top of page

zo 21 feb

|

Locatie | Regio Nijmegen.

LET OP: U wordt geïnformeerd betreft wijzigingen | Tantra Belevingsdag | Singles | Witte Tantra Workshop Incl. lunch

Een dag om te ervaren wat Tantra bij Body2chill® voor jou kan betekenen. Je kunt deze belevingsdagen op verschillende manieren gebruiken: om kennis te maken met Tantra, om diepgaand te genieten van warmte en geïntegreerde aanraking en om anderen te ontmoeten die ook met diepgang in het leven staan.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
LET OP: U wordt geïnformeerd betreft wijzigingen | Tantra Belevingsdag | Singles | Witte Tantra Workshop Incl. lunch
LET OP: U wordt geïnformeerd betreft wijzigingen | Tantra Belevingsdag | Singles | Witte Tantra Workshop Incl. lunch

Tijd en locatie

21 feb 2021, 13:00 – 18:15

Locatie | Regio Nijmegen.

Over het evenement

  • Op dit moment nog vrije plaatsen beschikbaar. 

Vol? Check hierboven regelmatig de beschikbaarheid. Dit kan soms per dag nog veranderen of worden aangepast. Abonneer je ook op onze nieuwsbrief.

LOCATIE: Nijmegen. Klik hier* voor meer info over exacte locatie, parkeren en OV. 

*Let op: Ledentoegang. Bij plaatsing ontvang je jouw persoonlijke inlog-code voor deze pagina.

BIJDRAGE:

Jouw geldelijke bijdrage wordt in het boeddhisme Dana genoemd. Dana is geen vergoeding voor de verleende diensten maar een bijdrage in de voor jou gemaakte kosten en voorbereidingen. Het wordt bezien als een gift vanuit het hart, brengt balans en zet aan tot wederzijdse stroming van energie.

Richtlijn/ Waarde: € 85 | Early bird 1 mnd € 75

Per persoon inclusief lekkere lunch met soep en broodjes, thee & extra's.

TIJDEN 13:00* t/m 18:15. We beginnen met de lunch.

*Wees bij aanvang 15 min eerder om rustig aan te komen, je eventueel om te kleden en voor inschrijving/ info. Wij beginnen bij Body2chill® graag samen en op tijd. We starten met de lunch. Vanaf 18:00 is tijd gereserveerd om algemene info te bieden over de activiteiten van Body2chill® en kan je hierover vragen stellen. Na afloop kunnen deelnemers wanneer zij dat willen contactgegevens uitwisselen. 

VOOR Alle leeftijden. Singles en individuele deelnemers (of koppels wanneer deze zich ook met anderen willen verbinden). Toegankelijk voor alle leeftijden. Elke leeftijdsfase heeft iets anders te bieden. Laagdrempelig van opbouw en geen Tantra ervaring nodig. Je ontmoet elkaar bij Body2chill® als uniek mens, mindful in het hier en nu, zoals het voor jou klopt op ieder moment weer. Nieuwsgierigheid naar jezelf, een fit lijf, lichaamsbewustzijn, open houding, fun! en echtheid zijn belangrijker.

BASIS Onze bijeenkomsten zijn lichaamsgericht. De ervaring leert echter dat mentaal gezien een geschoold of zelf ontwikkeld HBO denkniveau een pré is. Dit om het krachtige onderliggende Tantrische gedachtegoed geestelijk- en lichamelijk te kunnen plaatsen en integreren binnen je ontwikkelingsprocessen. Daarnaast is emotionele basisstabiliteit, zelfreflectie en inzicht in groeiprocessen nodig om je kwetsbaarheid toe te kunnen laten. Wanneer je een vorm van autisme hebt, PTSS of psychose gevoelig bent neem dan contact op. Dan passen sommige bijeenkomsten binnen grotere groepen zoals deze wellicht niet bij je.

MATE VAN INTIMITEIT Gekleed. Gericht op respectvolle geïntegreerde aanraking, afstemming, sensualiteit en flow. Diepgaand. Laagdrempelig.

TANTRA TRAINERS Han van Body2chill® Assistentie: Winifred

BENODIGDHEDEN Trek gemakkelijk zittende kleding aan waarin je je fijn voelt en makkelijk kan bewegen, extra t-shirt, trui, waterflesje, handgel, papieren tissues.

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Dan graag het registratieformulier invullen. Dit duurt ongeveer 2 minuten. Je wordt dan op korte termijn gebeld om samen te kijken of er nog plek is en of wij je deelname definitief kunnen maken. Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬

*Deelnemers welke ons recent hebben bezocht kunnen ook direct, zonder het registratieformulier, opbellen.

