top of page

Datum volgt

|

Regio Nijmegen

The Sweet Art Of Taking | Zwarte Tantra Weekend Retraite Incl diner, ontbijt, lunch | Koppel & Single | Datum volgt

Ruimte innemen is een bouwsteen van het universum. Zonder dat bestaan we niet. Dat begon al bij je conceptie. Bij de eicel die indaalde en de zaadcel die er als eerste bij was. Daarom is de aard van 't leven spannend, innemend en orgastisch. Laten we spelen, sterven en herboren worden. Ieder moment!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
The Sweet Art Of Taking  | Zwarte Tantra Weekend Retraite Incl diner, ontbijt, lunch | Koppel & Single | Datum volgt
The Sweet Art Of Taking  | Zwarte Tantra Weekend Retraite Incl diner, ontbijt, lunch | Koppel & Single | Datum volgt

Tijd en locatie

Datum volgt

Regio Nijmegen

Over het evenement

LEDENLOGIN | KLIK HIER na boeking voor nog meer info.

BESCHIKBARE PLAATSEN: Op dit moment nog plek.

Check regelmatig de beschikbaarheid. Dit kan per dag nog veranderen. Abonneer je ook op onze nieuwsbrief of alvast vul het registratieformulier in. Dit duurt 2 minuten.

LOCATIE: Fijne locatie in Nijmegen. 

* Na boeking ontvang je jouw ledenlogin. Daar krijg je meer info over de exacte locatie, parkeren, betaling, verblijf en voorpret!

'Time is nature's way of preventing everything from happening at once!'

TIJDEN: Zaterdag 12:30 tot ongeveer 23:00 en zondag 9:30 tot 18:00

Wij beginnen bij Body2chill® graag samen en op tijd. Het is bij ons gezellig. Vertrek ruimschoots op tijd om rustig aan te komen, een parkeerplek te vinden, voor inschrijving/ betaling en eventueel om te kleden. De ontvangst is met thee en wat te knabbelen maar zorg dat je vooraf al gegeten hebt. We starten regelmatig met een beginritueel. Later komen stoort de groepsdynamiek. Beide dagen vormen procesmatig één geheel, het is niet mogelijk om 1 dag los te volgen.

Note: Sterk je weerstand in nabijheid maar blijf thuis bij griepklachten. Wij hanteren een infrarood temperatuurmeting. Voor levensbeschouwelijke organisaties geldt geen QR-Code of mondkapjesplicht. Qua behoefte aan afstand of nabijheid geldt voor Tantra dat je ter plekke je eigen intuïtie en gevoel volgt.

BIJDRAGE: Body2chill® hanteert een uitermate goede prijs-kwaliteit verhouding. Naast jouw inbreng zoals kwetsbaarheid, aanwezigheid en openheid wordt een geldelijke bijdrage gevraagd. Deze bijdrage wordt in het boeddhisme Dana genoemd. Het is een gift vanuit het hart, brengt balans en zet aan tot wederzijdse stroming van energie.

Waarde per persoon: € 290 | Early bird 1 mnd € 280 | Ex-jaartr € 270 | Anuleringsregeling

Inclusief: Heerlijk diner, ontbijt, lunch van onze cateraar, lekkers en drinken. Eenvoudige slaapplek gratis.

*Omdat de ruimte beperkt is, vragen wij deelnemers uit de regio thuis te overnachten. Er is wasruimte in de Loge. Geen douche. Wij bieden daarom ons befaamde tantrische wasritueel aan, een zinnelijk avontuur met waterdragers, schoonheid & dans. Toch douchen? Kijk dan zelf voor een hotel of B&B in de buurt. Leuke verblijftips elders:​ Tip 1, Tip 2, Tip 3, Tip 4, Tip 5

Belangrijk: Slaap je zaterdagnacht elders? Wees dan zondag om 9:30 terug voor de dagopening en het ontbijt.

TAAL: Nederlands. Eventuele vertaling naar het Engels wanneer nodig voor buitenlandse bezoekers.

TANTRA TRAINERS: Han Sapundra (NL) bijgestaan door Anne Eva (BE) | Support: Volgt.

VOOR WIE: Stellen en singles. Je hebt als single geen gelegenheidspartner nodig. Stellen kunnen intiemere oefeningen met hun partner doen, singles wisselen. Maak als koppel geen afspraken. We vragen de openheid aan iedere deelnemer om ter plekke, op ieder moment weer, gewoon te voelen en te ervaren wat voor jou/ jullie klopt. Laagdrempelig van opbouw, ook wanneer je onbekend bent met Tantra, boeddhisme of Body2chill®.

LEEFTIJD & PROFIEL: Toegankelijk voor alle leeftijden. Elke levensfase biedt iets anders. Je ontmoet elkaar bij ons als uniek mens, mindful in het hier en nu, zoals het voor jou klopt op ieder moment weer. Nieuwsgierigheid naar jezelf, lichaamsbewustzijn, een open houding, plezier en echtheid zijn belangrijker.

