Navigation Menu+

Cursus Tantra massage workshop | Kashmirische Tandava

Posted on Jan 15, 2018 by in Alles | 0 comments

Tandava-tantramassage

CURSUS TANTRA MASSAGE
ZON 9 APR 2017  ÓF  ZON 1 APR 2018 | WITTE TANTRA VOOR PAREN

Kashmirische cursus Tantra massage voor stellen, ook wel Kashmierse massage genoemd. Deze Tantra massage cursus behoort tot onze Witte Tantra (geen seksuele vereniging). De massage cursus vormt een aanvulling op zowel onze Witte-, Zwarte- als Rode Tantra cursussen. Ze zijn vrij toegankelijk en ook, op willekeurige volgorde, los te volgen zonder Tantra ervaring of als opstap om met Tantra te beginnen.

Een cursus Tantra massage is met name praktisch van aard. Procesmatig gaan deze Tantra massage cursussen minder diep dan onze Tantra weekenden en 2-luiken. Wel spannend, sensueel, gedegen van opbouw en van hoogstaand verfijnde erotische aard. Het beoefenen van deze vorm van Tantra yoga en slow-intimacy leidt tot het direct in je lijf ervaren van eenheid en non-dualiteit.

LijnBoven Tantra

EenheidstekenGoud
KASHMIR TANDAVA MASSAGE

Tandava-tantramassage

vrouw man
DE EROTISCHE FLOW VAN SHIVA & SHAKTI

Saïvistische-Kashmirische massage, ook wel Tandava genoemd, biedt een diepgaande formule voor het ervaren van eenheid en genot in jullie samenzijn. Deze Tantra massage is als een vloeibare dans, gevoed door heerlijke muziek, waarbij jullie lichamen samenvloeien met tijd en ruimte.

Tandava wordt de Tantra yoga van de aanraking genoemd. De massage bewerkstelligt diepgaand contact met jullie lichamen, ademhaling en intuïtie; elke aanraking van binnenuit aangezet. Een verbindende, erotische en helende reis die jullie meevoerd op een stroom van vloeibare, vertraagde, intense aanrakingen.

De verfijnde aandachtige aanwezigheid bij Kashmirische Tandava, maakt deze specifieke cursus Tantra massage tot een prachtige vorm van erotische massage, ideaal om uit het hoofd te raken of stress van alledag ver achter jullie te laten. Aandacht voor de pc-spieren en een Tantrische methode om het liefdesspel te verlengen waardoor de energie zich verspreid over beide lichamen en tussen jullie in kan blijven circuleren.

Geniet voluit van deze meest sensuele Tantra massage.

EenheidstekenGoud

LijnOnder Tantra
cursus tantra massage

 

TAAL

Nederlands. Indien gewenst is er bij deze cursus enige vertaling in het Engels.

VOOR

Koppels. Deze Tantra massage cursus voor koppels is laagdrempelig van opbouw ook wanneer je onbekend bent met Tantra of Body2chill®
*Gelegenheidspartner vinden? Zie hier onze
 Tantric Dating.

DOOR

Han & Marita 

PRIJS per pers.

De normale prijs is € 100, met 1 maand vroegboekkorting € 90 en wanneer je de jaartraining hebt gedaan € 80 | Incl. Sabai massage olie (ook los te koop voor € 7), drinken en wat lekkers.

LOCATIE

Cordium | Ruyterstraat 65 Nijmegen | Vlakbij centraal station | Parkeren & route

TIJD

13:00 – 18:00  *10 min voor aanvang van de Tantra massage cursus aanwezig voor betaling, omkleden e.d.

MEE VOOR DEZE CURSUS TANTRA MASSAGE per pers. 

Gemakkelijke kleding waarin je je fijn en mooi voelt, flesje water, kleine handdoek plus groot badlaken om op te liggen, omslagdoek/ fleece deken.

VRIJBLIJVEND NA AFLOOP

Wie dat wil kan na afloop gezellig nakletsen in de huiskamerkroeg aan de overkant.

DIT KAN JE TEGENKOMEN

De honing en de bijensteek

VAAK GESTELDE VRAGEN

klik hier

 

AGENDA & BOEKING ZON 9 APRIL 2017 AGENDA & BOEKING ZON 1 APR 2018