Navigation Menu+

Boosheid & agressie regulatie

Posted on Mei 23, 2017 by in Intimiteit & relatiecoaching | 0 comments

Agressie Regulering Therapie

GEZONDE INTEGRATIE VAN ONDERDRUKTE ONMACHT, WOEDE OF STRESS

ONMACHT/ WOEDE OF STRESS | EEN DEUR NAAR JE HART

 Boosheid agressie therapie

LijnBoven Tantra

EenheidstekenGoud LIEFDEVOL | ENERGIEK | VEILIG | GEEFT LUCHT IN 1 SESSIE!

Boosheid is omstuimige energie in je hoofd en in je lijf. Soms zorgvuldig verborgen voor anderen, soms niet. Boosheid en onmacht behoren gewoon bij het leven, zowel voor mannen als voor vrouwen al manifesteert het zich bij ieder anders. Niemand leeft zonder. Teveel opgekropte of weggedrukte gevoelens -wat de reden van het onderdrukken ook is- vormen wel een sluimerend gevaar voor jou en je omgeving. Je ervaart dat als stress, opgehoopte energie in je lijf of als een kort lontje. Voor je omgeving kan dit voelen als onveilig. Ook kunnen mensen op afstand blijven uit angst dat je op een dag ontploft, terwijl je onderliggend juist warme nabijheid, zachtheid en steun nodig hebt. Daar wordt dus niemand blij van.

Neem jezelf en je omgeving op tijd serieus vóór het je als een golf overspoelt. Zoek voor jezelf en je omgeving bijtijds hulp, dan is er niet zo veel aan de hand en biedt dit je juist een mooie opening naar je hart.

EenheidstekenGoud POTENTIELE LEVENSKRACHT

Onderdrukte levensenergie en kracht -want dat is opgepropte boosheid en frustratie óók- heeft een groot potentieel in zich, dat als het ware nog op de schap van jouw wezen ligt. Achter boosheid, woede en onmacht zitten altijd zaken als verdriet, eenzaamheid, realiteitszin, grensoverschrijdingen naar jezelf of vanuit anderen die vanuit macht of geweld naar jou hebben gehandeld. We gaan daar op veilige expressieve wijze fysiek mee aan de slag, dus vrijwel niet pratend of mentaal. Je zult merken dat niet je hoofd, maar juist de boosheid ín je lijf de deur vormt naar liefde en zachtheid.

EenheidstekenGoud IN 1,5 UUR EEN ANDER MENS VOOR JEZELF & JE OMGEVING

Deze sessie is altijd individueel. We gaan -na een kleine opbouw en introductie van de agressie regulatie methode- samen stevig aan het werk. Het ‘lijfelijke werk’ doe je individueel, dus niet in lijflijk contact met de therapeut. Deze bewaakt het proces en je veiligheid. Je zult ook opgejut worden en alles bij elkaar zal dit uur voelen als heftig en als werken! Tegelijk zal, dat wat je oogst, die energie meer dan waard zijn.

De dagen na de sessie zal je waarschijnlijk stap voor stap meer opluchting, energie, liefde, rust en rek voelen. In één sessie zal er heel veel gebeuren. Het kan zijn dat je op latere momenten nog eens behoefte voelt aan een sessie, dan kan je daarvoor nog een afspraak maken. Het maximum is echter drie sessies. Dan heeft je systeem een restart gekregen en is de druk definitief van de fles. Wij raden je daarbij aan om onze Tantra trainingen te volgen om op soepele wijze verlangens, gevoelens en frustraties te integreren in je wezen. Mocht je na drie sessies nog last hebben dan adviseren we je om specifiekere psychologische hulp te zoeken.

EenheidstekenGoud DE METHODE | EEN FRISSE START 

Onze beproefde methode zit zo in elkaar dat deze veilig is voor jou en je directe omgeving. Je krijgt ‘tools’ aangereikt waarmee we aan het werk gaan. De therapeut begeleidt je hierbij en beschermt jou en het proces. Na een korte afsluiting zal je tijd nodig hebben om bij te komen en al dit fysieke energiewerk te integreren, ook mentaal. Daarom raden wij je aan om de rest van de dag minstens vrij te nemen zonder verdere verplichtingen. Liefst ook de volgende dag.

EenheidstekenGoud MANNEN & VROUWEN

Vrouwen en mannen zijn allemaal anders. Ieder mens is anders. Wellicht denk je bij agressie het eerst aan mannen. Toch kunnen vrouwen net zoveel opgekropte gevoelens hebben als mannen. Wellicht uit de agressie zich in praktijk anders en minder fysiek, maar meer psychologisch naar jezelf of je partner. Zo kan je vinnig worden, jezelf afsluiten, onredelijke boosheidsaanvallen hebben of je partner bezien als tegenstander. Mannen en vrouwen zijn dus even welkom. De methode is voor beide hetzelfde. 

Boosheid agressie therapie

LijnBoven Tantra


VOOR

Iedereen die recentelijk minimaal één Tantra training, Parensessie of Relatietherapie sessie bij Body2chill® heeft gevolgd.

DOOR Boosheid- & agressie therapie

Han van Body2chill® *Bij vrouwen zal Marita ook aanwezig zijn.

TARIEF Boosheid agressie therapie

 €150 | Voor deelnemers aan onze jaaropleiding €100

DUUR Boosheid agressie therapie

Ongeveer 1,5 helemaal voor jezelf. Het eerste half uur worden je de ‘tools’ van de methode aangereikt.

LOCATIE Boosheid agressie therapie

Nijmegen Nederland | Adres: kijk op de bevestigingskaart van je boeking.

Parkeren in Nijmegen is op de vanaf onze kant van de straat en daarachter gratis. 

AFSPRAAK Boosheid agressie therapie

Datavoorstellen gaan om praktische reden telefonisch (niet per mail): 0031 645624065 | Bereikbaar: ma-vr van 10.00 – 19.00 uur.

BENODIGDHEDEN Boosheid agressie therapie

2 Handdoeken & sportkleding. Neem ook een kinderfoto van jezelf mee.

ANNULERING Boosheid agressie therapie

Dit zijn onze spelregels:

Na boeking van een sessie krijg je een bevestiging thuis. Je boeking -met akkoord op onze voorwaarden- wordt door ons opgenomen. Omboeking van boosheid- & agressie therapie is, tegen directe betaling per bank, éénmalig mogelijk tot 14 dagen vooraf. Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang, of niet komen, geldt -ongeacht de reden- 100% betalingsverplichting. Je ontvangt hiervoor een factuur. Betaal deze op tijd. Na vervaldata zijn invorderingen standaard uitbesteed.

 

Boosheid agressie therapie

Boosheid en onmacht behoren bij het leven. Maar fysiek- of psychisch geweld komt in essentie voort uit een pakkende drang naar meer vrijheid en meer liefde. Tot je erachter komt dat je die vrijheid en eigenliefde in je eigen wezen meedraagt.
– David Deida –

Boosheid agressie therapie