top of page

zo 10 apr

|

Regio Nijmegen

Tantra Belevingsdag | Singles | Witte Tantra dagworkshop met lunch! | Zondag 10 april 2022

Een dag om te ervaren wat Tantra bij Body2chill® voor jou kan betekenen. Je kunt deze belevingsdagen op verschillende manieren gebruiken: om kennis te maken met Tantra, om diepgaand te genieten van warmte en geïntegreerde aanraking en om anderen te ontmoeten die ook met diepgang in het leven staan.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Tantra Belevingsdag | Singles | Witte Tantra dagworkshop met lunch! | Zondag 10 april 2022
Tantra Belevingsdag | Singles | Witte Tantra dagworkshop met lunch! | Zondag 10 april 2022

Tijd en locatie

10 apr 2022, 13:00 – 11 apr 2022, 18:15

Regio Nijmegen

Over het evenement

LEDENLOGIN | KLIK HIER na boeking voor nog meer info.

.

BESCHIKBARE PLAATSEN: Op dit moment nog plek..

Check hierboven regelmatig de beschikbaarheid. Dit kan soms per dag nog veranderen of worden aangepast. Abonneer je e.v.t. ook op onze nieuwsbrief of vul vast het registratieformulier in. Dit duurt 2 minuten.

.

LOCATIE: Fijne locatie in Nijmegen.

* Na boeking ontvang je jouw ledenlogin. Daar krijg je meer info over de exacte locatie, parkeren, betaling, verblijf en voorpret!

TIJD: 'Time is nature's way of preventing everything from happening at once'.

13:00* t/m 18:15. We beginnen met de lunch.

*Wees bij aanvang 15 min eerder om rustig aan te komen, je eventueel om te kleden en voor inschrijving/ info. Wij beginnen bij Body2chill® graag samen en op tijd. We starten met de lunch. 

Vanaf 17:45 is tijd gereserveerd om algemene info te bieden over de activiteiten van Body2chill® en kan je hierover vragen stellen. Na afloop kunnen deelnemers wanneer zij dat willen contactgegevens uitwisselen.

Note in deze rare tijden: Sterk je weerstand in nabijheid met anderen maar blijf thuis bij Covid gerelateerde klachten. Bij aanvang is er een temperatuurmeting. Voor levensbeschouwelijke organisaties geldt geen QR-Code en geen mondkapjesplicht. Qua behoefte aan afstand of nabijheid geldt voor Tantra standaard dat je ter plekke je eigen intuïtie en gevoel volgt, dus ook nu. Wij selecteren trouw onze deelnemers. Ben jij bang aangelegd, zoek je jouw gevoel van veiligheid nog met name buiten jezelf of merk je dat je na iedere persconferentie weer sterk beïnvloed bent, schrijf je dan niet (meer) bij ons in want bij ons draait het om jou. Onze tip voor rust, focus en tantrisch geluk: leef gezond, doe je t.v. de deur uit, ga kleding naaien, een boek lezen, muziek maken, vrijen, niets doen of de hond knuffelen voor de haard.

BIJDRAGE: Jouw bijdrage wordt in het boeddhisme Dana genoemd. Het wordt bezien als een gift vanuit het hart, brengt balans en zet aan tot wederzijdse stroming van energie.

Waarde incl. lekkere lunch met soep en broodjes, thee & extra's.

Per persoon Normaal: € 90 | Early bird 1 mnd € 80

Annulering: Annuleringskosten zijn er om ons voortbestaan te waarborgen. Ze zijn redelijk, vormen geen onderwerp van discussie, gelden voor iedereen, in elk geval en ongeacht of er wel of geen wachtlijst is.

- Tot 30 dagen vooraf: Gratis omboeken. Annuleer alléén bij grote overmacht. Wij bouwen op jouw inschrijving.

- Vanaf 30 tot 14 dagen voor aanvang: €35

- Vanaf 14 tot 5 dagen voor aanvang: €45

- Vanaf 5 dagen voor aanvang zijn al onze kosten reeds gemaakt: Altijd 100% *

* Uitgezonderd Covid gerelateerd ziektebeeld/ doktersverklaring. Wanneer wij je in dit geval per direct kunnen omboeken naar een volgende training is dit kosteloos. Anders betaal je alleen reeds ingekocht eten en administratiekosten à €30 per pers.

TANTRA TRAINERS: Han & Anne van Body2chill®

VOOR: Singles en individuele deelnemers (of koppels wanneer deze zich ook met anderen willen verbinden). 

MINDSET: Deze realistische mindset heb je nodig: 'Wat ik dan ook kan ervaren en ontmoeten in deze Tantra cursus; fantastisch of spannend, pijnlijk of extatisch... Uiteindelijk kan ik alleen mijzelf tegenkomen in alle kleurenpracht en tegenstelling die volledig leven te bieden heeft. Daartoe kunnen beperkende/ neurotische gedachten vanuit het hoofd door het team worden afgekapt. Hierdoor kan ik 'in het hier en nu' ter plekke, vanuit contact met mijn eigen lijf, kwetsbaarheid en waarachtigheid aanwezig zijn. Dit doet mij het mysterie, de volle kracht van leven en liefde, mijn zelfvertrouwen, verantwoordelijkheid en creatiepotentie ervaren. Ik breng mijzelf in. Daar ben ik aan toe. Ik maak nu de bewuste keuze dit te ervaren en te vieren!'

