Navigation Menu+

Erotic night of higher love

Posted on Okt 2, 2017 by in Verlangen, passie & dating | 0 comments

Night of higher love

Erotisch uitgaan

RELATIEVERBREDING VOOR LIEFDESKOPPELS MET PASSIE & VERLANGEN

 

WITTE TANTRA | AVOND & OCHTEND | 19:30-13:00
INCL ONTBIJT EN OVERNACHTEN MOGELIJK
OP 18+19 MEI 2019
ÓF 12+13 OKT 2019
ÓF 5+6 JAN 2020
ÓF 08+09 MEI 2020

 

UITDAGEND | SENSUEEL | GRENSVERLEGGEND

 

LijnBoven Tantra


Parenclub 2

Wie ben jij achter het masker?
Wanneer jij helemaal jezelf zou zijn? Ben je er dan nog?
Zouden jullie er beide dan nog zijn?

Night of higher love

EROTIC NIGHT OF HIGHER LOVE

EenheidstekenGoud

Spreid samen je vleugels. Open al je zintuigen.
Leef, speel, dans, wees verleidelijk of afwijzend, jaloers, bang, behoedzaam of verlangend maar laat zien wie jij bent. Voor- en achter je masker!
Durf ja en durf nee te zeggen, want niets moet.

Laat je verrassen. Verrijk je relatie van binnen en van buiten.
Blijf in verbinding en ontdek het geheim van een veilig verbonden, intieme, spannende én voedende relatie.

Bij aankomst een glas bubbels!

EenheidstekenGoud
Van 20:00 uur ’s avonds t/m 12:00 uur ’s ochtends.
Incl. ontbijt en jullie kunnen blijven slapen.
 

erotisch uitgaan tantra

Heerlijk | ondeugend | mysterieus

EenheidstekenGoud

LijnOnder Tantra

Erotisch uitgaan & Tantra

THE NIGHT OF HIGER LOVE 

Welkom bij deze zeer speciale activiteit voor liefdeskoppels. The Night of Higher Love is een vast concept voor een onvergetelijke avond! Dan weer spannend en ondeugend achter je Venetiaanse masker, dan weer met open vizier samen drijvend voorbij tijd en ruimte in overgave en flow. Mysterieus en grensverleggend. Niet té braaf, ook niet te ‘swingend’. Met ruimte voor procesverwerking en inzicht, om elk avontuur binnen jullie relatie te integreren. Niets moet en veiligheid, verbinding en jullie samenzijn te midden van andere stellen staan centraal.

IN HET KLOOSTER BELAND?

Stel dat je partner er niet was geweest, was jij dan in het klooster beland? Wij zijn kuddedieren. Wij kunnen aantrekkingskracht naar meerdere mensen ervaren. Dat had je vast al ontdekt. Het enige wat onze natuurlijke flow en diepere gevoelens voor anderen in de weg staat, is wellicht onze angst om te verliezen. Maar bang de ander kwijt te raken, raken we onszelf kwijt. En daarmee elkaar. Kan het anders?

SAMEN OP AVONTUUR

Misschien kom je in jullie onderzoek en oriëntatie bij een parenclub uit of bij een erotische danceparty. Er is niets mis mee om dat eens uit te proberen. Je zult hier waarschijnlijk echter niet de diepere vervulling, hartsverbinding en rust voor intergratie van processen ervaren welke jullie misschien zoeken. 

DE DIEPTE IN

Intimiteit met anderen zonder diepere verbinding en integratie van jullie liefdesband zal op den duur hol voelen. Juist de primaire verbinding, het behouden van hartscontact binnen jullie relatie, de communicatie samen en het ervaren van ieders mogelijkheden staan daarom bij ons centraal en boven elk avontuur. Tantra is de levenskunst om -in het hier en nu- steeds weer samen te zijn met wat er is.

TANTRA | DE LEVENSKUNST OM SAMEN SPANNEND TE BLIJVEN

Een magisch programma dat ruimte biedt voor verbreding en spel binnen een veilige omgeving en jullie eigen grenzen. Wij hebben ruime ervaring in het ondersteunen van ontplooiings-processen binnen relaties. Wij houden geen pleidooi voor open of gesloten relaties. Het leven is ook niet open of gesloten en ieder moment is anders voor jezelf en jullie beide. Dit is een mooie training voor ‘truth-seekers’ die niet willen eindigen achter de geraniums maar samen willen léven, groeien en onderzoeken vanuit waarachtigheid en een warm hart. 

PROGRAMMA

We beginnen met een openingsritueel waarna een introductie over de kwaliteit van aanraken waarmee wij graag werken. Daarna is er een love lounge met o.a. het ‘island of love & naughtiness’ voor Tantra massage, Tantrische intimiteit en lieve óf stoute zaken, je kunt hier zelf invulling aan geven. De  2e dag is gestructureerd met een heerlijke koppelmassage. Laat jullie verrassen op weg naar higher love & bliss! Niets moet, veel mag.
Onderliggend: lichaamsbewustwording, geïntegreerd handelen, omgaan met vrijheid, oude pijn, bindings- en verlatingsangst en de kunst van ‘flow’. Tijdens het eerste deel draag je een Venetiaans masker. Deze kies je bij ons uit.

