Navigation Menu+

Divine Tantric Kissing Night | Witte Tantra training voor singles (en beperkt koppels)

Posted on Okt 1, 2017 by in Verlangen, passie & dating | 0 comments

Divine-tantric-kissing-tantra

Divine Tantric Kissing
VRIJDAG AVOND 11 FEBR 2018  ÓF  12 JULI 2019

LijnBoven Tantra

Divine-tantric-kissing-tantra

spiraal-meervoudig-orgasme-tantra

Versmeltend in tijdloosheid.
Juichend vanuit mijn hart.
Verpakt in verstilling.
Stromend in het moment.
Ben ik jou, in mij geworden.

Sensueel | spannend | afgestemd

spiraal-goud-tantra

LijnOnder Tantra

EenheidstekenGoud KUSSEN IS GEZOND!

Kussen is goed voor de gezondheid en je brein. Het heeft een relaxerende en geluk stimulerende werking, verbetert je immuunsysteem omdat dopamine en serotonine vrij komen, verbrandt calorieën en bevordert een jeugdige uitstraling. Kussen verhoogt je vermogen tot verbinding en aantrekking, is gezond voor je hart en vormt een goede test of je met een ander een goede match vormt.

EenheidstekenGoud GODDELIJKE KUNST VAN HET TANTRISCH KUSSEN

Divine Tantric Kissing is een heerlijke vervulling biedende en spannende Tantra training voor singles (en beperkt koppels). Misschien denk je: ‘Moet’ ik dan met iedereen kussen? Komen hier allemaal vieze mannetjes en plakkerige vrouwen op af, of juist afgestemde mensen zoals ik? En wanneer ik wil kussen maar de ander niet, wat dan? Hoe kan ik omgaan met aantrekkingskracht, jaloezie of gevoel van afwijzing?

“Dit is vast een cursus waar jij nooit naartoe zou gaan. Of wie weet toch…”

EenheidstekenGoud IN AFSTEMMING

Alle vragen die je hebt zijn logisch. Daar houden wij rekening mee en niets moet! Vooraf aan elke intiemere oefening brengen wij je in proces, om samen met de partner voor dat moment te bepalen hoever jullie willen gaan en wat beide past.

EenheidstekenGoud VERVULLING & FLOW

Divine Tantric Kissing is verfijnd en slow! Het biedt je een tantrische ervaring waarbij je hele lichaam en geest betrokken zijn waardoor de mannelijke- en vrouwelijke krachten binnen jezelf, yin & yang, in balans komen. Je kunt passie, eenheid, verbinding, heling en bliss ervaren. 

EenheidstekenGoud ORGANISEREN VAN JE BEHOEFTES

Lichamelijkheid is voor veel mensen onmisbare voeding en een bron van energie. Dat geldt ook voor jou als single. Tijden en relatievormen veranderen. Menselijk behoeftes aan warmte, aanraking en erotiek hoeven niet meer persé in een vaste vorm plaats te vinden om lichamelijk te genieten, te delen en voor jezelf te zorgen. 

EenheidstekenGoud JE DEELT HET MOMENT, VERDER HOEF JE ER NIETS MEE

Bij Tantrisch kussen geldt hetzelfde als bij dans: je deelt het moment, verder hoef je er niets mee. Tegelijk is dit wellicht een unieke mogelijkheid om anderen diepgaand te ontmoeten. Er wordt regelmatig onderling gewisseld. We laten een gelijk aantal mannen en vrouwen toe. Dus wie weet komen de angsten die geheel bovenaan staan niet voorbij en word je juist verrast door leuke deelnemers, warmte en flow!

EenheidstekenGoud RUSTIGE OPBOUW & UITDAGING

Er is een gedegen opbouw. Ook wanneer je hier niet tot kussen komt is deze Tantra training even interessant, want ‘Divine Tantric Kissing’ heeft alles te maken met kennis over man- vrouw dynamiek, afstemming, lichaamsgevoel, aanwezigheid, tantrische ademtechniek, Tandava en slow lovemaking. Dit kan gecombineerd worden met kussen als dat voor beide zo voelt.

 

Tantrisch kussen

LijnBoven Tantra

VOOR

Voor singles with love! Gekleed. Geen Tantra ervaring noodzakelijk. Omdat we streven naar een mooie m/v verhouding kan het zijn dat je als man of vrouw (tijdelijk) op de wachtlijst komt. Boek dus ook nu weer op tijd jouw Divine Tantric Kissing Night! Naast singles wordt maximaal 1/4 aan stellen toegelaten.

* Note: Wanneer je een vorm van autisme hebt of psychose gevoelig bent dan past Tantra zoals wij die bieden wellicht niet bij je. Het is dan voor jou en voor ons belangrijk dat je hierover vooraf contact opneemt.

JOUW FOCUS

 tantra-dating-oog
1) Je gaat voor diepgang, goede (mond)hygiëne en eerlijkheid in contact.
2) Lichamelijk genieten vanuit afstemming, eerlijkheid en respect.

VERWACHTINGEN

Wanneer je doel is om een leuke en leerzame avond te hebben en over Tantra te leren dan zit je goed, daar zorgen wij voor. De rest blijft spannend. Body2chill® trekt over het algemeen fijne, diepgaande, ontwikkelde en warme mensen. De kans is groot dat je aan deze avond vriendschappen overhoudt, een gelegenheidspartner vindt of een knuffelmaatje aantrekt. En wie weet ontmoet je bij ons jouw soulmate!

TAAL

Nederlands. Indien gewenst is er bij deze cursus enige vertaling in het Engels.

DOOR

Han & Marita

TIJD

We beginnen stipt om 19:30
Graag 10 minuten tevoren aanwezig voor betaling!

De training duurt tot 23:00
Wie dat wil kan na afloop van deze activiteit ’s avonds mee om gezellig na te kletsen in de huiskamerkroeg aan de overkant.

PRIJS per pers.

De prijs incl. drinken & lekkers. De normale prijs voor deze cursus is € 70, met 1 maand vroegboekkorting € 60 en wanneer je de jaartraining hebt gedaan € 50.

LOCATIE

Cordium | Ruyterstraat 65 Nijmegen | Vlakbij centraal station | Parkeren & route

MEENEMEN

Gemakkelijk zittende kleding, flesje water, 2x reserve kleding/ t-shirts, frisse adem en goed onderhouden tanden en tandvlees, tandenborstel + tandpasta en e.v.t. een trui. Note: Voor aanvang graag geen onnatuurlijke synthetische geuren/ parfums gebruiken.

DIT KAN JE TEGENKOMEN

De honing en de bijensteek

VAAK GESTELDE VRAGEN

klik hier

 

AGENDA & BOEKING VRIJDAGAVOND 11 FEBR 2018 AGENDA & BOEKING VRIJDAGAVOND 12 JULI 2019

Divine Tantric Kissing

Lips meeting tantric breathing. Like a gentle breeze or juicy flow. Lost in time. Anchored in oneness.


DIVINE TANTRIC KISSING