AANTAL PERS: 15 tot ongeveer 28. Wij hebben daarbij een team van 2-3 personen.

LEEFTIJD & PROFIEL: Toegankelijk voor alle leeftijden. Aantrekking is uniek en leeftijdsloos en elke leeftijdsfase heeft iets anders te bieden. Laagdrempelig van opbouw en geen Tantra ervaring nodig. Je ontmoet elkaar bij Body2chill® als uniek mens, mindful in het hier en nu, zoals het voor jou klopt op ieder moment weer. Nieuwsgierigheid naar jezelf, een fit lijf, lichaamsbewustzijn, open houding, fun! en echtheid zijn belangrijker.

BASIS: Onze bijeenkomsten zijn lichaamsgericht. De ervaring leert echter dat mentaal gezien een geschoold of zelf ontwikkeld HBO denkniveau een pré is. Dit om het krachtige onderliggende Tantrische gedachtegoed geestelijk- en lichamelijk te kunnen plaatsen en integreren binnen je ontwikkelingsprocessen. Daarnaast is emotionele basisstabiliteit, zelfreflectie en inzicht in groeiprocessen nodig om je kwetsbaarheid toe te kunnen laten. Wanneer je een vorm van autisme hebt, PTSS of psychose gevoelig bent neem dan contact op. Dan passen sommige bijeenkomsten binnen grotere groepen zoals deze wellicht niet bij je. 

MATE VAN INTIMITEIT: Gekleed. Gericht op respectvolle geïntegreerde aanraking, afstemming, sensualiteit en flow. Diepgaand. Laagdrempelig.

BENODIGDHEDEN: Meditatie kussentje, waterflesje. Trek gemakkelijk zittende kleding aan waarin je je fijn voelt en makkelijk kan bewegen, extra t-shirt, trui. Voor de vrouwen geldt geen nagellak op (tenzij gelnagellak) in verband met strepen op de vloer!

Note: Geur is essentieel onderdeel van de subtiele dierlijke onderlaag van intimiteit en eigenheid. Gebruik ook vooraf géén, of zeker niet te veel, onneutrale deodorant, aftershave of parfums anders dan eventueel licht opgebrachte essentiele olie op natuurlijke basis.

  • TANTRA ONTMOETINGSDAG | TANTRA WORKSHOP 

'Opening to love means opening to life!'

Mooie diepgaande Tantra belevingsdag om te ervaren wat Tantra bij Body2chill® voor jouw in je leven kan betekenen. Ook geschikt voor het vinden van gelegenheidspartners of om waardevolle real-time-non-Facebook-Tantra-vrienden te maken. Hoe dan ook: wij bieden je graag een passievolle Tantra middag vol hartstocht, integere geïntegreerde aanraking en flow! 

  • LIEFDESVERWACHTINGEN | TANTRA DATING

Wanneer wij over het internet struinen dan is het aanbod om anderen te ontmoeten gigantisch. Natuurlijk heeft online single dating iets spannends. Toch vragen wij ons af of je daar zo makkelijk vindt wat je zoekt. De chemie van de liefde vraagt naar ons idee om een andere aanpak. Liefde is zintuigelijk, dierlijk, overvalt ons en komt altijd uit een onverwachte hoek waar je niet zoekt. Zoals Rumi zegt 'Wie jij zoekt, zoekt jou ook'.

  • PUUR JEZELF - PUUR IN CONTACT

Ook wij geloven dat je voor de verbindende werking van de liefde zoveel mogelijk puur jezelf moet zijn. Dan zal de liefde en jouw levensvuur ook optimaal vrij spel krijgen. Iedereen ziet elkaar bij Body2chill® dus zo echt mogelijk, daar zorgen wij met onze programma's voor. Daarbij besteden wij veel aandacht aan een kwaliteit van aanraking die niet pakkerig of claimend is en werkelijke aanwezig in het contact met respect voor ieders grenzen. Maak dus vooraf geen lijstjes van ideeën, leeftijd, haarkleur of andere voorwaarden maar zet jezelf in en ontmoet die ander zintuigelijk in het hier en nu. Wist je dat in 2019 een stel hun 25 jarige relatie vierde. Ze hebben elkaar bij Body2chill® ontmoet in 1994! Ook dat kan gebeuren.

  • OOK BELANGRIJK

Body2chill® is een Tantra community: Wij bieden je graag meer dan alleen Tantra trainingen en Tantra workshops. Ga 's na afloop, wanneer je tijd en zin hebt, mee naar de huiskamerkroeg vlakbij. Daar kan je nog nakletsen, wat drinken, eten of contactgegevens uitwisselen. Nadien verschaffen wij uit privacy-overweging geen gegevens van andere deelnemers.

Eerste keer? Lees hier onze Tantra bijsluiter: Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Deelnemers welke ons recent hebben bezocht kunnen direct contact opnemen zonder het registratieformulier.

Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬ | Bellen/ Sms/ Whats-app (niet mailen).

Ben je voor het eerst of jaren niet geweest? Vul dan voor aanmelding/ info eerst ons registratieformulier in. Dit duurt 2 minuten. Daarna kijken we telefonisch of er nog plek is en of wij je deelname definitief kunnen maken.

WELLICHT OOK IETS VOOR JOU

De Tantra workshop: Tantric Dance, Tantra Speed Dating, of Divine Tantric Kissing voor singles | Zie agenda.

Deel dit evenement

bottom of page