top of page

do 05 mrt

|

Cordium

Avond | Divine Tantric Kissing | Singles | Witte Tantra Workshop | Vrijdag 17 juli 2020

Kussen is goed voor je hart, de algemene gezondheid en je brein. Geeft diepe ontspanning, verbetert je immuunsysteem, dopamine bevordert je geluksgevoel en geeft een jeugdige uitstraling, het verhoogt je vermogen tot verbinding en aantrekking en vormt een goede test of je met iemand een match vormt!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Avond | Divine Tantric Kissing | Singles | Witte Tantra Workshop | Vrijdag 17 juli 2020
Avond | Divine Tantric Kissing | Singles | Witte Tantra Workshop | Vrijdag 17 juli 2020

Tijd en locatie

05 mrt 2020, 14:41 – 14:46

Cordium, De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen, Nederland

Over het evenement

  • BESCHIKBAARHEID Op dit moment nog vrije plaatsen beschikbaar. 

Vol? Check hierboven regelmatig de beschikbaarheid. Er kan nog iets veranderen.

INFO & DEELNAME Bel +31645624065‬  Office: Ma-Zat 11:00-19:00

Of vul hier het registratieformulier in, dan word je teruggebeld.

PRIJS € 60 | Early bird 1 mnd € 50

Prijzen zijn per persoon inclusief diner, ontbijt, lunch, lekkers & drinken in Cordium.

Volg deze training gerust vaker. Het programma, de groep en jij zijn telkens anders. 

TIJD 19:30 t/m 23:00*

*Wees 15 min eerder om rustig aan te komen en contante betaling aan de kassa. Er is daar geen pin.

Na afloop is er mogelijkheid om na te kletsen en contacten te verdiepen in de buurtkroeg naast Cordium.

WAAR: De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen | Info over route & parkeren.

VOOR Singles. Naast singles wordt tot maximaal 1/4 aan stellen toegelaten. Gekleed. Dit is een Tantra masterclass maar je hebt geen Tantra ervaring nodig. Omdat we streven naar een prettige man-vrouw verhouding kan het zijn dat je (tijdelijk) op de wachtlijst komt. Boek dus ook nu weer ruim op tijd jouw Divine Tantric Kissing night.

-

Note: Wanneer je een vorm van autisme hebt of psychose gevoelig bent neem dan contact op want dan past de Tantra zoals wij dat bieden wellicht niet bij je.

MATE VAN INTIMITEIT Gekleed. Witte Tantra: dus niet seksueel. Wel sensueel, erotisch en verfijnd. Gericht op verdieping, lichaamsbewustzijn, geïntegreerde aanraking & flow.

TANTRA TRAINERS Han van Body2chill® en Marianne.

TAAL Nederlands met enige vertaling in het Engels waar nodig. 

DIT HEB JE NODIG Gemakkelijk zittende kleding, reserve t-shirts papieren tissues, flesje water en natuurlijk je frisse adem, tandenborstel + tandpasta. 

Geur is essentieel onderdeel van de subtiele onderlaag van natuurlijke intimiteit en eigenheid. Gebruik geen onneutrale deodorant en parfums anders dan eventueel licht opgebrachte essentiele olie op natuurlijke basis.

  • OVER DEZE TANTRA WORKSHOP/ MASTERCLASS

THE DIVINE ART OF TANTRIC KISSING

Wij lichten hieronder alvast een tipje van de sluier op over deze heerlijke, waarachtige en zwoele Tantra avond: 

-

Lips meeting tantric breathing, like a gentle breeze or juicy flow. Lost in time, anchored in oneness.

-

Ervaar wat de tantrische kunst van het 'Divine Tantric Kissing' inhoudt en wat het voor jouw levensenergie en liefdesflow kan betekenen. Zie 'haar' volle diepte en hoe je zelf kan bijdragen om dit level van intensiteit, totaliteit en verbinding te ervaren. Voel hoe jij dicht bij jouw grenzen en wensen, puur en trouw aan jezelf, mindfull kan navigeren in een zee van mogelijkheden. Dit is Tantra en dat draait om jou! Jij ervaart, speelt en ontdekt, verder hoef je er werkelijk niets mee. Mooi toch.

