top of page

zo 20 feb

|

Regio Nijmegen

Selflove, Orgasm & God! | Koppels & Singles | Zon 20 febr 2022 | Incl. lunch

Conceiving god is to dissolve in oneness: Eer je goddelijke lijf en oorsprong. Vergroot je orgastische vermogen via je warme adem, de zwoelte in je ruggengraat, je fijnste gevoeligheid en zachtste tederheid. Bloei open als een bloem. Wellicht ben je gewend dit te bewaren voor 'n ander. Nu eens niet!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Selflove, Orgasm & God! | Koppels & Singles | Zon 20 febr 2022 | Incl. lunch
Selflove, Orgasm & God! | Koppels & Singles | Zon 20 febr 2022 | Incl. lunch

Tijd en locatie

20 feb 2022, 10:30 – 19:00

Regio Nijmegen

Over het evenement

LEDENLOGIN | KLIK HIER na boeking voor nog meer info.

WBESCHIKBARE PLAATSEN: Enkele plaatsen vrijgekomen. Erna weer wachtlijst.

Check hierboven regelmatig de beschikbaarheid. Dit kan soms per dag nog veranderen of worden aangepast.

Blijf ook op de hoogte van beschikbare plaatsen via de nieuwsbrief.

BOEKING EN INFO: klik hier.

LOCATIE: Fijne en welkome locatie in Nijmegen.

* Na boeking ontvang je jouw ledenlogin. Vul deze hier in voor info over de exacte locatie, parkeren, (restant)betaling, benodigdheden en verblijf. Lukt het niet om in te loggen? Neem op tijd telefonisch contact op. Veel voorpret!

'Time is nature's way of preventing everything from happening at once!'

TIJD: 10:30* - 19:00. Later op de middag is er een lunch.

*Wees bij aanvang 15 min eerder om rustig aan te komen, je eventueel om te kleden en voor inschrijving. Wij beginnen bij Body2chill® altijd graag samen en op tijd. 

Note: Sterk je weerstand in nabijheid maar blijf thuis bij griepklachten. Wij hanteren een infrarood temperatuurmeting. Voor levensbeschouwelijke organisaties geldt geen QR-Code of mondkapjesplicht. Qua behoefte aan afstand of nabijheid geldt voor Tantra dat je ter plekke je eigen intuïtie en gevoel volgt.

BIJDRAGE: Body2chill® hanteert een uitermate goede prijs-kwaliteit verhouding. Naast jouw inbreng zoals kwetsbaarheid, aanwezigheid en openheid wordt een geldelijke bijdrage gevraagd. Deze bijdrage wordt in het boeddhisme Dana genoemd. Het is een gift vanuit het hart, brengt balans en zet aan tot wederzijdse stroming van energie.

Waarde per persoon: € 150 | Early bird tot 30 dagen vooraf € 140 | Annuleringsregeling 

Inclusief lunchbuffet, thee & extra's. 

TAAL: Nederlands met vertaling in het Engels waar nodig.

TANTRA TRAINERS: Han Sapundra (NL) bijgestaan door Marianne (NL) & Anne Eva (BE) | Assistentie: Winifred.

VOOR: Stellen en singles die op het vlak van sensuleel- en erotisch zelfbewustzijn verdieping zoeken en binnen een veilige omgeving in liefde en waarheid willen samenzijn. Je bent deze training met name op jezelf. Je eigen proces staat centraal. Stellen kunnen naast elkaar plaatsnemen. Warm, respectvol, spannend, bevrijdend en verhelderend met veel mogelijkheid tot zelfonderzoek waarbij niets moet. Laagdrempelig van opbouw, ook wanneer je onbekend bent met Tantra, boeddhisme of Body2chill®. Openheid, lichaamsbewustzijn en nieuwsgierigheid naar jezelf zijn het belangrijkst.

Vind je deze training spannend? Wij ook. Laat je inspireren door deze quote van Pippi Langkous: 'Ik heb het nog nooit gedaan. Dus ik denk dat ik het wel kan'.