BASIS: Onze bijeenkomsten zijn lichaamsgericht. De ervaring leert echter dat mentaal gezien een geschoold of zelf ontwikkeld HBO denkniveau een pré is. Dit om het krachtige onderliggende Tantrische gedachtegoed geestelijk en lichamelijk te kunnen plaatsen en integreren binnen je ontwikkelingsproces. Daarnaast is emotionele basisstabiliteit, zelfreflectie en inzicht in groeiproces nodig om je kwetsbaarheid toe te kunnen laten. Wanneer je een vorm van ASS hebt, PTSS of psychose gevoelig bent neem dan contact op. Dan passen sommige bijeenkomsten binnen grotere groepen zoals deze wellicht niet bij je.

AANTAL: 18 tot ongeveer 30 personen. Wij hebben daarbij een team van 5-6 personen. 

MATE VAN INTIMITEIT: Zwarte Tantra gaat over onze diepste wortels. Door onze schaduwkanten te omarmen ontmoeten we onze diepste liefde. Zwarte Tantra cursussen zijn net als Witte Tantra niet gericht op sexuele gemeenschap. Wel ondeugend, openend, speels, verrassend, verdiepend en kinky. Zwarte Tantra cursussen kunnen, op het psychische vlak voor aanvang, als spannend worden ervaren. Daarom is het gevoel van totale bevrijding, ruimte en lucht nadien vaak groot. Er zijn geklede en ontklede programma onderdelen of in lingerie. Tussendoor draag je een omslagdoek. Zorgvuldige opbouw. Het voelend aanwezig blijven en luisteren naar de taal van je eigen lijf is jouw uitgangspunt in ieder contact.

MINDSET: Deze realistische mindset heb je nodig: 'Wat ik ook ervaar en ontmoet in deze Tantra cursus, fantastisch of spannend, pijnlijk of extatisch... uiteindelijk kom ik alleen mijzelf tegen in alle kleurenpracht en tegenstelling die volledig leven te bieden heeft. Beperkende en neurotische gedachten vanuit het hoofd kunnen door het team worden afgekapt. Hierdoor ben ik waarachtig aanwezig 'in het hier en nu' ter plekke, vanuit contact met mijn lijf en kwetsbaarheid. Dit doet mij het mysterie, de volle kracht van leven en liefde, mijn zelfvertrouwen, verantwoordelijkheid en creatiepotentie ervaren. Ik breng mijzelf in. Daar ben ik aan toe. Ik maak nu de bewuste keuze dit te ervaren en te vieren!'

BENODIGDHEDEN: Dit neem je mee per persoon. Een flesje water, 2 grote badlakens en 2 handdoeken (beide liefst effen), 1 omslagdoek of hamamdoek.

Indien je blijft slapen: Slaapzak of dekbed, matrasovertrek of laken (onze matrasmaat 1 x 2 meter), hoofdkussen en  toiletartikelen. 

KLEDING: Gemakkelijke kleding en sexy lingerie waarin je jezelf mooi en sexy voelt en vrij in kan bewegen. Alles zacht, dus geen BH's met vulling of beugels. Nog een tip: knip de labels eruit. We zien soms zo'n leuke lingerie en dan schijnt het maat- en waslabeltje er grappig doorheen of als een staartje erbovenuit, zonde toch?

Over parfum & nagellak: Geur is essentieel onderdeel van de subtiele dierlijke onderlaag van intimiteit en eigenheid. Gebruik ook vooraf géén, of zeker niet te veel, onneutrale deo, aftershave of parfums anders dan eventueel licht opgebrachte essentiele olie op natuurlijke basis. Nagels: doe geen nagellak op (tenzij gelnagellak) i.v.m. strepen op de dure vloer.

VOORPRET: Dameslingerie kan je op vele plaatsen kopen. Wanneer je wat 'stouter' wilt experimenteren, dan is dit hier een tip voor de dames. Heren kunnen hier ook terecht of hier. Stoere wikkelbroeken hier.

  • THE SWEET ART OF TAKING - SELFLOVE, ORGASM & GOD
  • TANTRA WEEKEND RETREAT - EMBODY THE POWER OF CREATION!

Bij mij thuis op de muur staat: 'Jippy, vandaag ben ik alweer opnieuw geboren!'

Je eigen ruimte innemen is een bouwsteen van het universum. Zonder dat bestaan we niet.

Dat begon al bij jouw conceptie. Bij de eicel die indaalde en de zaadcel die er als eerste bij was.

Daarom is de aard van het leven spannend, innemend, vervullend en orgastisch. En... we zijn allemaal winnaars én sexuele wezens.

We nemen in en worden ingenomen als de adem van het leven. Niets eindigt, niets begint.

Een krachtig en belichaamd 'zijn' zet jezelf neer in deze wereld. Jij bent hier namelijk niet voor niets.