-

Een heerlijke vervulling biedende, spannende én ontspannende Tantric experience! Divine Tantric Kissing is verfijnd, romantisch en vooral slow waarbij je hele lichaam en geest betrokken zijn en de mannelijke- en vrouwelijke aspecten binnen je eigen lijf in balans worden gebracht. Je kunt vanavond passie, tederheid, eenheid, verbinding en bliss ervaren. Verleid en laat je verleiden. Misschien denk je: "Dit is een Tantra cursus waar ik nooit naartoe zou gaan." Of wie weet toch...

-

Moet ik dan met iedereen kussen? Komen hier allemaal vieze mannetjes en plakkerige vrouwen op af, of juist afgestemde mensen zoals ik? En wanneer ik wil kussen maar de ander niet, wat dan? Hoe kan ik omgaan met aantrekkingskracht, jaloezie of gevoel van afwijzing? Alle vragen die je hebt zijn logisch. Daar houden wij rekening mee en nogmaals weet: absoluut niets moet. En als het met iemand heerlijk stroomt: geniet dan van je overgave en wat zich allemaal voor je opent en ontsluit!

-

"Divine betekent toegewijd aan het goddelijke. Toewijding is een van de belangrijkste aspecten voor het ervaren van geluk. Toewijding is de baarmoeder van al het goddelijke." 

-

Wij bieden een langzame opbouw met aandacht voor geïntegreerde aanraking, afstemming en het aangeven van grenzen. Vooraf aan elke intiemere oefening brengen wij je in proces, om samen met de partner van dat moment te bepalen hoever jullie willen gaan en wat beide past.

  • ORGANISEREN VAN JE BEHOEFTES 

Wij mensen zijn kuddedieren. Lichamelijkheid is onmisbare voeding en vormt een bron van energie. Dat geldt ook voor jou als single. Tijden en relatievormen veranderen. Behoeftes aan warmte, aanraking en erotiek hoeven niet meer persé in een vaste vorm plaats te vinden om lichamelijk te genieten, intimiteit te delen en gezond voor jezelf te zorgen. 

  • FOCUS, GENIETEN & VERWACHTINGEN 

Als eerder genoemd deelt je het moment en hoef je er verder niets mee. Tegelijk is dit wellicht een unieke mogelijkheid om anderen diepgaand te ontmoeten. Er wordt daarom ook regelmatig gewisseld. Wanneer je doel is om een interessante avond te hebben en over Tantra en over jezelf te leren dan zit je altijd goed, daar zorgen wij voor. De rest blijft spannend. Body2chill® trekt over het algemeen verfijnde, diepgaande, ontwikkelde mensen. De kans is groot dat je 'n mooie avond hebt, vriendschap overhoudt, je gelegenheidspartner vindt of een knuffelmaatje aantrekt. En wie weet ontmoet je jouw soulmate! 

⊕ Wist je dat in 2010 een stel hun 25 jarige relatie vierde. Ze hebben elkaar bij Body2chill® ontmoet in 1994! 

  • RUSTIGE OPBOUW & RESPECTVOLLE AANRAKING, ROMANTIEK & FLOW 

Ook wanneer je hier niet tot kussen komt is deze Tantra workshop/ masterclass interessant. Divine Tantric Kissing heeft alles te maken met kennis over m/vr dynamiek, afstemming en flow, lichaamsgevoel, aanwezigheid, tantrische ademtechniek en slow lovemaking. Dit kan gecombineerd worden met kussen wanneer dat voor beide welkom voelt.

  • OOK BELANGRIJK

Klik hier voor: Bijsluiter Tantra. Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

Klik hier voor: Training & annuleringsvoorwaarden. Wij vinden helderheid en commitment belangrijk. Lees waarmee je akkoord gaat zodat wij beide weten waar wij én jij voor staan. 

  • INFO & DEELNAME

Gewoon even bellen. Helder, persoonlijk & afgestemd!

Bel +31645624065‬  Office: Ma-Zat 11:00-19:00

Of vul hier het registratieformulier in, dan word je teruggebeld.

  • WELLICHT OOK IETS VOOR JOU

Onze Tantra ontmoetingsdag voor singles | Zie de agenda.

Deel dit evenement

bottom of page