AANTAL PERS: 18 tot ongeveer 28. Wij hebben daarbij een team van 2-3 personen.

LEEFTIJD & PROFIEL: Toegankelijk voor alle leeftijden. Elke levensfase biedt iets anders. Je ontmoet elkaar bij ons als uniek mens, mindful in het hier en nu, zoals het voor jou klopt op ieder moment weer. Nieuwsgierigheid naar jezelf, lichaamsbewustzijn, een open houding, plezier en echtheid zijn belangrijker.

GEZOND SAMENZIJN: Wij bieden een helende haven voor zowel gevaccineerde- als vaccinvrije deelnemers. Belangrijk, voor jou en ons, is dat jij de keuze hebt gemaakt om (ook) op natuurlijke wijze je immuunsysteem en geest te willen (her)sterken. Bouwend op deze keuze en basis van bewustzijn selecteren wij onze deelnemers. Dat betekent dat, indien je een activiteit boekt, wij op jou kunnen rekenen en jij op ons.

Als boeddhistische levensbeschouwelijke gemeenschap verhouden wij ons met de gezondheidsrichtlijnen en uitzonderingen voor religieuze organisaties (K.v.K. Reg. nr. 09140968). Binnen onze tempelruimtes zijn mondkapjes en QR-code's niet verplicht. Wij hanteren een infrarood temperatuurmeting vooraf. Qua behoefte aan afstand of nabijheid geldt voor Tantra standaard dat je ter plekke je eigen intuïtie en gevoel volgt. Ook nu.

Met koorts of griep gerelateerde klachten blijf je net als vroeger thuis. Test je bij twijfel. Je weet tegelijk ook wat voor jou bij normale seizoensklachten hoort (zoals hooikoorts of gewone verkoudheid).

Mocht je vooraf al angst hebben voor 'de variant van de variant van het virus' of merken dat je keuze om te komen afhankelijk is van persconferenties, kom dan nadrukkelijk niet. Onderzoek dan je vatbaarheid voor angst en groepsdruk. Boek een coaching, doe je t.v. de deur uit of kijk dit als booster. Indien je vanuit ongerustheid of angst annuleert, terwijl wij er alles aan doen om dit werk voort te zetten, schrijven wij je voor de toekomst uit.

MINDSET: 'Ik breng mijzelf in. Daar ben ik aan toe. Die verantwoordelijkheid kan ik dragen. Wat ik ook ervaar: spannend, heerlijk, moeilijk of extatisch... ik blijf voelend aanwezig. Uiteindelijk kan ik alleen mijzelf dieper ontmoeten binnen alle facetten die het mysterie van het leven te bieden heeft. Ik weet dat ik naast nieuwe ervaringen en tijdloosheid ook mijn weerstand kan tegenkomen. Indien beperkende, neurotische of (zelf)destructieve gedachten vanuit mijn hoofd of egoconstructie een situatie verbaal willen blijven beheersen, kan ik gebruik maken van de sturing van het team. Zij zijn er om mij veilig in het hier en nu, in mijn lijf en bij mijn gevoel te helpen. Hierdoor kan ik kwetsbaar deelgenoot zijn binnen de groep en uitgroeien tot de beste versie van mijzelf. Ik kies voor overgave en wil het leven in al haar grootsheid ervaren en vieren!'

BASIS: Onze bijeenkomsten zijn lichaamsgericht. De ervaring leert echter dat mentaal gezien een geschoold of zelf ontwikkeld HBO denkniveau een pré is. Dit om het krachtige onderliggende Tantrische gedachtegoed geestelijk en lichamelijk te kunnen plaatsen en integreren binnen je ontwikkelingsproces. Daarnaast is emotionele basisstabiliteit, zelfreflectie en inzicht in groeiproces nodig om je kwetsbaarheid toe te kunnen laten. Wanneer je een vorm van ASS hebt, PTSS of psychose gevoelig bent neem dan contact op. Dan passen sommige bijeenkomsten binnen grotere groepen zoals deze wellicht niet bij je.

