top of page

zo 10 apr

|

Regio Nijmegen

Tantra Speed Dating: Go Slow! | Singles en/ of Polyamoreuze lovers | Life Edition | Dagactiviteit zondag 10 april 2022

Genoeg van Tinder swipen of jezelf ontdekken? Toe aan diepgang en delen? Is geestelijke én fysieke intimiteit voor jou belangrijk om een mooie liefdesband op te bouwen? Zoek je gelijkgestemde Tantrische mensen of die éne? Ontmoet elkaar dan niet on-line maar in het echt. Zintuiglijk & waarachtig.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Tantra Speed Dating: Go Slow! | Singles en/ of Polyamoreuze lovers | Life Edition | Dagactiviteit zondag 10 april 2022
Tantra Speed Dating: Go Slow! | Singles en/ of Polyamoreuze lovers | Life Edition | Dagactiviteit zondag 10 april 2022

Tijd en locatie

10 apr 2022, 12:00 – 18:00

Regio Nijmegen

Over het evenement

BESCHIKBARE PLAATSEN: Nog plaatsen beschikbaar.

Check hierboven regelmatig de beschikbaarheid. Dit kan soms per dag nog veranderen of worden aangepast. Abonneer je e.v.t. ook op onze nieuwsbrief of vul vast het registratieformulier in. Dit duurt 2 minuten.

.

LOCATIE: Fijne locatie in Nijmegen.

KLIK HIER EN VUL JE LEDENLOGIN IN

*Je ontvangt de ledenlogin bij boeking. Daar krijg je meer info over de exacte locatie, parkeren, betaling, verblijf en voorpret!

.

TIJD: 12:00* t/m 18:00. We beginnen met de lunch.

*Wees bij aanvang 15 min eerder om rustig aan te komen, je eventueel om te kleden en voor inschrijving/ info. Wij beginnen bij Body2chill® graag samen en op tijd. We starten met de lunch. Vanaf ongeveer 17:00 kunnen deelnemers wanneer zij dat willen contactgegevens uitwisselen. 

BIJDRAGE: Jouw bijdrage wordt in het boeddhisme Dana genoemd. Het wordt bezien als een gift vanuit het hart, brengt balans en zet aan tot wederzijdse stroming van energie.

Waarde inclusief lunch met soep en broodjes, thee & extra's.

Per persoon Normaal: € 90 | Early bird 1 mnd € 80

Annulering: Annuleringskosten zijn er om ons voortbestaan te waarborgen. Ze zijn redelijk, vormen geen onderwerp van discussie, gelden voor iedereen, in elk geval en ongeacht of er wel of geen wachtlijst is.

- Tot 30 dagen vooraf: Gratis omboeken. Annuleer alléén bij grote overmacht. Wij bouwen op jouw inschrijving.

- Vanaf 30 tot 14 dagen voor aanvang: €35

- Vanaf 14 tot 5 dagen voor aanvang: €45

- Vanaf 5 dagen voor aanvang zijn al onze kosten reeds gemaakt: Altijd 100% *

* Uitgezonderd Covid gerelateerd ziektebeeld/ doktersverklaring. Wanneer wij je in dit geval per direct kunnen omboeken naar een volgende training is dit kosteloos. Anders betaal je alleen reeds ingekocht eten en administratiekosten à €30 per pers.

Nadat je jouw bijdrage hebt overgemaakt is je deelname zeker gesteld.

 • NL55INGB0000751168 | Body2chill, Nijmegen | O.v.v. bijdrage Tantradag
 • Voor annuleringsvoorwaarden zie onze homepage.

VOOR: Singles en individuele deelnemers waarvoor diepgang, verbinding, waarachtigheid en openheid belangrijke liefdesfactoren zijn. Verder geen 'vastliggende hokjes' dus voor iedereen ongeacht of je verbinding zoekt op het vlak van monogamie, polyamorie of bisexualiteit. 

Note: Polyamorie betekent niet 'oppervlakkig' en monogamie betekent niet 'verstikkend'. Beide kunnen evenveel integriteit, diepgang, ruimte en verbinding bieden. Tantra heeft geen oordeel of voorkeur voor polyamorie of monogamie. Tantra houdt van alles wat organisch en natuurlijk ontstaat. Vanuit het Tantrische gedachtegoed open je in essentie namelijk naar de liefde zelf, niet naar een ander. Je kunt die volle liefde vervolgens wel delen met één of meerdere personen. Ik hoorde laatst iemand zeggen: 'Ik sta autonoom in de liefde'. Dat vind ik een mooie neutrale term. 

AANTAL PERS: 15 tot ongeveer 28. Wij hebben daarbij een team van 2-3 personen.

