zo 15 sep. | Piramide aan de Waal

Tantra Belevingsdag | Singles | Witte Tantra Workshop | Zaterdag 29 aug 2020

Een dag om te ervaren wat Tantra bij Body2chill® voor jou kan betekenen. Je kunt deze belevingsdagen op verschillende manieren gebruiken: om kennis te maken met Tantra, om diepgaand te genieten van warmte en geïntegreerde aanraking en om anderen te ontmoeten die ook met diepgang in het leven staan.
Registratie is afgesloten

Tijd & Locatie

15 sep. 2019 13:00 – 18:15
Piramide aan de Waal , Munnikhofsestraat 28, 6691 HH Gendt, Netherlands

BESCHIKBAARHEID

 • BESCHIKBAARHEID Op dit moment nog vrije plaatsen beschikbaar.

Vol? Check hierboven regelmatig de beschikbaarheid. Dit kan soms per dag nog veranderen of worden aangepast. Abonneer je ook op onze nieuwsbrief.

BIJDRAGE p.pers. € 85 | Early bird 1 mnd € 75 | Incl. lekkere lunch met soep, broodjes, drinken & sweet retreat.

De bijdrage wordt in het boeddhisme Dana genoemd. Dana is geen vergoeding voor de verleende diensten maar een gift vanuit het hart en zet aan tot stroming van energie.

VOOR Singles en individuele deelnemers (of koppels wanneer deze zich ook met anderen willen verbinden). Toegankelijk voor alle leeftijden. Elke leeftijdsfase heeft iets anders te bieden. Laagdrempelig van opbouw en geen Tantra ervaring nodig. Je ontmoet elkaar bij Body2chill® als uniek mens, mindful in het hier en nu, zoals het voor jou klopt op ieder moment weer. Nieuwsgierigheid naar jezelf, een fit lijf, lichaamsbewustzijn, open houding, fun! en echtheid zijn belangrijker.

-

Onze trainingen zijn vooral lichaamsgericht. De ervaring leert ook dat mentaal gezien een HBO denkniveau gewenst is. Dit om oude patronen los te kunnen laten en nieuwe ervaringen mentaal- en lichamelijk te kunnen integreren binnen je ontwikkelingsproces. Daarnaast is emotionele basisstabiliteit, inzicht in groeiprocessen en zelfreflectie nodig om je kwetsbaarheid toe te kunnen laten. Wanneer je een vorm van autisme hebt, PTSS of psychose gevoelig bent neem dan contact op. Dan passen de algemene trainingen binnen grotere groepen zoals deze wellicht niet bij je.

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Dan graag het registratieformulier invullen. Dit duurt ongeveer 3 minuten. Je wordt dan op korte termijn gebeld om samen te kijken of er nog plek is en of wij je deelname definitief kunnen maken. Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬

NOTE BETREFT COVID Deelname is alleen mogelijk wanneer je lichamelijk én geestelijk gezond bent. Lichamelijk bezien wil dat zeggen dat je met griep verschijnselen thuisblijft. Geestelijk bezien dat je het transformatieproces van angst en groepshypnose naar wakker individueel bewustzijn al hebt doorlopen. Praktisch: Bij aanvang wordt ieders temperatuur gecheckt met een infrarood thermometer. Verder is Body2chill® een besloten stichting op levensbeschouwelijke gronden en is ook het terrein besloten dus geldt er geen mondkapjesverplichting. Ook mooi: er is veel mogelijkheid voor frisse lucht in het pand en het beperkt aantal deelnemers biedt de mogelijkheid om voldoende eigen ruimte te ervaren.

MATE VAN INTIMITEIT Gekleed. Gericht op respectvolle geïntegreerde aanraking, afstemming, sensualiteit en flow. Diepgaand. Laagdrempelig.

WAAR, PARKEREN & OV: 'Piramide aan de Waal'.

Munnikhofsestraat 28 | 6691 HH | Gendt (Gelderland) Net achter Nijmegen.