MATE VAN INTIMITEIT: 'Veiligheid leidt tot speelsheid, speelsheid leidt tot vrijheid en vrijheid geeft ruimte aan erotiek'. Wij bieden daarom graag een warme én veilige omgeving. Deze Tantra cursus biedt een combinatie van erotisch-sensuele aanraking van je eigen lijf, veel mogelijkheid om te spelen en Tantrische technieken die de intensiteit van je gehele fysieke beleving kan vergroten. Binnen sfeervolle en duidelijk aangegeven kaders kan sexuele zelfbeminning deel uitmaken van het programma. Er heeft geen erotische aanraking onderling plaats. Bij Orgastic Meditation (O.M.) staat het meditatieve samenzijn met jezelf centraal. Opbouw is rustig, langzaam en gedegen. Ondanks de geborgen bedding van de groep is je thuisbasis telkens weer je eigen plek. Je kunt naast je partner plaatsnemen wanneer je samen komt. 

-

We beginnen gekleed. Je bent later vrij om kleding uit te doen. Tussendoor draag je een omslagdoek. Je neemt ook andere doeken/ dekentjes mee. Een van de leeraspecten in deze training is 'kijken & bekeken' worden. Je kunt hiermee spelen zoals het zich aandient. Wanneer het erotischer wordt ben je vrij om wat van je lichaam af te dekken óf juist prijs te geven; spelend met hoe jij dat op ieder moment voelt. Juist dat is vandaag de leerschool: jouw mogelijkheid om voor jezelf te kunnen gaan en te genieten van alle kleuren van je wezen op een telkens weer bij jou passende manier!

BENODIGDHEDEN: Let op: Er zijn op deze locatie alleen dunne hardere yogamatjes. Fijne plek maken: neem zelf ook wat zachters mee om hierbovenop te leggen zoals een eigen dun matrasje, schapenvacht of slaapzak. Verder: Een grote doek om je eigen plek te creëren, 1 omslagdoek of hamamdoek of sjaal liefst met franjes (franjes geven sensatie op je huid), 1 dekentje van wol of fleece, 1 groot badlaken, 2 handdoeken, flesje water. 

Massage olie: Ter plekke kan je onze overheerlijke biologische Tantrische massageolie kopen: 100 ml in een mooi flesje voor € 15 (ook leuk als cadeau idee), of neem zelf wat mee. Voor de vrouwelijke intieme zone kan bijvoorbeeld een beetje biologische kokosolie in een potje prettig zijn. Neem vanuit hygiënisch oogpunt tevens mee: Handgel, papieren tissues. Zie ook hieronder het kledingadvies:

KLEDING: Gemakkelijke kleding en sexy lingerie waarin je jezelf mooi voelt en vrij in kan bewegen. Alles zacht, dus geen BH met vulling of beugels. Geen BH kan natuurlijk ook. Vrijblijvende tip: knip de labels uit je lingerie. We zien soms zo'n mooie lingerie en dan schijnt het maat- en waslabeltje er grappig doorheen of als een staartje bovenuit, zonde toch?

Voor het eindritueel: ben je vrij om spannende en/ of extravagante lingerie mee te nemen om 'je verleidelijke zelf' te ervaren. Selflove, sensualiteit en exhibitionisme raken elkaar. Dit thema biedt een mooie mogelijkheid om op speelse wijze jouw 'bloeiende', verleidelijke en sexy kant te onderzoeken. Belangrijk is tegelijk dat jij je prettig voelt en dat je lingerie je lijf niet afknelt of geheel afdekt. Zie het als spelen op een ondeugend verkleedfeestje. Twijfel wat aan te doen? Jij bent leidend. Neem anders meerdere zaken mee. Voor alles geldt: je kan ter plekke kijken wat goed voelt of later nog wat omwisselen. 

