zo 13 dec. | Piramide aan de Waal - centrum voor insp

Tantra Verdiepingdag | Juicy Side of Tantra & Tantric Dance | Singles (Stellen Welkom) | Zondag 13 dec 2020 | Incl Lunch

The Erotic Side of Tantra & Tantric Dance. Intensive over de kern van Tantra, aanraking & contact. Laat je geblinddoekt meevoeren op zwoele Body2chill® beatz. Diepgaande dag over verbinden & loslaten en waar dat verschil verwijnt. Speels de ruimte innemend, teder koesterend of vloeibaar passioneel!
Registratie is afgesloten

Tijd & Locatie

13 dec. 2020 13:00 – 18:15
Piramide aan de Waal - centrum voor insp, Munnikhofsestraat 28, 6691 HH Gendt, Netherlands

BESCHIKBAARHEID

 • 1 plaats vrijgekomen voor en man, 1 voor een vrouw. Verder vol.

Vol? Check hierboven regelmatig de beschikbaarheid. Dit kan soms per dag nog veranderen of worden aangepast. Abonneer je ook op onze nieuwsbrief.

PRIJS per persoon € 85 | Early bird 1 mnd € 75 | Incl. lekkere lunch met soep, broodjes, lekkers & drinken.

VOOR Singles/ individuele deelnemers. Stellen beperkt welkom. Toegankelijk voor alle leeftijden. Elke leeftijdsfase heeft iets anders te bieden. Laagdrempelig van opbouw en geen Tantra ervaring nodig. Je ontmoet elkaar bij Body2chill® als uniek mens, mindful in het hier en nu, zoals het voor jou klopt op ieder moment weer. Nieuwsgierigheid naar jezelf, een fit lijf, lichaamsbewustzijn, open houding, fun! en echtheid zijn belangrijker. 

-

Toegankelijk ook wanneer je onbekend bent met Tantrisch boeddhisme. Alle leeftijden. Geen Tantra ervaring nodig. Openheid, lichaamsbewustzijn en echtheid zijn belangrijker. Onze bijeenkomsten zijn lichaamsgericht. De ervaring leert echter dat mentaal gezien een HBO denkniveau nodig is. Dit om het krachtige onderliggende Tantrische gedachtegoed geestelijk- en lichamelijk te kunnen plaatsen en integreren binnen je ontwikkelingsprocessen. Daarnaast is emotionele basisstabiliteit, zelfreflectie en inzicht in groeiprocessen nodig om je kwetsbaarheid toe te kunnen laten. Wanneer je een vorm van autisme hebt, PTSS of psychose gevoelig bent neem dan contact op. Dan passen onze bijeenkomsten binnen grotere groepen zoals deze wellicht niet bij je.

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Dan graag het registratieformulier invullen. Dit duurt ongeveer 3 minuten. Je wordt dan op korte termijn gebeld om samen te kijken of er nog plek is en of wij je deelname definitief kunnen maken. Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬

NOTE BETREFT COVID Deelname is alleen mogelijk wanneer je lichamelijk én geestelijk gezond bent. Lichamelijk bezien wil dat zeggen dat je met griepverschijnselen thuisblijft. Geestelijk bezien dat je jouw transformatieproces van angst en groepshypnose naar wakker individueel bewustzijn al hebt doorlopen. Praktisch: Bij aanvang wordt ieders temperatuur gecheckt met een infrarood thermometer. Er is veel mogelijkheid voor frisse lucht en er is luchtzuivering (ionisatie) aanwezig. Binnen onze eigen tempelruimtes geldt als levensbeschouwelijk onderwijsinstelling geen mondkapjeplicht. In alle algemene ruimtes van Cordium is vanaf binnenkomst wel een mondkapje en onderling behoud van 1,5 m. afstand verplicht.

MATE VAN INTIMITEIT Gekleed. Gericht op respectvolle geïntegreerde aanraking, afstemming, sensualiteit en flow. Diepgaand. Laagdrempelig.

WAAR, PARKEREN & OV: 'Piramide aan de Waal'.

Munnikhofsestraat 28 | 6691 HH | Gendt (Gelderland) Net achter Nijmegen.

Prachtige locatie midden in de natuur, langs de dijk in een glazen piramide met licht verspreidende edelsteen in de nok. De locatie heeft veel buitenruimte en grote deuren om frisse buitenlucht toe te laten in de groepsruimte. Gratis parkeren maar parkeer de auto's alsjeblieft niet te ver uit elkaar i.v.m. beperkte ruimte.

