top of page

za 10 jul

|

Regio Nijmegen

Night of Higher Love | Erotisch Uitgaan Liefdeskoppels & Ontbijt | Witte Tantra Zat avond 10 + Zon ochtend 11 juli 2021

Welkom bij deze exclusieve verbindende liefdesactiviteit. The Night of Higher Love is een vast concept voor 'n heerlijke sensuele avond & massage ochtend! Magisch programma met ruimte voor relatieverdieping, verbreding en spel, in een veilige omgeving binnen jullie eigen grenzen. Inclusief ontbijt!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Night of Higher Love | Erotisch Uitgaan Liefdeskoppels & Ontbijt | Witte Tantra Zat avond 10 + Zon ochtend 11 juli 2021
Night of Higher Love | Erotisch Uitgaan Liefdeskoppels & Ontbijt | Witte Tantra Zat avond 10 + Zon ochtend 11 juli 2021

Tijd en locatie

10 jul 2021, 19:30 – 11 jul 2021, 12:00

Regio Nijmegen

Over het evenement

  • Op dit moment nog vrije plaatsen beschikbaar.

Vol? Check hierboven regelmatig de beschikbaarheid. Dit kan soms per dag nog veranderen of worden aangepast. Abonneer je ook op onze nieuwsbrief.

LOCATIE: Fijne plek in Nijmegen. Klik hier voor ledenlogin* betreft de exacte locatie, vervoer, overnachting en betaling bijdrage.

*Let op: Ledentoegang. Bij plaatsing ontvang je jouw persoonlijke inlog-code.

BIJDRAGE: Jouw geldelijke bijdrage wordt in het boeddhisme Dana genoemd. Dana is geen vergoeding voor de verleende diensten maar een bijdrage in de voor jou gemaakte kosten en voorbereidingen. Het wordt bezien als een gift vanuit het hart, brengt balans en zet aan tot wederzijdse stroming van energie.

Richtlijn/ Waarde: € 130 | Early bird 1 mnd € 120 | Overnachten mogelijk € 15

Per persoon inclusief ontbijt, bubbels bij aankomst & gebruik maskers. *Info overnachten: Klik hier

VOOR Liefdes & gelegenheidskoppels die zich vrij voelen om in een veilige omgeving in liefde en waarheid samen te zijn en voort te bouwen op het gebied van hun emotioneel en sensueel welzijn. Stijlvol & sfeervol met mogelijkheid tot speels en warm onderzoek.

BASIS Onze bijeenkomsten zijn lichaamsgericht. De ervaring leert echter dat mentaal gezien een geschoold of zelf ontwikkeld HBO denkniveau een pré is. Dit om het krachtige onderliggende Tantrische gedachtegoed geestelijk- en lichamelijk te kunnen plaatsen en integreren binnen je ontwikkelingsprocessen. Daarnaast is emotionele basisstabiliteit, zelfreflectie en inzicht in groeiprocessen nodig om je kwetsbaarheid toe te kunnen laten. Wanneer je een vorm van autisme hebt, PTSS of psychose gevoelig bent neem dan contact op. Dan passen sommige bijeenkomsten binnen grotere groepen zoals deze wellicht niet bij je.

TIJDEN Avond: 19:30* tot ongeveer 23:30 & Ochtend: 9:30 tot 13:00

Slaap je zaterdagnacht elders? Ben dan zondag om 9:30 weer terug voor de gezamenlijke start met de groep en het ontbijt.

*Wees bij aanvang 15 min eerder om rustig aan te komen, je eventueel om te kleden en voor inschrijving/ info. Wij beginnen bij Body2chill® graag samen en op tijd. De ontvangst is met thee en wat te knabbelen maar zorg dat je vooraf al gegeten hebt.

MATE VAN INTIMITEIT Witte Tantra met een ondeugend randje omdat er uitwisseling kan plaatsvinden met anderen. Niet gericht op specifiek seksuele stimulans of seksuele vereniging. Accent op afstemming, geïntegreerde aanraking, beleving van erotiek en flow, waarbij niets moet. De dresscode bij aanvang is lingerie. Je bent later op deze avond, na het openingsritueel, vrij om je kleding uit te trekken bij aanraking of massage.

TAAL Nederlands met vertaling in het Engels waar nodig.

TANTRA TRAINERS Han van Body2chill® bijgestaan door ... (volgt) | Francoise & Rene.