Over parfum & nagellak: Geur is essentieel onderdeel van de subtiele natuurlijke onderlaag van intimiteit en eigenheid. Gebruik géén aftershave, onneutrale deo of parfums anders dan eventueel zeer licht opgebrachte essentiele olie op natuurlijke basis. Nagels: doe ook geen nagellak op (tenzij uv gelnagellak) i.v.m. strepen op de vloer.

  • SELFLOVE, ORGASM & GOD | BODY2CHILL® TANTRA MASSAGE 

'This magnificent Red Tantra massage workshop makes it able to reclaim your life while playing with it's essence and roots because love and lust are two equal sides of the same shining dynamic of life, love & the divine.'

Alles begint bij jou en eindigd bij jouzelf; daar waar lust en levensbloei in eenheid mogen samenkomen. In die liefdevolle versmelting raak je de essentie van het leven. Je kan alleen je volle lichaamsbewustzijn, vrijheid, zorgvuldigheid, speelsheid, moed en vertrouwen met een ander delen wanneer jij jezelf kent, mag bezitten en kan eren. Deze workshop biedt een tantrische mediatie die veel waardevols kan bieden en je zelfvertrouwen, orgastisch vermogen en eigenwaarde nog meer zal vergroten. 

Je speelt, leert en maakt gebruik van eeuwenoude Tantrische technieken, zoals de Mula Banda bekken en ademtechniek vanuit de Kamasutra om je orgastische staat van zijn uit te bouwen en te verspreiden over je hele lichaam. Neem de tijd in deze warme en veilige omgeving en verwen je meest erogene zones en onverkende plekjes. Open je verder en verder voor jouw eigen goddelijke ervaring, laat jezelf zien in volle bloei en ga een samenspel aan met hem en met haar, Shiva & Shakti, verenigd in jou. 

'Her fullness makes me fear, 

but her love makes it perfectly clear 

and shows me that there is no escape to life or love. 

So I better dive into her and get wet.

Or get speared by his presence!'

  • SPANNEND, EROTISCH & BEVRIJDEND

Geboren uit twee polariteiten, herenigd in één. Waar polariteiten in vrede mogen samenkomen eindigd het wringen, de strijd en de pijn. Daar begint de innerlijke vrede om gewoonweg te zijn, in vrijheid af te schermen of te delen met je omgeving en te mogen genieten ook op het sexuele vlak. Sex weerspiegelt ons wezen. Vandaag vier je jouw innerlijke huwelijk van liefde en lust, van prive en gemeenschappelijk, van schaamte en schaamteloosheid, van eng spannend en avontuurlijk! 

-

De lichtheid van het bestaan. Een uitdaging. Ooit gedacht dat je dit zou delen in een groep? Ooit gedacht aan de vrijheid die je hierbij zou ervaren en de ruimte in jezelf nadien? Het mooiste aan Tantra vind ik dit ultieme bevrijdende aspect waardoor ik steeds weer mag ervaren dat de demonen en de stemmetjes er niet zijn... Ze in ieder geval niet van mijzelf zijn! Daarom leidt deze workshop tot de ultieme innerlijke vrijheid en verbinding met jezelf. Hiervoor inschrijven kan wat moed vragen, maar ook jij had wellicht ooit die afspraak met jezelf gemaakt dat je niet meer bang zou zijn voor jezelf, de wereld of ultieme vrijheid. 

-

Maar... eerlijk is eerlijk, toen ik voor het eerst aan een bevrijdingsritueel als dit deelnam, heb ik alle angstige hoeken van mijn wezen gezien en een hele wereld aan innerlijke stemmetjes voorbij horen komen. Als een perfecte zeef die eruit zeefde waar ik nog innerlijke blokkades had: onbewust en bewust. Als man wil je geen 'vies mannetje' zijn en als vrouw geen 'hoerig type' en 'lust en liefde zijn toch echt wat anders'... om er maar wat te noemen. Daarom is deze bevrijdende workshop als een sleepnet dat over jouw bodem trekt en de diepste stukken pijn en schaamte bevrijdt die in oorsprong nooit van jou waren.

