top of page

zo 03 nov

|

Cordium

Rode Tantra voor Stellen | 2-Luik | Liefde & Beminnen als Levenskunst | Zondagen 03 + 17 nov 2019

Tantra maakt bewust dat je niet de dirigent van dit leven bent, maar als de schacht van een fluit waar de warme adem van het leven doorheen mag stromen. Tantra laat zien hoe jij ieder moment jouw muziek daaraan mag toevoegen om meegevoerd te worden op haar ultieme flow van passie & waarachtigheid.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Rode Tantra voor Stellen | 2-Luik | Liefde & Beminnen als Levenskunst | Zondagen 03 + 17 nov 2019
Rode Tantra voor Stellen | 2-Luik | Liefde & Beminnen als Levenskunst | Zondagen 03 + 17 nov 2019

Tijd en locatie

03 nov 2019, 18:00 – 23:00

Cordium, De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen, Nederland

Over het evenement

  • BESCHIKBAARHEID Op dit moment nog plaatsen beschikbaar. 

Boek op tijd. Vol? Check hierboven regelmatig de beschikbaarheid. Deze kan veranderen.

INFO & DEELNAME Bel +31645624065‬  Office: Ma-Zat 11:00-18:00

Of vul hier het registratieformulier in, dan word je teruggebeld.

Normaal € 160 | Early bird 30 dagen € 150 | Na Tantra jaartraining € 140

Prijs per persoon voor 03 + 17 nov. Inclusief 2 dagen dinerbuffet, thee & extra's in Cordium.

TIJD Twee dagen. 

Eerste dag startend met een gezamenlijk diner om 18:00 tot 23:00 avonds.

Tweede dag vanaf de middag om 13:00 tot 23:00 avonds. 

*Wees 15 min eerder om rustig aan te komen en contante betaling aan de kassa. 

Er is daar geen pin.

Deze training vormt een geheel. Je kunt niet één van beide dagen los volgen.

WAAR De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen | Info over route, parkeren & verblijf. 

VOOR Liefdeskoppels en gelegenheidsstellen die op het intimiteitsvlak én op het erotische gebied verbinding, verdieping, inspiratie of verbreding zoeken. Voor hen die binnen een veilige omgeving in liefde en waarheid willen samenzijn. Warm en helder, met mogelijkheid tot onderzoek binnen de geborgenheid van een groep. 

Uitdagend en avontuurlijk vanuit een veilige bedding waarbij niets moet. Ieders relatie staat centraal en de intiemste oefeningen doe je met je eigen partner op jullie eigen plek.

MATE VAN INTIMITEIT Onze Rode Tantra cursussen staan voor verdieping van intimiteit, sexuele heelheid en hartsverbinding op een diep energetisch niveau en in contact met jouw gehele wezen en elkaar. Er heeft geen seksueel gerichte uitwisseling plaats met anderen. 

Ons aanbod is erop gericht om dat wat jullie ontdekken en raakt, na afloop van het 1e blok, thuis in de eigen privé sfeer sexueel verder te integreren. Ook tijdens de cursus hebben jullie aan het einde van elk blok fijn de tijd om intens samen te zijn op jullie eigen toegewijde privé plek en te integreren wat jullie heeft verrijkt.

  • Tijdens Rode Tantra 2-luiken komen ook relationele aspecten aan bod als: relatiedynamiek, relatieversterking en verbreding. Sensueel, verbindend, verruimend, speels, soms broeierig erotisch, soms ook confronterend, uiteindelijk diep vervullend.

TAAL Nederlands met vertaling in het Engels waar nodig.

TANTRA TRAINERS Han van Body2chill® | Support: Jan & Harriet.

DIT HEB JE NODIG Per pers. Gemakkelijke kleding en lingerie waarin je je fijn en mooi voelt, flesje water, handdoek + groot badlaken, omslagdoek, laken/ deken of wat nodig is om jullie toegewijde prive plek te creëren/ af te dekken wanneer je massageolie wilt gebruiken. *Deze kan je zelf meenemen of ter plekke in Cordium aanschaffen voor €7 per flesje.

Geur is essentieel onderdeel van de subtiele onderlaag van intimiteit en eigenheid. Gebruik, ook vooraf, géén onneutrale deodorant, aftershave en parfums anders dan eventueel licht opgebrachte essentiele olie op natuurlijke basis. 

Tip: Herenlingerie is soms moeilijker te vinden. Zij kunnen bijvoorbeeld hier terecht en hier voor stoere wikkelbroeken.

