top of page

zo 10 jan

|

Piramide aan de Waal

Tantra Belevingsdag | Singles | Witte Tantra Workshop Incl. lunch | Zondag 10 jan 2021

Een dag om te ervaren wat Tantra bij Body2chill® voor jou kan betekenen. Je kunt deze belevingsdagen op verschillende manieren gebruiken: om kennis te maken met Tantra, om diepgaand te genieten van warmte en geïntegreerde aanraking en om anderen te ontmoeten die ook met diepgang in het leven staan.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Tantra Belevingsdag | Singles | Witte Tantra Workshop Incl. lunch | Zondag 10 jan 2021
Tantra Belevingsdag | Singles | Witte Tantra Workshop Incl. lunch | Zondag 10 jan 2021

Tijd en locatie

10 jan 2021, 13:00 – 18:15

Piramide aan de Waal , Munnikhofsestraat 28, 6691 HH Gendt, Netherlands

Over het evenement

  • Inschrijving voorlopig stopgezet. 
  • De verhuurder is in overleg met de gemeente beteft doorgang gestoeld op onze wettelijke vrijstelling op levensbeschouwelijke gronden. Nader bericht volgt.

Vol? Check hierboven regelmatig de beschikbaarheid. Dit kan soms per dag nog veranderen of worden aangepast. Abonneer je ook op onze nieuwsbrief. 

BIJDRAGE p.pers. € 85 | Early bird 1 mnd € 75 | Incl. lekkere lunch met soep, broodjes, drinken & sweet retreat.

De bijdrage wordt in het boeddhisme Dana genoemd. Dana is geen vergoeding voor de verleende diensten maar een gift vanuit het hart en zet aan tot stroming van energie.

VOOR Singles/ individuele deelnemers. Toegankelijk voor alle leeftijden. Elke leeftijdsfase heeft iets anders te bieden. Laagdrempelig van opbouw en geen Tantra ervaring nodig. Je ontmoet elkaar bij Body2chill® als uniek mens, mindful in het hier en nu, zoals het voor jou klopt op ieder moment weer. Nieuwsgierigheid naar jezelf, een fit lijf, lichaamsbewustzijn, open houding, fun! en echtheid zijn belangrijker.

-

Onze trainingen zijn vooral lichaamsgericht. De ervaring leert ook dat mentaal gezien een HBO denkniveau gewenst is. Dit om oude patronen los te kunnen laten en nieuwe ervaringen mentaal- en lichamelijk te kunnen integreren binnen je ontwikkelingsproces. Daarnaast is emotionele basisstabiliteit, inzicht in groeiprocessen en zelfreflectie nodig om je kwetsbaarheid toe te kunnen laten. Wanneer je een vorm van autisme hebt, PTSS of psychose gevoelig bent neem dan contact op. Dan passen de algemene trainingen binnen grotere groepen zoals deze wellicht niet bij je.

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Dan graag het registratieformulier invullen. Dit duurt ongeveer 3 minuten. Je wordt dan op korte termijn gebeld om samen te kijken of er nog plek is en of wij je deelname definitief kunnen maken. Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬

NOTE BETREFT COVID Je dient gezond te zijn. Bij aanvang wordt je temperatuur gecheckt met een infrarood thermometer. Verder is Body2chill® een besloten stichting op levensbeschouwelijke gronden en is ook het terrein besloten dus geldt er geen mondkapjesplicht (je kunt deze wel op eigen initiatief meenemen). Ook mooi: er is veel mogelijkheid voor frisse lucht in het pand en het beperkt aantal deelnemers biedt mogelijkheid om afstand te behouden.

MATE VAN INTIMITEIT Gekleed. Gericht op respectvolle geïntegreerde aanraking, afstemming, sensualiteit en flow. Diepgaand. Laagdrempelig.

WAAR, PARKEREN & OV: 'Piramide aan de Waal'. 

Munnikhofsestraat 28 | 6691 HH | Gendt (Gelderland) Net achter Nijmegen.

Prachtige locatie midden in de natuur, langs de dijk in een glazen piramide met licht verspreidende edelsteen in de nok. De locatie heeft veel buitenruimte en grote deuren om frisse buitenlucht toe te laten in de groepsruimte. Gratis parkeren maar parkeer de auto's alsjeblieft niet te ver uit elkaar i.v.m. beperkte ruimte.

Let op: Eigen vervoer is een pré. Wanneer je toch met het O.V. vanuit Arnhem komt, stap dan uit de bus bij de Molenstraat in Gendt (dus niet uitstappen bij de Molenstraat in Angeren). Terug kan je vaak wel met iemand meerijden tot een O.V. station.