  • SEX, LICHT, VRIJHEID & CREATIE

Jij bent sex, licht, vrijheid en creatie. Een orgastich wezen geboren vanuit een explosie van lustigheid en overgave, ontstaan vanuit een samensmelting van alle mannelijke en vrouwelijke aspecten van één en dezelfde natuur. Leer te kijken en leer om beken te worden... als meditatie... haast als 'n gebed voor jezelf... als bevestiging van jouw unieke schoonheid en levenskracht.   

EXTRA Bij deze activiteit inbegrepen zit een bijzonder interessante anatomische uitleg van de 'inner clitoris' naar het mooie werk dat Deborah Sundale heeft geleverd om de vrouwelijke orgastische anatomie zichtbaar te maken (via MRI scans pas ontdekt in1985!).

  • BEVRIJD JEZELF EN JE BEVRIJD DE WERELD

Dat is het thema van deze nieuwe tijd waarin we leven. Dat is de essentie van de groei die we samen als mensheid nu mogen doormaken. Een workshop met een geleidelijke opbouw vol kwetsbaarheid, zonder veel fysieke aanraking van anderen maar binnen een integer samenzijn en een warme, zo je wilt erotische sfeer die je ondersteunt en inspireert in dit geboorteproces. 

  • SEX, DE KRACHTIGE OEBRON VAN HET BESTAAN

Een van de mooiste dingen in dit leven is dat we een lichaam hebben en daarvan mogen genieten. Tantra betekent web, weefgetouw of verbinding. Tantra vertalen met alleen sex, doet haar rijke essentie tekort. Tegelijk is sex de krachtige oerbron van het leven en bestaat alles bij de gratie van polariteit en tegenstelling. Geïntegreerde intimiteit en sexualiteit bevrijdt, geeft joy, brengt thuis, reguleert emoties en is orgastisch als het leven zelf.

  • VERBINDEND, OPENEND, WAARACHTIG & PASSIEVOL

Al onze Tantra workshops en Tantra massage cursussen worden zorgvuldig opgebouwd in goed contact met jezelf, je grenzen en voorkeuren. Je kunt je bij ons veilig voelen. Wij hebben bijna 30 jaar ervaring in het begeleiden van levens- en openingsprocessen op het gebied van het hart, diepgaande verbinding, intimiteit, schaduwkanten en een helder aanwezige geest. Onze werkwijze is hartelijk betrokken én tegelijk direct, down to earth, to the point en zonder taboes, waarbij zowel jouw beschaafde als jouw dierlijke kanten een warme plek bij Body2chill® mogen vinden.

Klik hier voor meer info over Tantra trainingen. Deze training behoort tot de Witte Tantra, maar... wellicht een (heerlijk) tikje meer spannend.

  • OOK BELANGRIJK

Body2chill® is een Tantra community: Wij bieden je graag meer dan alleen Tantra trainingen en Tantra workshops. Blijf na afloop, wanneer je tijd en zin hebt, nog even om na te kletsen of contactgegevens* uit te wisselen. Ook gaan wij regelmatig nog samen met een groepje wat drinken en eten. Vaak hier. *Nadien verschaffen wij uit privacy-overweging geen gegevens van andere deelnemers.

Eerste keer? Lees hier onze Tantra bijsluiter: Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Deelnemers welke ons recent hebben bezocht kunnen direct contact opnemen zonder het registratieformulier.

Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬ | Bellen/ Sms/ Whats-app (niet mailen).

Ben je voor het eerst of jaren niet geweest? Vul dan voor aanmelding/ info eerst ons registratieformulier in. Dit duurt 2 minuten. Daarna kijken we telefonisch of er nog plek is we je deelname definitief kunnen maken.

Deel dit evenement

bottom of page