Let op: Eigen vervoer is een pré. Wanneer je toch met het O.V. vanuit Arnhem komt, stap dan uit de bus bij de Molenstraat in Gendt (dus niet uitstappen bij de Molenstraat in Angeren). Terug kan je vaak wel met iemand meerijden tot een O.V. station.

TIJDEN & BETALING 13:00* t/m 18:15. We beginnen met een lunch.

*Wees 15 min eerder om rustig aan te komen en voor contante betaling aan de kassa.

Er is daar geen pin. Een factuur op naam kan ter plekke voor je worden uitgeschreven.

Vanaf 18:00 is de tijd gereserveerd om algemene info te bieden over de trainingen bij Body2chill® en kan je hierover vragen stellen. Nadien kunnen deelnemers wanneer zij dat willen contactgegevens uitwisselen.

TANTRA TRAINERS Han van Body2chill® | Assistentie: Winifred & Marianne.

BENODIGDHEDEN Trek gemakkelijk zittende kleding aan waarin je je fijn voelt en makkelijk kan bewegen, extra t-shirt, trui, (fleece)dekentje, flesje water. *Neem vanuit hygiënisch oogpunt tevens mee: handgel, papieren tissues. 

 • TANTRA & TANTRIC BLINDFOLD DANCE | TANTRA BODY2CHILL®

OPENING TO LOVE MEANS OPENING TO LIFE

Hieronder alvast een tipje van de sluier op over deze verdiepende, heerlijke & hartverwarmende Tantra workshop:

-

'Bring all your inner colors to the light and you will live a colorful life, full of depth & meaning!'

-

Wanneer je van aanraking, afstemming, vloeiende beweging en passionele dans houdt dan wil je deze Tantra Intensive met o.a. Tantric Dance niet missen. Puur, intiem en warm genieten op heerlijke Body2chill® flow-muziek & beatz! Ga daar waar leiden en volgen in elkaar opgaan, terwijl het meer dan ooit jouw verhaal is dat je beleeft en ter plekke wordt geschreven.

-

Tantra gaat over: verbinden, loslaten, meeveren, er tegenin hangen én ervoor gaan. Integreer je grenzen en verlangens door goed bij jezelf te blijven en juist daardoor de diepe verbinding te ervaren die je zoekt. Een spiritueel pad waarbij je op speelse wijze je reikwijdte, gewoontes, issues en ideeën over de liefde en erotiek kunt onderzoeken. Tantra & Tantric Dance leiden op diep niveau tot innerlijke vrijheid, balans, zelfacceptatie en een stevige verankering van je vrouwelijke- en mannelijke kanten.

-

Het klinkt in eerste instantie wellicht tegengesteld maar de blinddoek bij Tantric Dance doet vaak een enorm gevoel van veiligheid, vrijheid en ruimte ervaren. De blinddoek stimuleert je innerlijke rust en intensiveert de gevoeligheid van je andere zintuigen. Ook vergemakkelijkt het om assertief te zijn en goed voor jezelf te zorgen door op een dierlijke eenvoudige en ongelaagde manier assertief te wezen, voor jezelf te zorgen en non-verbaal binnen de dans aan te geven wat je fijn vind en wat niet. Hiervoor is ruime aandacht. Je ontvangt deze dag vele 'tools' om hiermee te spelen. Een reis waarbij ook de diepere lagen van je gevoelswereld zichtbaar en tastbaar omhoog mogen komen wanneer je lieve- en ondeugende kanten vrij samenspelen. 

-

Bij aanvang leer je de basis-principes van Tantric Dance vanuit de waardevolle basisprincipes van Tibetaanse Tantra bezien, waarna we de verdieping en het samenspel opzoeken. Je kunt al dansende spelen, verrassen en verrast worden. Ervaar het, deel het moment, verrijk jezelf, speel en ontdek, verder hoef je er niets mee. Dat is wat deze dag zo heerlijk en voedend maakt.

-

We beginnen met een gezamenlijke lunch!

