht. In alle algemene ruimtes van Cordium is vanaf binnenkomst wel een mondkapje en onderling behoud van 1,5 m. afstand verplicht.

TIJDEN & BETALING 12:00* - 22:30. Zorg dat je voor aanvang al wat gegeten hebt.

*Wees 15 min eerder om rustig aan te komen en voor contante betaling aan de kassa. 

Er is daar geen pin. Een factuur op naam kan ter plekke voor je worden uitgeschreven.

MATE VAN INTIMITEIT 'Veiligheid leidt tot speelsheid, speelsheid leidt tot vrijheid en vrijheid geeft ruimte aan erotiek'. Wij bieden daarom graag een warme én veilige omgeving. Deze Tantra cursus biedt een combinatie van intuïtieve aanraking, spel en aangeboden Tantrische technieken die de intensiteit van je gehele fysieke beleving kan vergroten. Binnen sfeervolle en duidelijk aangegeven kaders kan sexuele zelfbeminning deel uitmaken van het programma. Bij Orgastic Meditation (O.M.) staat het meditatieve samenzijn met jezelf centraal. Opbouw is rustig, langzaam en gedegen. Ondanks de geborgen bedding van de groep is je thuisbasis telkens weer je eigen plek. Je kunt naast je eigen partner plaatsnemen wanneer je samen komt. 

-

We beginnen gekleed. Je bent later vrij om kleding uit te doen. Tussendoor draag je een omslagdoek. Je neemt ook andere doeken/ dekentjes mee. Een van de leeraspecten in deze training is 'kijken & bekeken' worden. Je kunt hiermee spelen zoals het zich aandient. Wanneer het erotischer wordt ben je vrij om wat van je lichaam af te dekken óf juist prijs te geven. Spelend met hoe jij dat op ieder moment voelt. Juist dat is vandaag de leerschool: jouw mogelijkheid om voor jezelf te kunnen gaan en te genieten van alle kleuren van je wezen op een telkens weer bij jou passende manier!

TAAL Nederlands met vertaling in het Engels waar nodig.

TANTRA TRAINERS Han van Body2chill® | Support: Marianne | Assistentie: Anita

BENODIGDHEDEN per pers: Een overtrekhoeslaken voor matras (2 m x 80 cm of groter), 1 omslagdoek/ hammomdoek, 1 dekentje van wol of fleece, 3 handdoeken, 1 groot badlaken. Overheerlijk ruikende Tantrische massageolie van Body2chill® kan je ter plekke kopen: 100 ml in een mooi flesje voor € 10 (ook leuk als cadeau idee), of neem zelf wat mee. Neem vanuit hygiënisch oogpunt tevens mee: Handgel, mondkapje, papieren tissues, een kleine thermoskan voor water of thee (thee is aanwezig).

Kledingadvies: Neem in ieder geval gemakkelijk zittende kleding mee waarin je je confortabel en mooi voelt. Selflove en exibitionisme raken elkaar, dit thema biedt dus een mooie mogelijkheid om op speelse wijze jouw 'bloeiende' en verleidelijke kant te mogen onderzoeken. Voor het avondritueel ben je dus vrij om meer spannende lingerie mee te nemen en je verleidelijke zelf te ervaren. Belangrijk is dat jij je prettig voelt en dat dit je lijf niet afknelt of geheel afdekt. Het kan erotisch of wat extravaganter zijn. Twijfels? Jij bent leidend. Neem anders gewoon meerdere zaken mee. Voor alles geldt: je kan ter plekke 's avonds nog kijken wat goed voelt om te dragen of later wat wisselen. Laatste tip: knip de labels eruit. We zien soms zo'n leuke lingerie en dan schijnt het maat- en waslabeltje er grappig doorheen of als een staartje erbovenuit, zonde toch?

  • SELFLOVE, ORGASM & GOD | BODY2CHILL® TANTRA MASSAGE

'This magnificent Red Tantra massage workshop makes it able to reclaim your life while playing with it's essence and roots because love and lust are two equal sides of the same shining dynamic of life, love & the divine.'

-

Alles begint bij jou en eindigd bij jouzelf; daar waar lust en levensbloei in eenheid mogen samenkomen. In die liefdevolle versmelting raak je de essentie van het leven. Je kan alleen je volle lichaamsbewustzijn, vrijheid, zorgvuldigheid, speelsheid, moed en vertrouwen met een ander delen wanneer jij jezelf kent, mag bezitten en kan eren. Deze workshop biedt een tantrische mediatie die veel waardevols kan bieden en je zelfvertrouwen, orgastisch vermogen en eigenwaarde nog meer zal vergroten. 

-

Je speelt, leert en maakt gebruik van eeuwenoude Tantrische technieken, zoals de Mula Banda bekken en ademtechniek vanuit de Kamasutra om je orgastische staat van zijn uit te bouwen en te verspreiden over je hele lichaam. Neem de tijd in deze warme en veilige omgeving en verwen je meest erogene zones en onverkende plekjes. Open je verder en verder voor jouw eigen goddelijke ervaring, laat jezelf zien in volle bloei en ga een samenspel aan met hem en met haar, Shiva & Shakti, verenigd in jou. 

-

'Her fullness makes me fear, 

but her love makes it perfectly clear 

and shows me that there is no escape to life or love. 

So I better dive into her and get wet.

Or get speared by his presence!'

