zo 17 jul. | Cordium

Dagworkshop | Slow Lovemaking | Witte 'Tantra Massage' Workshop voor Stellen | Zondag 17 juli 2022

Slow lovemaking is de lichamelijke variant van mindfulness en draait om flow, intensivering van je zintuigen en innerlijke beleving. Alles wat langzaam gaat komt meer intens binnen, belichaamt je beleving en geeft diepte aan jullie samenzijn in de oceaan van het leven, versmolten in ieder moment.
Dagworkshop | Slow Lovemaking | Witte 'Tantra Massage' Workshop voor Stellen | Zondag 17 juli 2022

Tijd & Locatie

17 jul. 2022 13:00 – 18:00
Cordium, De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen, Nederland

BESCHIKBAARHEID

  • BESCHIKBAARHEID Op dit moment nog vrije plaatsen beschikbaar.

Vol? Check hierboven regelmatig de beschikbaarheid. Dit kan soms per dag nog veranderen of worden aangepast. Abonneer je ook op onze nieuwsbrief.

LOCATIE: Fijne plek in Nijmegen. Vul hier jouw LEDENLOGIN  in voor meer info over de exacte locatie, vervoer, overnachting, betaling en voorpret.  Je login ontvang je bij plaatsing. Noteer deze in je agenda.

BIJDRAGE: Jouw geldelijke bijdrage wordt in het boeddhisme Dana genoemd. Dana is geen vergoeding voor de verleende diensten maar een bijdrage in de voor jou gemaakte kosten en voorbereidingen. Het wordt bezien als een gift vanuit het hart, brengt balans en zet aan tot wederzijdse stroming van energie.

Waarde inclusief thee & extra's.

Normaal per persoon € 110 | Early bird 30 dagen € 100

Annulering: Annuleringskosten zijn er om ons voortbestaan te waarborgen. Ze zijn redelijk, vormen geen onderwerp van discussie, gelden voor iedereen, in elk geval en ongeacht of er wel of geen wachtlijst is.

- Tot 30 dagen vooraf: Gratis omboeken. Annuleer alléén bij grote overmacht. Wij bouwen op jouw inschrijving.

- Vanaf 30 tot 14 dagen voor aanvang: €35

- Vanaf 14 tot 5 dagen voor aanvang: €45

- Vanaf 5 dagen voor aanvang zijn al onze kosten reeds gemaakt: Altijd 100% *

* Uitgezonderd Covid gerelateerd ziektebeeld/ doktersverklaring. Wanneer wij je in dit geval kunnen omboeken naar een volgende training is dit kosteloos. Anders betaal je alleen reeds ingekocht eten en administratiekosten à €30 per pers.

TIJD 13:00 t/m 18:00*

*Wees 15 min eerder om rustig aan te komen en contante betaling aan de kassa. Er is daar geen pin.

Na afloop is er mogelijkheid om na te kletsen en contacten te verdiepen in de buurtkroeg naast Cordium.

VOOR Liefdeskoppels met passie en verlangen waarvoor verbinding, verdieping en intensivering van de liefdesflow centraal staan. Gelegenheidspartners welkom.

VERWACHTINGEN Deze dag gaat over samenspel waar geven en ontvangen totaal in elkaar zullen gaan overvloeien. Verwacht dus geen klassieke technische massage technieken met een gescheiden rol van 'gever' en 'ontvanger'. Vandaar de titel 'Slow Lovemaking'. Verwacht wel diepgaand verbindende Tantrische handreikingen en initiaties om zeer diepgaand en slow samen te komen in aanraking, totaliteit en connectie op zielsniveau.

MATE VAN INTIMITEIT Met je eigen partner op jullie eigen plek binnen onze sfeervolle groepsruimte. 

Onze Witte Tantra cursussen staan voor verdieping van intimiteit, sexuele heelheid en hartsverbinding op een diep energetisch niveau en in contact met je gehele wezen en elkaar. Er heeft geen seksuele uitwisseling plaats met anderen. Ons aanbod is erop gericht om dat wat jullie ontdekken thuis in de privé sfeer sexueel verder te integreren. Ook tijdens deze Tantra cursus hebben jullie de tijd om te spelen met wat jullie heeft verrijkt. 

*Deze training staat als Witte Tantra ingedeeld. Echter, in vergelijking met onze Witte Tantra weekenden kan deze cursus met name op het sexueel energetische vlak als spannender worden ervaren en op het intieme vlak als meer nabij. Juist ook dat maakt deze training wellicht zo interessant en verdiepend voor liefdeskoppels.

  • Verbindend, vervullend, meditatief, erotisch en slowwww. Gericht op het diepgaand ervaren van de essentie van jullie seksuele energie op energetisch niveau én op het diepgaand ervaren van eenheid, flow en wildheid. Wildheid in de zin van oorspronkelijk; dierlijk meegenomen door de liefde zelf; dan weer energiek, dan weer in vertraagde totale verstilling. Omdat jullie er klaar voor zijn de transformerende en verbindende kracht van Tantra voluit te ervaren, diep in je eigen lijf en tegelijk intens samen! 

TAAL Nederlands met vertaling in het Engels waar nodig.

TANTRA TRAINERS Han van Body2chill® en...  | Assistentie: Karin & Thijs.