TIJDEN & BETALING 13:00* t/m 18:15. We beginnen met een lunch.

*Wees 15 min eerder om rustig aan te komen en voor contante betaling aan de kassa.

Er is daar geen pin. Een factuur op naam kan ter plekke voor je worden uitgeschreven.

Vanaf 18:00 is de tijd gereserveerd om algemene info te bieden over de trainingen bij Body2chill® en kan je hierover vragen stellen. Nadien kunnen deelnemers wanneer zij dat willen contactgegevens uitwisselen.

TANTRA TRAINERS Han van Body2chill® Assistentie: Winifred

BENODIGDHEDEN Trek gemakkelijk zittende kleding aan waarin je je fijn voelt en makkelijk kan bewegen, extra t-shirt, trui, flesje water. *Neem vanuit hygiënisch oogpunt tevens mee: handgel en papieren tissues.

  • TANTRA ONTMOETINGSDAG | OVER DEZE TANTRA WORKSHOP

OPENING TO LOVE MEANS OPENING TO LIFE

Wij lichten alvast een tipje van de sluier op over deze laagdrempelige, interessante, hartverwarmende en dynamische Tantra workshop:    

-

I am the light of my soul. I am beautiful, I am...

-

Een mooie diepgaande Tantra belevingsdag om te ervaren wat Tantra bij Body2chill® voor jouw in je leven kan betekenen. Ook geschikt voor het vinden van gelegenheidspartners of om waardevolle real-time-non-Facebook-Tantra-vrienden te maken. Hoe dan ook: wij bieden je graag een passievolle Tantra middag vol hartstocht, integere geïntegreerde aanraking en flow!

We beginnen na de lunch met 'n kleine stiltewandeling buiten. Daarna binnen in de pyramide.Wanneer we allemaal dezelfde man of vrouw leuk zouden vinden, dan waren we allang uitgestorven. Jij bent uniek. Daar is er maar één van. Dus bloei voluit, volg de energie, deel jezelf en geniet van jouw reis in al haar aspecten. Alleen dat is genoeg! 

  • LIEFDESVERWACHTINGEN | TANTRA DATING

Wanneer wij over het internet struinen dan is het aanbod om anderen te ontmoeten gigantisch. Natuurlijk heeft online single dating iets spannends. Toch vragen wij ons af of je daar zo makkelijk vindt wat je zoekt. De chemie van de liefde vraagt naar ons idee om een andere aanpak. Liefde is zintuigelijk, dierlijk, overvalt ons en komt altijd uit een onverwachte hoek waar je niet zoekt. Zoals Rumi zegt 'Wie jij zoekt, zoekt jou ook'.

  • PUUR JEZELF - PUUR IN CONTACT 

Ook wij geloven dat je voor de verbindende werking van de liefde zoveel mogelijk puur jezelf moet zijn. Dan zal de liefde en jouw levensvuur ook optimaal vrij spel krijgen. Iedereen ziet elkaar bij Body2chill® dus zo echt mogelijk, daar zorgen wij met onze programma's voor. Daarbij besteden wij veel aandacht aan een kwaliteit van aanraking die niet pakkerig of claimend is en werkelijke aanwezig in het contact met respect voor ieders grenzen. Maak dus vooraf geen lijstjes van ideeën, leeftijd, haarkleur of andere voorwaarden maar zet jezelf in en ontmoet die ander zintuigelijk in het hier en nu. Wist je dat in 2019 een stel hun 25 jarige relatie vierde. Ze hebben elkaar bij Body2chill® ontmoet in 1994! Ook dat kan gebeuren.

  • OOK BELANGRIJK

Klik hier voor: Bijsluiter Tantra. Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

Klik hier voor: Onze voorwaarden. Wij vinden helderheid en commitment belangrijk. Lees waarmee je akkoord gaat zodat wij beide weten waar wij én jij voor staan. 

  • ZO BOEK JE DEZE TANTRA CURSUS/ WORKSHOP

Erbij zijn? Dan graag het registratieformulier invullen. Dit duurt ongeveer 3 minuten. Je wordt dan op korte termijn gebeld om samen te kijken of er nog plek is en of wij jullie deelname definitief kunnen maken. Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065

  • WELLICHT OOK IETS VOOR JOU

De Tantra workshop: Tantric Dance of Divine Tantric Kissing voor singles | Zie onze agenda.

Deel dit evenement

bottom of page