LEEFTIJD & PROFIEL: Toegankelijk voor alle leeftijden. Aantrekking is uniek en leeftijdsloos en elke leeftijdsfase heeft iets anders te bieden. Je ontmoet elkaar bij Body2chill® als uniek mens, mindful in het hier en nu, zoals het voor jou klopt op ieder moment weer. Laagdrempelig van opbouw. Geen Tantra ervaring nodig. Warme open nieuwsgierig naar jezelf, een open houding, plezier en echtheid zijn belangrijker. Om de kwaliteit van deze activiteit te waarborgen is wel enige ervaring met bewustzijn of lichaamsgericht werk passend.

TANTRA TRAINERS: Han van Body2chill® bijgestaan door Anne | Assistentie: Karin

BASIS: Onze bijeenkomsten zijn voor een groot deel fysiek en lichaamsgericht. De ervaring leert echter dat mentaal gezien een geschoold of zelf ontwikkeld HBO denkniveau een pré is om het krachtige onderliggende Tantrische gedachtegoed te kunnen  integreren binnen je eigen ontwikkelingsproces. Wanneer je een vorm van autisme hebt, PTSS of psychose gevoelig bent neem dan contact op. Dan passen sommige bijeenkomsten binnen grotere groepen zoals deze wellicht niet bij je.

MATE VAN INTIMITEIT: Gekleed. Gericht op respectvolle geïntegreerde aanraking, afstemming, diepgang, sensualiteit en flow. 

BENODIGDHEDEN Let op: Er zijn op deze locatie alleen dunne hardere yogamatjes. Neem e.v.t. zelf wat zachters mee om hierbovenop te leggen. Trek gemakkelijk zittende kleding en lingerie aan waarin je je lekker voelt en gemakkelijk kan bewegen, extra trui, waterflesje, handgel, papieren tissues.

Gebruik geen, of zeker niet te veel, onneutrale deodorant, aftershave of parfums anders dan eventueel licht opgebrachte natuurlijke olie. Voor de vrouwen geldt geen nagellak op (tenzij gelnagellak) in verband met strepen op de vloer.

Note: Geur is essentieel onderdeel van de subtiele dierlijke onderlaag van intimiteit en eigenheid. Gebruik ook vooraf géén, of zeker niet te veel, onneutrale deodorant, aftershave of parfums anders dan eventueel licht opgebrachte essentiele olie op natuurlijke basis.

 • SLOW DOWN! TANTRA SPEED DATING 
 • Combinatie van life dating event & workshop + 2 weken gratis WhatsApp-groep nadien (optioneel)

OPENING TO LOVE MEANS OPENING TO REAL LIFE 

Bij Body2chill® ontmoet je die ander niet on-line maar in het echt! Zintuiglijk, 'on-the-go' en waarachtig. 

Je komt aan op onze mooie sfeervolle locatie waar jij na de ontvangst en een kop thee de groepsruimte binnen komt. Hier lunchen we gezellig in een gezamenlijke cirkel met soep en broodjes. 

Tantra Dating begint met een introductie over Tantrisch aanraken. Het daaropvolgende programma is afwisselend, fantasievol en zinnenprikkelend. Het biedt de mogelijkheid om afstand te houden of nabijheid te ervaren zoals het op dat moment past. Er wordt veel en vaak doorgedraaid. Deze afwisseling aan ervaringen biedt mogelijkheid om meermaals dieper contact te ervaren met de andere deelnemers. Tantra zou Tantra niet wezen en wij geen Body2chill® wanneer er niet ruime aandacht wordt geschonken aan ieders 'echtheid' en de kwaliteit het contact. Tantra Speed Dating: snel verdiepend, soms lekker slow!

Mooie contacten opgedaan? Het laatste uur biedt tevens de mogelijkheid om onderling gegevens uit te wisselen. Na afloop contact opnemen? Je kunt je bij ons opgeven voor de WhatsApp groep welke specifiek voor jouw groep wordt aangemaakt en beheerd. Na 2 weken wordt deze Appgroep opgeheven.

GELUKKIG BEN JIJ NIET BANG VOOR DE LIEFDE, TOCH?

 • Jij kent geen angst om afgewezen te worden.
 •  Je bent niet bang om je eigenheid en ademruimte te verliezen of in saaiheid ten onder te gaan.
 • Je bent natuurlijk niet bang om alleen te blijven of eenzaam te sterven.
 • Je bent ook niet bang dat een geliefde je in het begin leuk vindt maar later niet meer.
 • Je bent niet bang op een dag ingeruild te worden tegen een jongere/ knappere/ interessantere persoon.
 • Je bent niet bang dat een geliefde bij je weggaat terwijl jij je net diepgaand hebt verbonden. 
 • Je bent niet bang dat jouw eigen of andermans ‘issues’ bovenkomen wanneer je beide dieper gaat.
 • Jij kent niet de angst om in dezelfde liefdesvalkuilen te stappen als voorheen.
 • Je bent niet bang om liefde te verliezen als je echt volledig jezelf bent.
 • Je bent niet bang voor ware vrijheid en diepgaande verbinding.
 • Je bent niet bang dat er niemand ooit echt bij jou past. 