  • LIEFDE & BEMINNEN ALS LEVENSKUST | OVER DEZE TANTRA TRAINING

RODE TANTRA VOOR KOPPELS | 2-LUIK OP ZONDAG 03 + 17 FEB

Wij lichten hieronder alvast een tipje van de sluier op over deze verbindende, sensuele, erotische & passievolle Tantra training:

-

Een van de mooiste dingen in dit leven is dat wij een lichaam hebben en daarvan mogen genieten.

-

Tantra als eeuwenoude minnekunst brengt jullie lichamen in vervoering op een avontuurlijke reis door liefdesland. Rode Tantra ontwaakt je warmste adem, het meest intense vuur en je diepste wateren. Het is diep geworteld in de aarde en ontwaakt je meest speelse passie en de verborgen lagen van genot. Wanneer de wakker gemaakte volle levensenergie, gesymboliseerd als de Kundalini slang in jullie bekken, zich verspreidt over het gehele lichaam ontwaken jullie diepste oergevoelens.

-

Jullie lijven weten als vanzelf de weg wanneer de geest en jullie lichamen zich openen als nooit tevoren voor deze heerlijke kosmische liefdeservaring, waarbij vredige rust en extase samenvallen met tijd en ruimte. Geïntegreerde sex brengt thuis, reguleert emoties, leidt tot zelfkennis en is orgastisch als het leven zelf. Zelfs het zoenen als kunstvorm komt aan bod. Wanneer onze mystieke mannelijke- en vrouwelijke oerkrachten samenkomen, yesss... Tantra the divine art of sexuality!

  • SEX, DE KRACHTIGE OEBRON VAN HET BESTAAN

Een van de mooiste dingen in dit leven is dat we een sensitief lichaam hebben en daarvan mogen genieten. Tantra gebruikt onze innerlijke vrouwelijke- en mannelijke polariteit om het leven te onderzoeken en te vieren. Tantra betekent web, weefgetouw of verbinding. Tantra vertalen met alleen sex, doet haar rijke essentie tekort. Tegelijk is sex de krachtige oerbron van het leven en bestaat alles bij de gratie van polariteit en tegenstelling. Geïntegreerde intimiteit en sexualiteit brengt thuis, reguleert emoties en is orgastisch als het leven zelf.

  • OMDAT JE WEET DAT ER MEER IS

Tantra versterkt liefdesverbindingen van binnenuit. Tantra betekent tijd nemen. Tantra is aards, zintuiglijk, dierlijk, aandachtig, juicy en extatisch. Het is een spiritueel én lichamelijk pad. Wanneer je goed in je lijf zit, kan je ook emoties goed verwerken. Tantra vergroot je gevoelswereld, stopt piekeren, versterkt schoonheid van binnenuit, verlengt je liefdesspel en is toepasbaar in liefde, relatie, opvoeding en werk. De stap om met Tantra te beginnen kan spannend voelen en zal grote invloed hebben op je leven. Een investering in levensgeluk.

  • VERBINDEND, OPENEND, WAARACHTIG & PASSIEVOL

Onze Tantra trainingen worden zorgvuldig opgebouwd in goed contact met jezelf, je grenzen en voorkeuren. Je kunt je bij ons veilig voelen. Wij hebben 25 jaar ervaring in het begeleiden van levens- en openingsprocessen op het gebied van het hart, diepgaande verbinding, intimiteit, schaduwkanten en een helder aanwezige geest. Onze werkwijze is hartelijk betrokken én tegelijk direct, down to earth, to the point en zonder taboes, waarbij zowel jouw beschaafde als jouw dierlijke kanten een warme plek bij Body2chill® vinden.

Klik hier Voor meer info over Tantra. Deze training behoort tot de Rode Tantra.

  • OOK BELANGRIJK

Body2chill® is een Tantra community. Wij bieden daarom de mogelijkheid om 's avonds na afloop, wanneer jullie beide de luxe van tijd hebben, mee te gaan naar de huiskamerkroeg vlakbij. Daar kan je gezellig nakletsen, wat drinken en waardevolle contacten verdiepen.

Klik hier voor: Bijsluiter Tantra. Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

Klik hier voor: Training & annuleringsvoorwaarden. Wij vinden helderheid en commitment belangrijk. Lees waarmee je akkoord gaat zodat wij beide weten waar wij én jij voor staan.

  • INFO & DEELNAME

Gewoon even bellen. Helder, persoonlijk & afgestemd!

Bel +31645624065‬  Office: Ma-Zat 11:00-18:00

Of vul hier het registratieformulier in, dan word je teruggebeld.

Deel dit evenement

bottom of page