De eerste stap om je leven in te nemen is zelfwaardering. De tweede stap is overgave aan het onoverkomelijke. De derde stap is de kunst om ‘in tune te komen’ met dat wat wacht op jouw ingreep en zich aan jou wil overgeven. Dat kan ook een moment zijn dat vraagt om jouw aanwezigheid, geduld, daadkracht en toewijding. Elk moment wordt opnieuw geboren in zichzelf en kent een moment van conceptie, opening en inname.

Wanneer je op een dag sterft, mag je met een glimlach voortbestaan, wetend dat jij hier daadwerkelijk was. Wie echter geen ruimte kan innemen, zal een slaafs bestaan ervaren, zonder doel, werkelijke vervulling, extase of richting. Hij of zij kan als schrale troost het slachtofferschap aannemen om zelf niet diep te hoeven voelen. Wat rest is wijzen naar de ruimte eromheen als schuldige van een mislukt bestaan. De mensen om je heen zullen zich echter van je afkeren of jouw bestaan innemen en leegzuigen. Je zult geoogst worden. Je vrijheid, ademruimte, geld en tijd zullen door anderen worden toegeëigend. Dit is de wet van de natuur.

Wanneer we het leven, inclusief haar woelige en pijnlijke aspecten, mogen doorvoelen dan gaan we zeker kopje onder maar zullen we altijd weer bovenkomen. Dus pluk de dag en eer ieder moment. Stap erin, lach en leer als je struikelt. Rouw en wees machteloos als je verliest en vind in de rijkdom van jouw gevoelswereld de sleutel van het leven. Laat de wereld voelen, proeven, ruiken, horen en zien dat jij er bent. Breng haar stap voor stap in vervoering met jouw unieke talenten en magie.

'Wanneer we banger zouden zijn voor onze onmacht, zouden we minder bang zijn voor onze macht.'

Binnen jouw zelfliefde ligt het respect en de zorg voor anderen besloten. Neem tijdens dit bekrachtigende Tantra weekend dus het volle leven in en vier je bestaan! Het gaat er niet om wat je bent maar dat je bent. Het gaat er niet om waar te komen maar om waar te zijn. Waarachtig en gezond leven begint bij goede zorg voor jezelf. Vandaaruit sta je in je kracht en is de basis van je handelen altijd oprecht en vol liefde. 

  • ALGEMENE INFO TANTRA

Een van de mooiste dingen in dit leven is dat we een lichaam hebben en daarvan mogen genieten. Tantra betekent web, weefgetouw of verbinding. Tantra vertalen met alleen sex doet haar rijke essentie tekort. Tegelijk is sex de krachtige oerbron van het bestaan en bestaat alles bij de gratie van polariteit. Geïntegreerde intimiteit bevrijdt, geeft levenslust, brengt thuis, reguleert emoties en is orgastisch als het leven zelf.

Tantra: de levenskunst van intimiteit & geluk is een spiritueel én lichamelijk pad. Tantra betekent de tijd nemen. Tantra is aards, zintuiglijk, dierlijk, aandachtig, juicy en extatisch. Het verlengt je liefdesspel en is toepasbaar in liefde, relatie, opvoeding en werk. Ook vergroot Tantra je gevoelswereld, het stopt piekeren en versterkt je schoonheid van binnenuit. De stap om met een Tantra cursus of Tantra workshop te beginnen, kan spannend voelen en zal grote invloed hebben op je leven. Een investering in liefde, waarachtigheid, diepgang en geluk.

Al onze Tantra workshops en Tantra massage cursussen worden zorgvuldig opgebouwd. Wij houden deelnemers dicht bij zichzelf en goed in hun lijf. Dat is ons werk. Je kunt je bij ons veilig voelen. Wij hebben bijna 30 jaar ervaring in het begeleiden van levens- en openingsprocessen op het gebied van het hart, diepgaande verbinding, intimiteit, schaduwkanten en een helder aanwezige geest. Onze werkwijze is hartelijk betrokken én tegelijk direct, down to earth, to the point en zonder taboes, waarbij zowel jouw beschaafde als jouw dierlijke kanten een warme plek bij Body2chill® mogen vinden. Klik hier voor meer info over Tantra trainingen. Deze training behoort tot de Zwarte Tantra.

  • OOK BELANGRIJK

Body2chill® is een Tantra community: Wij bieden je graag meer dan alleen Tantra trainingen en Tantra workshops. Blijf na afloop, wanneer je tijd en zin hebt, nog even om na te kletsen of contactgegevens* uit te wisselen. Ook gaan wij regelmatig nog samen met een groepje wat drinken en eten. Vaak hier. *Nadien verschaffen wij uit privacy-overweging geen gegevens van andere deelnemers.

Eerste keer? Lees hier onze Tantra bijsluiter: Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Deelnemers welke ons recent hebben bezocht kunnen direct contact opnemen zonder het registratieformulier.

Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬ | Bellen/ Sms/ Whats-app (niet mailen).

Ben je voor het eerst of jaren niet geweest? Vul dan voor aanmelding/ info eerst ons registratieformulier in. Dit duurt 2 minuten. Daarna kijken we telefonisch of er nog plek is en of wij je deelname definitief kunnen maken.

Deel dit evenement

bottom of page