-

Note betreft Covid Welkom in deze tijd van transformatie, heling en bewustwording! Deelname is mogelijk wanneer je lichamelijk én geestelijk gezond bent. Lichamelijk bezien wil dat zeggen dat je met griepverschijnselen thuisblijft. Geestelijk bezien dat je jouw transformatieproces van angst en groepshypnose naar wakker individueel bewustzijn al hebt doorlopen of hierbij ondersteund wilt worden. Praktische aanpassingen: bij aanvang wordt ieders temperatuur gecheckt met een infrarood thermometer. Verder is Body2chill® een besloten stichting op levensbeschouwelijke gronden en is ook het terrein besloten dus geldt er geen mondkapjesverplichting. Ook mooi: er is veel mogelijkheid voor frisse lucht in het pand en een beperkter aantal deelnemers biedt je de mogelijkheid om voldoende eigen ruimte te ervaren.

  • TANTRA ONTMOETINGSDAG | OVER DEZE TANTRA WORKSHOP

OPENING TO LOVE MEANS OPENING TO LIFE

Wij lichten alvast een tipje van de sluier op over deze laagdrempelige, interessante, hartverwarmende en dynamische Tantra workshop:    

-

I am the light of my soul. I am beautiful, I am...

-

Een mooie diepgaande Tantra belevingsdag om te ervaren wat Tantra bij Body2chill® voor jouw in je leven kan betekenen. Ook geschikt voor het vinden van gelegenheidspartners of om waardevolle real-time-non-Facebook-Tantra-vrienden te maken. Hoe dan ook: wij bieden je graag een passievolle Tantra middag vol hartstocht, integere geïntegreerde aanraking en flow!

We beginnen na de lunch met 'n kleine stiltewandeling buiten. Daarna binnen in de pyramide.Wanneer we allemaal dezelfde man of vrouw leuk zouden vinden, dan waren we allang uitgestorven. Jij bent uniek. Daar is er maar één van. Dus bloei voluit, volg de energie, deel jezelf en geniet van jouw reis in al haar aspecten. Alleen dat is genoeg! 

  • LIEFDESVERWACHTINGEN | TANTRA DATING

Wanneer wij over het internet struinen dan is het aanbod om anderen te ontmoeten gigantisch. Natuurlijk heeft online single dating iets spannends. Toch vragen wij ons af of je daar zo makkelijk vindt wat je zoekt. De chemie van de liefde vraagt naar ons idee om een andere aanpak. Liefde is zintuigelijk, dierlijk, overvalt ons en komt altijd uit een onverwachte hoek waar je niet zoekt. Zoals Rumi zegt 'Wie jij zoekt, zoekt jou ook'.

  • PUUR JEZELF - PUUR IN CONTACT 

Ook wij geloven dat je voor de verbindende werking van de liefde zoveel mogelijk puur jezelf moet zijn. Dan zal de liefde en jouw levensvuur ook optimaal vrij spel krijgen. Iedereen ziet elkaar bij Body2chill® dus zo echt mogelijk, daar zorgen wij met onze programma's voor. Daarbij besteden wij veel aandacht aan een kwaliteit van aanraking die niet pakkerig of claimend is en werkelijke aanwezig in het contact met respect voor ieders grenzen. Maak dus vooraf geen lijstjes van ideeën, leeftijd, haarkleur of andere voorwaarden maar zet jezelf in en ontmoet die ander zintuigelijk in het hier en nu. Wist je dat in 2019 een stel hun 25 jarige relatie vierde. Ze hebben elkaar bij Body2chill® ontmoet in 1994! Ook dat kan gebeuren.

  • OOK BELANGRIJK

Klik hier voor: Bijsluiter Tantra. Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

  • ZO BOEK JE DEZE TANTRA CURSUS/ WORKSHOP

Erbij zijn? Dan graag het registratieformulier invullen. Dit duurt ongeveer 2 minuten. Je wordt dan op korte termijn gebeld om samen te kijken of er nog plek is en of wij jullie deelname definitief kunnen maken. Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬ *Deelnemers welke ons recent hebben bezocht kunnen ook direct, zonder het registratieformulier, opbellen.

  • WELLICHT OOK IETS VOOR JOU

De Tantra workshop: Tantric Dance of Divine Tantric Kissing voor singles | Zie onze agenda.

Deel dit evenement

bottom of page