DIT HEB JE NODIG Per persoon: Lingerie, flesje water, papieren tissues, kleine handdoek + groot badlaken om op te liggen, omslagdoek/ dekentje en wat je wilt of mooi vindt om jullie eigen plek te creëren. 

Voor de vrouwen geldt geen nagellak op (tenzij gelnagellak) in verband met strepen op de vloer.

Overheerlijk ruikende Tantrische massageolie van Body2chill® kan je ter plekke kopen: 100 ml in een mooi flesje voor € 10 (ook leuk als cadeau idee), of neem zelf wat mee. 

Note: Geur is essentieel onderdeel van de subtiele dierlijke onderlaag van intimiteit en eigenheid. Gebruik ook vooraf géén, of zeker niet te veel, onneutrale deodorant, aftershave of parfums anders dan eventueel licht opgebrachte essentiele olie op natuurlijke basis.

-

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Deelnemers welke ons recent hebben bezocht kunnen direct contact opnemen zonder het registratieformulier.

Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬ | Bellen/ Sms/ Whats-app (niet mailen).

Ben je voor het eerst of jaren niet geweest? Vul dan voor aanmelding/ info eerst dit registratieformulierin. Dit duurt 2 minuten. We kijken dan samen of er nog plek is en of wij je deelname definitief kunnen maken.

-

Note betreft Covid & Massavorming Welkom in deze tijd van transformatie, heling en bewustwording. Wij moedigen iedereen aan om op gezonde, bewuste en natuurlijke wijze te leven en weerstand op te bouwen. Trouw aan- en trots op jezelf, jouw dromen en menselijke waarden. Deelname bij ons is mogelijk wanneer je lichamelijk én geestelijk gezond bent. Lichamelijk gezond wil zeggen dat je met griepverschijnselen thuisblijft. Je weet wat voor jou normaal bezien bij de winter en zomer (hooikoorts) hoort. Test je bij twijfel. Met geestelijk gezond bedoelen wij dat jij jouw transformatieproces van irreëel angstig, groepsdruk/ groepshypnose naar reëel en wakker individueel bewustzijn al hebt doorlopen of hierbij ondersteund wilt worden. 

Praktisch: Bij aanvang wordt je temperatuur gecheckt met een infrarood thermometer. Er is veel mogelijkheid voor frisse lucht. Luchtzuivering (ionisatie) is aanwezig. Binnen onze tempelruimtes geldt als levensbeschouwelijke instelling geen mondkapjeplicht.

  • MEER OVER DEZE TANTRA MASSAGE WORKSHOP

THE SACRED ART OF SLOW LOVEMAKING

Versmeltend in tijdloosheid ben ik jou in mij geworden... 

-

Leer deze eeuwenoude liefdestechniek om de liefde intenser dan ooit te beleven. Deze 'massage workshop' wil je niet missen wanneer je op het diepste niveau Tantra wilt ervaren! De rol van gever en ontvanger verdwijnt, én komt samen, omdat je elkaar als partners tegelijk masseert en aanraakt op een ongekend intens niveau van samenzijn en totale lichaamsflow.

-

Openend en sluitend op het ademritme van het universum, de eb en de vloed, de seizoenen, de geboorte en de wedergeboorte van ieder moment... Samen één, om 'het nu' compleet te verorberen in contact met je eigen beleving, met onze diepste oorsprong en met elkaar.

-

De kunst van Slow lovemaking doet je tot in de tenen voelen dat je leeft en verbonden bent, dat je orgastisch bent en dat je lichaam jubelend mag versmelten in tijdloos warm genot. Dit is waar Tantra en Slow lovemaking over gaan: deep intimacy! Hemels koorddansen tussen ruimte en verbinding. Samensmelten met lichaam en geest en tegelijk diep jezelf ervaren.

-

'Het nadeel van tijdloosheid is dat het je altijd inhaalt.'

  • ONZE WERKWIJZE

Onze Tantra trainingen worden zorgvuldig opgebouwd in goed contact met jezelf, je grenzen en voorkeuren. Je kunt je bij ons veilig voelen. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in 't begeleiden van levens- en openingsprocessen op het gebied van het hart, diepgaande verbinding, intimiteit, schaduwkanten en een helder aanwezige geest. Onze werkwijze is hartelijk betrokken én tegelijk direct, down to earth, to the point en zonder taboes, waarbij zowel jouw beschaafde als jouw dierlijke kanten een warme plek bij Body2chill® mogen vinden.

  • TOT SLOT

Klik hier voor: Bijsluiter Tantra. Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

Klik hier voor: Training & annuleringsvoorwaarden. Wij vinden helderheid en commitment belangrijk. Lees waarmee je akkoord gaat zodat wij beide weten waar wij én jij voor staan. 

  • INFO & DEELNAME

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Deelnemers welke ons recent hebben bezocht kunnen direct contact opnemen zonder het registratieformulier.

Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬ | Bellen/ Sms/ Whats-app (niet mailen).

Ben je voor het eerst of jaren niet geweest? Vul dan voor aanmelding/ info eerst dit registratieformulierin. Dit duurt 2 minuten. We kijken dan samen of er nog plek is en of wij je deelname definitief kunnen maken.