top of page

za 27 aug

|

Heaven on earth

Tantrisch Huwelijksritueel & festival | Anne Eva & Han Sapundra | Zaterdag 27 augustus 2022

Vandaag trouwen wij! Voor genodigden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Tantrisch Huwelijksritueel & festival | Anne Eva & Han Sapundra | Zaterdag 27 augustus 2022
Tantrisch Huwelijksritueel & festival | Anne Eva & Han Sapundra | Zaterdag 27 augustus 2022

Tijd en locatie

27 aug 2022, 13:30 – 23:00

Heaven on earth

Over het evenement

  • Voor genodigden

Anne Eva schrijft:

Wij gaan trouwen! 

Ja, wie had dat gedacht 😊. Ik zeker niet. 

Sinds mijn scheiding liep mijn liefdesleven een beetje op en af. Tot ik zoiets had van: stop met verlangen naar de ‘ideale’ partner en ga gewoon leven vanuit jezelf. Dat bleek de juiste mindset te zijn want enkele maanden later stond hij (Han), de voor mij ideale man, voor mijn neus. Het voelde meteen anders, totaal anders. Hoe kan ik niet goed uitleggen. Het leek wel of hij mijn ziel kon bereiken, door het pantser heen dat ik jarenlang had opgebouwd.

Han is ook Tantra leraar en beide voelden we de behoefte om onze liefde voor elkaar, onszelf en alles om ons heen, uit de dragen. Daarom besloten we om in het Tantrisch huwelijksbootje te stappen. Maar wat betekent dit voor mij?

Tantra bekijkt een relatie vanuit de Universele wetten. Een relatie is een energetisch mechanisme. De natuur van elke energie is zichzelf te willen manifesteren door beweging, stroming, trilling. Blokkeer je deze energie, dan creëer je energetische stagnatie. Stagnatie kan zorgen voor ellende op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau. Een relatie hoort wat mij betreft te stromen, van binnen naar buiten.

Een relatie die resoneert vanuit gouden golven van liefde, vriendelijkheid, compassie en tolerantie en die ons tegelijk kan snoeien. Een relatie die van binnenuit komt. Een Tantrische relatie. 

Ik heb een keuze gemaakt. Een keuze om te leven volgens wie ik ben en elke pijn die wordt aangeraakt te onderzoeken en te doorvoelen tot ik me weer een beetje lichter voel en opnieuw bij mijn kern. Dat maakt een Tantrische relatie zo waardevol.

Deel dit evenement

bottom of page