Prachtige locatie midden in de natuur, langs de dijk in een glazen piramide met licht verspreidende edelsteen in de nok. De locatie heeft veel buitenruimte en grote deuren om frisse buitenlucht toe te laten in de groepsruimte. Gratis parkeren maar parkeer de auto's alsjeblieft niet te ver uit elkaar i.v.m. beperkte ruimte.

Let op: Eigen vervoer is een pré. Wanneer je toch met het O.V. vanuit Arnhem komt, stap dan uit de bus bij de Molenstraat in Gendt (dus niet uitstappen bij de Molenstraat in Angeren). Terug kan je vaak wel met iemand meerijden tot een O.V. station.

TIJDEN & BETALING 13:00* t/m 18:15. We beginnen met een lunch.

*Wees 15 min eerder om rustig aan te komen en voor contante betaling aan de kassa.

Er is daar geen pin. Een factuur op naam kan ter plekke voor je worden uitgeschreven.

Vanaf 18:00 is de tijd gereserveerd om algemene info te bieden over de trainingen bij Body2chill® en kan je hierover vragen stellen. Nadien kunnen deelnemers wanneer zij dat willen contactgegevens uitwisselen.

TANTRA TRAINERS Han van Body2chill® Assistentie: Winifred

BENODIGDHEDEN Trek gemakkelijk zittende kleding aan waarin je je fijn voelt en makkelijk kan bewegen, extra t-shirt, trui, flesje water. *Neem vanuit hygiënisch oogpunt tevens mee: handgel en papieren tissues.

 • TANTRA ONTMOETINGSDAG | OVER DEZE TANTRA WORKSHOP

OPENING TO LOVE MEANS OPENING TO LIFE

Wij lichten alvast een tipje van de sluier op over deze laagdrempelige, interessante, hartverwarmende en dynamische Tantra workshop:

-

I am the light of my soul. I am beautiful, I am...

-

Een mooie diepgaande Tantra belevingsdag om te ervaren wat Tantra bij Body2chill® voor jouw in je leven kan betekenen. Ook geschikt voor het vinden van gelegenheidspartners of om waardevolle real-time-non-Facebook-Tantra-vrienden te maken. Hoe dan ook: wij bieden je graag een passievolle Tantra middag vol hartstocht, integere geïntegreerde aanraking en flow!

-

We beginnen na de lunch met 'n kleine stiltewandeling buiten. Daarna binnen in de pyramide.Wanneer we allemaal dezelfde man of vrouw leuk zouden vinden, dan waren we allang uitgestorven. Jij bent uniek. Daar is er maar één van. Dus bloei voluit, volg de energie, deel jezelf en geniet van jouw reis in al haar aspecten. Alleen dat is genoeg!

 • LIEFDESVERWACHTINGEN | TANTRA DATING

Wanneer wij over het internet struinen dan is het aanbod om anderen te ontmoeten gigantisch. Natuurlijk heeft online single dating iets spannends. Toch vragen wij ons af of je daar zo makkelijk vindt wat je zoekt. De chemie van de liefde vraagt naar ons idee om een andere aanpak. Liefde is zintuigelijk, dierlijk, overvalt ons en komt altijd uit een onverwachte hoek waar je niet zoekt. Zoals Rumi zegt 'Wie jij zoekt, zoekt jou ook'.

 • PUUR JEZELF - PUUR IN CONTACT

Ook wij geloven dat je voor de verbindende werking van de liefde zoveel mogelijk puur jezelf moet zijn. Dan zal de liefde en jouw levensvuur ook optimaal vrij spel krijgen. Iedereen ziet elkaar bij Body2chill® dus zo echt mogelijk, daar zorgen wij met onze programma's voor. Daarbij besteden wij veel aandacht aan een kwaliteit van aanraking die niet pakkerig of claimend is en werkelijke aanwezig in het contact met respect voor ieders grenzen. Maak dus vooraf geen lijstjes van ideeën, leeftijd, haarkleur of andere voorwaarden maar zet jezelf in en ontmoet die ander zintuigelijk in het hier en nu. Wist je dat in 2019 een stel hun 25 jarige relatie vierde. Ze hebben elkaar bij Body2chill® ontmoet in 1994! Ook dat kan gebeuren.