 • PUUR JEZELF - PUUR IN CONTACT

Ook wij geloven dat je voor de verbindende werking van de liefde zoveel mogelijk puur jezelf moet zijn. Dan zal de liefde en jouw levensvuur ook optimaal vrij spel krijgen. Iedereen ziet elkaar bij Body2chill® dus zo echt mogelijk, daar zorgen wij met onze programma's voor. Daarbij besteden wij veel aandacht aan een kwaliteit van aanraking die niet pakkerig of claimend is en werkelijke aanwezig in het contact met respect voor ieders grenzen. Maak dus vooraf geen lijstjes van ideeën, leeftijd, haarkleur of andere voorwaarden maar zet jezelf in en ontmoet die ander zintuigelijk in het hier en nu. Wist je dat in 2019 een stel hun 25 jarige relatie vierde. Ze hebben elkaar bij Body2chill® ontmoet in 1994! Ook dat kan gebeuren.

 • OOK BELANGRIJK

Betracht zelf voorzichtigheid bij het bewegen en dansen. Met deelname sluit je Body2chill® uit van verantwoordelijkheid.

Klik hier voor: Bijsluiter Tantra. Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

Klik hier voor: Onze voorwaarden. Wij vinden helderheid en commitment belangrijk. Lees waarmee je akkoord gaat zodat wij beide weten waar wij én jij voor staan. 

 • ZO BOEK JE DEZE TANTRA CURSUS/ WORKSHOP

Erbij zijn? Dan graag het registratieformulier invullen. Dit duurt ongeveer 3 minuten. Je wordt dan op korte termijn gebeld om samen te kijken of er nog plek is en of wij jullie deelname definitief kunnen maken. Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065

 • WELLICHT OOK IETS VOOR JOU

De Tantra Ontmoetingsdag of Divine Tantric Kissing voor singles | Zie onze agenda.

Juicy Tantra with a heart & a soul

Han Sapundra founder Body2chill Tantra School®

EXCLUSIVE  TANTRIC  BUDDHIST  COMMUNITY

'Heaven is not a place to find but a decision to make'

Body2chill® sinds 1994 
Boeddhistische stichting en Tantra opleiding. Verdiepende Sangha bijeenkomsten en exclusief Tantra cursus aanbod, Massage Workshops, Shibari en Love Coaching om je leven en de wereld in liefde te verrijken.

Aangeboden vanuit respect voor- én kennis van de traditionele achtergrond van Tantra
en haar wortels in het Tantrisch boeddhisme, vertaald naar de adem van onze nieuwe tijd.

Intimiteit bij Body2chill®
Het Tantra cursus aanbod van Body2chill® kan als verruimend, verfijnd sensueel, erotisch en bevrijdend worden ervaren. Onze levens-beschouwelijke Sangha bijeeenkomsten zijn verdiepend en ondersteunend op je levenspad. Aanbod is gericht op heelheid en verbinding. Wij stimuleren geen slechts primair gerichte seksuele handelingen. Centraal staan wel: zelfontplooiing, verdieping intimiteitsbeleving, respectvolle geïntegreerde aanraking, eenheid en flow, empowerment, leven met je grenzen en mogelijkheden en ontmanteling van destructieve egopatronen.

 

 • Stellen kunnen intiemere oefeningen met met hun partner doen of wisselen. Kijk ter plekke wat goed voelt. Singles wisselen. 

Aanbod: 

 • Sangha bijeenkomsten

 • Witte Tantra cursus  singles & stellen

 • Zwarte Tantra cursus singles & stellen

 • Tantra massage weekend cursussen

 • Shibari  workshop / bondage cursus

 • Relatie ondersteuning | Love coaching

 • Erotisch uitgaan voor liefdeskoppels

 • Tantra Speed Dating


Helder 
| Stijlvol | Vertrouwd | Down to earth

Erbij zijn? Reserveer je Tantra activiteit op het formulier hierboven. Dit duurt zo'n 2 minuten. Je wordt dan op korte termijn gebeld om te kijken of er nog plek is en of wij je/ jullie deelname definitief kunnen maken. 

 
* Indien je vaker bent geweest of de opleiding volgt ben je vrij om ons direct te bellen. Je hoeft dit formulier dan niet persé in te vullen.

Maandag-Zaterdag 11:00-19:00

 • Facebook - White Circle

Meest gestelde vragen vind je hier.

Over boeddhistische stichting Body2chill®

Reg No: Levensbeschouwelijke gemeenschap 

KvK  09140968 RSIN 812804168/01

NL55INGB0000751168 | Body2chill, Nijmegen

© Copyright

Zoals je ervaren kan is deze website met veel liefde, eigenheid, creativiteit en zorg in jaren samengesteld. Ga hier alsjeblieft met evenveel integriteit mee om. Kopieer niets of als het je inspireert vermeld dan 'Body2chill Tantra' als jouw bron. Dank je!