BENODIGDHEDEN Neem mee per persoon: Elk een overtrekhoeslaken voor matras (2 m x 80 cm of groter), groot badlaken, handdoek, omslagdoek/ hamamdoek, wollen/ fleece dekentje om je behagelijk warm te houden, flesje water, handgel, papieren tissues.

Overheerlijk ruikende Tantrische massageolie van Body2chill® kan je ter plekke kopen: 100 ml in een mooi flesje voor € 10 (ook leuk als cadeau idee), of neem zelf wat mee.

Indien je blijft slapen: Slaapzak of dekbed, hoofdkussen, toiletartikelen. Douches aanwezig.

Kledingsadvies: Gemakkelijke kleding & eventueel sexy lingerie waarin 'je sexy jij' jezelf fijn en mooi voelt en vrij in kan bewegen. Alles zacht, dus geen gepolsterde BH's met vulling. Nog 'n tip: knip de labels eruit. We zien soms zo'n leuke lingerie en dan schijnt het maat- en waslabeltje er grappig doorheen of als een staartje erbovenuit, zonde toch?

Voorpret: Dameslingerie kan je op vele plaatsen kopen. Wanneer je wat stouter of liever wilt experimenteren en spelen, dan is dit hier wellicht een tip. Herenlingerie is soms moeilijker te vinden. Zij kunnen bijvoorbeeld ook hier terecht of hier. Kijk voor stoere wikkelbroeken bijvoorbeeld hier.

Note: Geur is essentieel onderdeel van de subtiele onderlaag van intimiteit en eigenheid. Gebruik ook vooraf géén, of zeker niet te veel, onneutrale deodorant, aftershave of parfums anders dan eventueel licht opgebrachte essentiele olie op natuurlijke basis.

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Deelnemers welke ons recent hebben bezocht kunnen direct, zonder het registratieformulier, opbellen.

Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬

Ben je voor het eerst of jaren niet geweest? Vul dan voor aanmelding/ info eerst dit registratieformulier in. Dit duurt 2 minuten. Je wordt op korte termijn gebeld. We kijken dan samen of er nog plek is en of wij je deelname definitief kunnen maken.

-

Note betreft Covid Welkom in deze tijd van transformatie, heling en bewustwording! Deelname is mogelijk wanneer je lichamelijk én geestelijk gezond bent. Lichamelijk bezien wil dat zeggen dat je met griepverschijnselen thuisblijft. Geestelijk bezien dat je jouw transformatieproces van angst en groepshypnose naar wakker individueel bewustzijn al hebt doorlopen of hierbij ondersteund wilt worden. Praktisch: Bij aanvang wordt ieders temperatuur gecheckt met een infrarood thermometer. Er is veel mogelijkheid voor frisse lucht en er is luchtzuivering (ionisatie) aanwezig. In alle algemene ruimtes is een mondkapje en onderling behoud van 1,5 m. afstand verplicht. Binnen onze eigen tempelruimtes geldt voor ons als levensbeschouwelijke instelling geen mondkapjeplicht. Je kan binnen onze ruimte zelf kijken wat voor jou het beste voelt.

  • OVER DEZE TANTRA ACTIVITEIT | Deze liefdesnacht is er 3 tot 4 x per jaar.

EROTIC NIGHT OF HIGER LOVE • Erotisch uitgaan voor liefdeskoppels

Wij lichten alvast een tipje van de sluier op over deze openende, relatie verbredende & relatie voedende Tantra workshop:

-

'Wie ben jij achter het masker? 

Wanneer jij helemaal jezelf zou zijn? 

Ben je er dan nog? 

Zouden jullie er beide dan nog zijn?'

-

The Night of Higher Love is een vast concept. Dan weer spannend en ondeugend achter je Venetiaanse masker, dan weer met open vizier samen drijvend voorbij tijd en ruimte in overgave en flow. Niet té braaf, ook niet te 'swingend'. Met ruimte voor procesverwerking en inzicht om elk avontuur te integreren. De dresscode bij aanvang is lingerie. Je bent later op de avond, na het openingsritueel, vrij om kleding uit te trekken bij aanraking of massage. 

-

Het avondprogramma biedt onder meer een love lounge vooraf gegaan door een instructie en voorbereiding over de kwaliteit van aanraking. Daarna is het karakter van deze avond meer een activiteit dan training. Ochtends heerlijk ontbijt en een meerhanden koppelmassage, met de bijpassende voorbereiding om voluit te genieten van geïntegreerde aanraking en flow.