 • OOK BELANGRIJK

Klik hier voor: Bijsluiter Tantra. Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

Klik hier voor: Onze voorwaarden. Wij vinden helderheid en commitment belangrijk. Lees waarmee je akkoord gaat zodat wij beide weten waar wij én jij voor staan.

 • ZO BOEK JE DEZE TANTRA CURSUS/ WORKSHOP

Erbij zijn? Dan graag het registratieformulier invullen. Dit duurt ongeveer 3 minuten. Je wordt dan op korte termijn gebeld om samen te kijken of er nog plek is en of wij jullie deelname definitief kunnen maken. Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065

 • WELLICHT OOK IETS VOOR JOU

De Tantra workshop: Tantric Dance of Divine Tantric Kissing voor singles | Zie onze agenda.

Juicy Tantra with a heart & a soul

Han Sapundra founder Body2chill Tantra School®

EXCLUSIVE  TANTRIC  BUDDHIST  COMMUNITY

'Heaven is not a place to find but a decision to make'

Body2chill® sinds 1994 
Boeddhistische stichting en Tantra opleiding. Verdiepende Sangha bijeenkomsten en exclusief Tantra cursus aanbod, Massage Workshops, Shibari en Love Coaching om je leven en de wereld in liefde te verrijken.

Aangeboden vanuit respect voor- én kennis van de traditionele achtergrond van Tantra
en haar wortels in het Tantrisch boeddhisme, vertaald naar de adem van onze nieuwe tijd.

Intimiteit bij Body2chill®
Het Tantra cursus aanbod van Body2chill® kan als verruimend, verfijnd sensueel, erotisch en bevrijdend worden ervaren. Onze levens-beschouwelijke Sangha bijeeenkomsten zijn verdiepend en ondersteunend op je levenspad. Aanbod is gericht op heelheid en verbinding. Wij stimuleren geen slechts primair gerichte seksuele handelingen. Centraal staan wel: zelfontplooiing, verdieping intimiteitsbeleving, respectvolle geïntegreerde aanraking, eenheid en flow, empowerment, leven met je grenzen en mogelijkheden en ontmanteling van destructieve egopatronen.

 

 • Stellen kunnen intiemere oefeningen met met hun partner doen of wisselen. Kijk ter plekke wat goed voelt. Singles wisselen. 

Aanbod: 

 • Sangha bijeenkomsten

 • Witte Tantra cursus  singles & stellen

 • Zwarte Tantra cursus singles & stellen

 • Tantra massage weekend cursussen

 • Shibari  workshop / bondage cursus

 • Relatie ondersteuning | Love coaching

 • Erotisch uitgaan voor liefdeskoppels

 • Tantra Speed Dating


Helder 
| Stijlvol | Vertrouwd | Down to earth

Erbij zijn? Reserveer je Tantra activiteit op het formulier hierboven. Dit duurt zo'n 2 minuten. Je wordt dan op korte termijn gebeld om te kijken of er nog plek is en of wij je/ jullie deelname definitief kunnen maken. 

 
* Indien je vaker bent geweest of de opleiding volgt ben je vrij om ons direct te bellen. Je hoeft dit formulier dan niet persé in te vullen.

Maandag-Zaterdag 11:00-19:00

 • Facebook - White Circle

Meest gestelde vragen vind je hier.

Over boeddhistische stichting Body2chill®

Reg No: Levensbeschouwelijke gemeenschap 

KvK  09140968 RSIN 812804168/01

NL55INGB0000751168 | Body2chill, Nijmegen

© Copyright

Zoals je ervaren kan is deze website met veel liefde, eigenheid, creativiteit en zorg in jaren samengesteld. Ga hier alsjeblieft met evenveel integriteit mee om. Kopieer niets of als het je inspireert vermeld dan 'Body2chill Tantra' als jouw bron. Dank je!