SPELREGELS

Body2chill® biedt een warme omgeving met respect voor grenzen en duidelijke spelregels. Witte Tantra met een ondeugend randje. Geen seksuele vereniging. Het accent ligt op afstemming, erotiek en flow | Jullie relatie staat centraal | De dresscode is lingerie maar je bent vrij om je kleding uit te trekken wanneer je dat later fijn vindt bij massage of aanraking | Respect voor grenzen verbaal of non-verbaal | Kussen toegestaan in afstemming en wanneer dit voor beide goed voelt | Je staat open voor begeleiding bij processen welke je samen of alleen kan tegenkomen | Ook gelegenheidskoppels zijn welkom.

 

 ‘In the end it’s all about the courage to fully say yes to life & love before you die’.

Erotisch uitgaan

Erotisch uitgaan voor paren

LijnOnder Tantra

TAAL

Nederlands. Indien gewenst is er bij deze cursus enige vertaling in het Engels.

DOOR

Han & Marita met assistentie.

VOOR

Liefdeskoppels met passie en verlangen waarvoor veiligheid, verbinding en jullie relatie en samenzijn te midden van andere stellen centraal staan.  | Gelegenheidskoppels zijn ook welkom.

PRIJS per pers.

De normale prijs voor deze cursus is € 120, met 1 maand vroegboekkorting € 110 en wanneer je de jaartraining hebt gedaan € 100 | Overnachten kost slechts € 15 | Bovenstaande prijzen zijn incl. ontbijt, drinken, gebruik maskers en extra’s als een glas bubbels.

LOCATIE

Cordium | Ruyterstraat 65 Nijmegen | Vlakbij centraal station | Parkeren & route

TIJD

WEES OP TIJD! (*uiterlijk 19:20) |  WIJ STARTEN MET EEN GEZAMENLIJK RITUEEL

Zat. 19:30 – zon. 13:00 *10 min voor cursus aanvang aanwezig voor betaling, omkleden e.d. | Zaterdagavond gaat deze Tantra activiteit door tot ongeveer 24:00. ’s Ochtends staat het uitgebreide ontbijt alweer voor jullie klaar.

WEL/ NIET OVERNACHTEN

Wij kunnen je voor € 15 een eenvoudige slaapplaats bieden. Matrassen en dekens zijn aanwezig. Soms heb je een eigen kamer, soms deel je een ruimte. Hoeveel plaats er precies binnen Cordium is, weten we pas op de avond zelf. Omdat de ruimte beperkt is, vragen we degenen die niet van ver komen om thuis te slapen. Ook vinden sommige mensen het fijn, of rustig, om zelf een hotelletje te boeken in Nijmegen: tips klik hier. Wij vragen je om ’s ochtends 9:30 weer mee te ontbijten of aanwezig te zijn om in de groepssfeer te blijven.

MEENEMEN per pers.

Dress-code is lingerie dus neem leuke lingerie mee waarin je je mooi, erotisch of ondeugend voelt en vooral jezelf. Verder: flesje water, handdoek, badlaken om op te liggen, omslagdoek/ fleece deken, toiletartikelen, massageolie (Ook ter plekke te koop € 7). Indien je blijft slapen: slaapzak of laken en kussensloop. Venetiaanse maskers zijn aanwezig.

VRAGEN VOORAF

1) Moet onze relatie op dit moment stabiel voelen? Antw. Nee, dat hoeft niet. Onrust, ruzie of dynamiek in de relatie is ook energie. Je ervaart hier hoe je beide jezelf kunt zijn, binnen jullie groeirelatie.
2) De dresscode is lingerie. Hebben jullie kledingtips? *Lingerie kan je op vele plaatsen kopen en bijvoorbeeld ook hier. Heren kunnen onder andere hier terecht. 

DIT KAN JE TEGENKOMEN

De honing en de bijensteek

VRIJBLIJVEND NA AFLOOP

Wie dat wil kan na afloop van deze activiteit zondag middag mee om gezellig na te kletsen in de huiskamerkroeg aan de overkant. Hier kan je ook een lunch bestellen.

AGENDA & BOEKING ZATERDAGAVOND 18 MEI TOT ZONDAGOCHTEND 19 MEI 2019 AGENDA & BOEKING ZATERDAGAVOND 12 OKT TOT ZONDAGOCHTEND 13 OKT 2019 AGENDA & BOEKING ZATERDAGAVOND 04 JAN TOT ZONDAGOCHTEND 05 JAN 2020 AGENDA & BOEKING VRIJDAGAVOND 08 MEI TOT ZATERDAGOCHTEND 09 MEI 2020

Erotisch uitgaan voor stellen
Erotisch uitgaan voor paren
Erotisch uitgaan voor koppels

Night-of-higher-love*Gemaakt door deelneemster na aanleiding van deze activiteit.