-

Zet jezelf in beweging. Spreid samen je vleugels. Open al je zintuigen. Leef, speel, dans, wees verleidelijk of afwijzend, jaloers, bang, behoedzaam of verlangend maar laat zien wie jij bent. Voor- en achter je masker! Durf ja en durf nee te zeggen. Laat je verrassen. Verrijk je relatie van binnen en van buiten. Blijf samen in verbinding en leg verbindingen. Ontdek het geheim van een verbonden, intieme, spannende én voedende relatie. Bij aankomst een glas bubbels!

-

'In the end it's all about the courage to fully say yes to life & love before you die'.

  • DE SPEELRUIMTE OM SAMEN SPANNEND TE BLIJVEN

Speelruimte voor relatieverdieping en verbreding. In een veilige respectvolle omgeving. Hierbij staat jullie samenzijn te midden van andere stellen centraal. Tijdens het eerste rituele deel van de avond draag je een Venetiaans masker. Deze kies je bij ons uit. 

  • IN HET KLOOSTER BELAND?

Hoe speciaal en uniek je partner ook voor je is. Stel dat je partner er niet was geweest, was jij dan in het klooster beland? Wij zijn kuddedieren. Wij kunnen aantrekkingskracht voor meerdere mensen ervaren. Dat had je al ontdekt. Het enige wat onze natuurlijke flow en gevoelens voor anderen in de weg staat is wellicht onze angst om te verliezen. Maar bang kwijt te raken, raken we onszelf kwijt. En daarmee elkaar. Kan het anders?

  • EROTISCH UITGAAN?

Misschien kom je in jullie onderzoek en oriëntatie bij een parenclub uit of bij een erotische danceparty. Er is niets mis mee om dat eens uit te proberen. Je zult hier waarschijnlijk echter niet de diepere vervulling, hartsverbinding en ware rust voor intergratie van processen ervaren welke jullie misschien zoeken. Wij hebben ruime ervaring in het ondersteunen van ontplooiingsprocessen binnen partnerrelaties. Wij vragen jullie dan ook om open te staan voor coaching wanneer je mocht vastlopen. 

  • SAMEN OP AVONTUUR

Intimiteit met anderen zonder verdiepende verbinding en de integratie van jullie eigen liefdesband zal op den duur hol voelen. Juist de primaire verbinding, het behouden van het hartscontact binnen jullie relatie, realiteitszin, communicatie samen en het ervaren van ieders mogelijkheden staan bij deze Tantra training centraal en boven elk avontuur. 

  • INTIMITEIT, VERDIEPING & VEILIGHEID

In het kader van de hygiëne en veiligheid graag je slip aanhouden bij contact met het bekken bij andere personen dan je eigen partner. Respect voor grenzen verbaal of non-verbaal. Kussen kan in afstemming en wanneer dit voor iedere betrokkene goed voelt. Wij houden vanuit Body2chill® geen pleidooi voor open of gesloten relaties. Het leven is ook niet open of gesloten en ieder moment is anders voor jezelf en jullie beide. Tantra is een spirituele en lichamelijke weg. De levenskunst om samen te blijven met wat er is. 

Klik hier Voor meer info over Tantra. Deze training behoort tot de Witte Tantra.

  • OOK BELANGRIJK

Body2chill® is een Tantra community. Wij bieden je graag meer dan alleen Tantra trainingen en Tantra workshops. Ga 's avonds en/ of 's middags na afloop, wanneer je tijd en zin hebt, mee naar de huiskamerkroeg vlakbij. Daar kunnen jullie nog gezellig nakletsen, wat drinken of wat eten en mooie contacten verdiepen.

Klik hier voor: Bijsluiter Tantra. Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

Klik hier voor: Onze voorwaarden. Wij vinden helderheid en commitment belangrijk. Lees waarmee je akkoord gaat zodat wij beide weten waar wij én jij voor staan.

  • ZO BOEK JE DEZE TANTRA CURSUS/ WORKSHOP

Deelnemers welke ons recent hebben bezocht kunnen direct, zonder het registratieformulier, opbellen.

Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬

Ben je voor het eerst of jaren niet geweest? Vul dan voor aanmelding/ info eerst dit registratieformulier in. Dit duurt 2 minuten. Je wordt op korte termijn gebeld. We kijken dan samen of er nog plek is en of wij je deelname definitief kunnen maken.

Deel dit evenement

bottom of page