Welkom dan in het rijk der doden! 

Grapje, of toch niet.. Want bang en ooit flink gekwetst zijn we allemaal. Vooral waar we al wat langer op het liefdesfront vertoeven denken we te weten wat we willen en wat we niet meer willen. Gelukkig werkt het zo niet! De liefde verrast. De liefde is juist zo magisch omdat haar krachten ons omver kunnen werpen. De liefde schudt aan ons ego en doet nieuwe poorten openen, zodat we onszelf op een dieper level kunnen leren kennen en accepteren. De sterke stroming van de liefde neemt ons mee naar eenheid, verbondenheid, overgave, diepe vriendschap, bliss, genot en spelplezier. Liefde opent waar angst ons sluit.

WELKOM IN HET RIJK DER SPRINGLEVENDEN

Weg dus uit het rijk der doden, der gefrustreerden, ingeslapenden, gekwetsten of té voorzichtigen. Welkom in het rijk der kwetsbare levende zielen! De handrem mag eraf wanneer die er nog opstaat. Het avontuur, jouw hart en de passie lonken. De liefde flirt met jou. We nodigen jou uit in het rijk der springlevenden, in het rijk der hunkerende gekwetste en waarachtig hartstochtelijke zielen. Wij nodigen je uit op het naar gezelligheid en intimiteit verlangende speelveld van de liefde en erotiek. 

'Wanneer we allemaal dezelfde man of vrouw leuk zouden vinden, dan waren wij allang uitgestorven.'

TANTRA DATING | DIERLIJK ZINTUIGELIJK & INTUITIEF

Wanneer wij over het internet struinen is het aanbod om anderen online te ontmoeten gigantisch. Natuurlijk heeft online dating iets spannends. Toch vragen wij ons af of je daar zo makkelijk vindt wat jij zoekt. De chemie van de liefde vraagt naar ons idee om een zintuigelijke aanpak. Daarom deze life dating. Liefde is dierlijk, intuïtief, overvalt ons en komt altijd uit een onverwachte hoek waar je het niet zoekt. 

PUUR & WAARACHTIING 

De Soefi dichter Rumi zegt 'Wie jij zoekt, zoekt jou ook'. Wij geloven dat je voor de verbindende werking van de liefde zoveel mogelijk puur jezelf kunt zijn. Dan zal de liefde en jouw levensvuur ook optimaal vrij spel krijgen. Iedereen ziet elkaar bij Body2chill® zo echt mogelijk, daar zorgen wij met onze programma's voor. 

Verwachtingen? Wie weet vind je wat je vooraf dacht te vinden. Wie weet iets wat je nooit had verwacht of had kunnen bedenken. Elk ervaring en ontmoeting is waardevol en anders. Zet in op een leuke speelse Tantra dag waarop jij openstaat voor alles wat het leven je mag brengen. Ook eventuele voorstress zal dan plaatsmaken voor nieuwsgierigheid en voorpret. De spin-off van dit soort activiteiten kan veel opbrengen. Van diepe vriendschappen, gelegenheidspartnerschappen, waardevolle lovers  tot jarenlange liefdevolle verbintenissen. 

Wist je dat in 2019 een stel hun 25 jarige relatie vierde. Ze hebben elkaar bij Body2chill® ontmoet in 1994!

 • OOK BELANGRIJK

Body2chill® is een Tantra community: Wij bieden je graag meer dan alleen Tantra trainingen en Tantra workshops. Ga 's na afloop, wanneer je tijd en zin hebt, mee naar de huiskamerkroeg vlakbij. Daar kan je nog nakletsen, wat drinken, eten of contactgegevens uitwisselen. Nadien verschaffen wij uit privacy-overweging geen gegevens van andere deelnemers.

Eerste keer? Lees hier onze Tantra bijsluiter: Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Deelnemers welke ons recent hebben bezocht kunnen direct contact opnemen zonder het registratieformulier.

Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬ | Bellen/ Sms/ Whats-app (niet mailen).

Ben je voor het eerst of jaren niet geweest? Vul dan voor aanmelding/ info eerst ons registratieformulierin. Dit duurt 2 minuten. Daarna kijken we telefonisch of er nog plek is en of wij je deelname definitief kunnen maken.

WELLICHT OOK IETS VOOR JOU

De Tantra workshop: Tantric Dance, de Tantra ontmoetingsdag of Divine Tantric Kissing voor singles | Zie agenda.

Deel dit evenement

bottom of page