  • SPANNEND, EROTISCH & BEVRIJDEND

Geboren uit twee polariteiten, herenigd in één. Waar polariteiten in vrede mogen samenkomen eindigd het wringen, de strijd en de pijn. Daar begint de innerlijke vrede om gewoonweg te zijn, in vrijheid af te schermen of te delen met je omgeving en te mogen genieten ook op het sexuele vlak. Sex weerspiegelt ons wezen. Vandaag vier je jouw innerlijke huwelijk van liefde en lust, van prive en gemeenschappelijk, van schaamte en schaamteloosheid, van eng spannend en avontuurlijk! 

-

De lichtheid van het bestaan. Een uitdaging. Ooit gedacht dat je dit zou delen in een groep? Ooit gedacht aan de vrijheid die je hierbij zou ervaren en de ruimte in jezelf nadien? Het mooiste aan Tantra vind ik dit ultieme bevrijdende aspect waardoor ik steeds weer mag ervaren dat de demonen en de stemmetjes er niet zijn... Ze in ieder geval niet van mijzelf zijn! Daarom leidt deze workshop tot de ultieme innerlijke vrijheid en verbinding met jezelf. Hiervoor inschrijven kan wat moed vragen, maar ook jij had wellicht ooit die afspraak met jezelf gemaakt dat je niet meer bang zou zijn voor jezelf, de wereld of ultieme vrijheid. 

-

Maar... eerlijk is eerlijk, toen ik voor het eerst aan een bevrijdingsritueel als dit deelnam, heb ik alle angstige hoeken van mijn wezen gezien en een hele wereld aan innerlijke stemmetjes voorbij horen komen. Als een perfecte zeef die eruit zeefde waar ik nog innerlijke blokkades had: onbewust en bewust. Als man wil je geen 'vies mannetje' zijn en als vrouw geen 'hoerig type' en 'lust en liefde zijn toch echt wat anders'... om er maar wat te noemen. Daarom is deze bevrijdende workshop als een sleepnet dat over jouw bodem trekt en de diepste stukken pijn en schaamte bevrijdt die in oorsprong nooit van jou waren.

  • SEX, LICHT, VRIJHEID & CREATIE

Jij bent sex, licht, vrijheid en creatie. Een orgastich wezen geboren vanuit een explosie van lustigheid en overgave, ontstaan vanuit een samensmelting van alle mannelijke en vrouwelijke aspecten van één en dezelfde natuur. Leer te kijken en leer om beken te worden... als meditatie... haast als 'n gebed voor jezelf... als bevestiging van jouw unieke schoonheid en levenskracht.   

  • BEVRIJD JEZELF EN JE BEVRIJD DE WERELD

Dat is het thema van deze nieuwe tijd waarin we leven. Dat is de essentie van de groei die we samen als mensheid nu mogen doormaken. Een workshop met een geleidelijke opbouw vol kwetsbaarheid, zonder veel fysieke aanraking van anderen maar binnen een integer samenzijn en een warme, zo je wilt erotische sfeer die je ondersteunt en inspireert in dit geboorteproces. 

  • SEX, DE KRACHTIGE OEBRON VAN HET BESTAAN

Een van de mooiste dingen in dit leven is dat we een lichaam hebben en daarvan mogen genieten. Tantra betekent web, weefgetouw of verbinding. Tantra vertalen met alleen sex, doet haar rijke essentie tekort. Tegelijk is sex de krachtige oerbron van het leven en bestaat alles bij de gratie van polariteit en tegenstelling. Geïntegreerde intimiteit en sexualiteit bevrijdt, geeft joy, brengt thuis, reguleert emoties en is orgastisch als het leven zelf.

  • VERBINDEND, OPENEND, WAARACHTIG & PASSIEVOL

Al onze Tantra workshops en Tantra massage cursussen worden zorgvuldig opgebouwd in goed contact met jezelf, je grenzen en voorkeuren. Je kunt je bij ons veilig voelen. Wij hebben bijna 30 jaar ervaring in het begeleiden van levens- en openingsprocessen op het gebied van het hart, diepgaande verbinding, intimiteit, schaduwkanten en een helder aanwezige geest. Onze werkwijze is hartelijk betrokken én tegelijk direct, down to earth, to the point en zonder taboes, waarbij zowel jouw beschaafde als jouw dierlijke kanten een warme plek bij Body2chill® mogen vinden.

Klik hier voor meer info over Tantra trainingen. Deze training behoort tot de Witte Tantra, maar... wellicht een (heerlijk) tikje meer spannend.

  • OOK BELANGRIJK

Body2chill® is een Tantra community. Wij bieden daarom de mogelijkheid om 's avonds na afloop, wanneer jullie beide de luxe van tijd hebben, mee te gaan naar de huiskamerkroeg vlakbij. Daar kan je gezellig nakletsen, wat drinken en waardevolle contacten verdiepen. (I.v.m. Corona nu dus even niet...)

Klik hier voor: Bijsluiter Tantra. Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

Klik hier voor: Training & annuleringsvoorwaarden. Wij vinden helderheid en commitment belangrijk. Lees waarmee je akkoord gaat zodat wij beide weten waar wij én jij voor staan.

  • ZO BOEK JE DEZE TANTRA CURSUS/ WORKSHOP

Erbij zijn? Dan graag het registratieformulier invullen. Dit duurt ongeveer 3 minuten. Je wordt dan op korte termijn gebeld om samen te kijken of er nog plek is en of wij jullie deelname definitief kunnen maken. Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065

Deel dit evenement

bottom of page