Navigation Menu+

Praktisch

Posted on Nov 10, 2016 by in INFO |

Contact

Algemene info

Tantra-workshop-stellen

Body2chill® | Voor een wereld die ook de jouwe is.

Ooit lag de hemel ver boven ons. En dan was er ook nog die hel die ons moest weerhouden om voluit en verantwoordelijk in vrijheid te leven. Het blijkt echter dat de hemel niet zo ver van onszelf vandaan ligt en dat wij het ieder waard zijn om er te wonen. En die hel.. die maken we zelf wanneer we de onderliggende kwetsbaarheid en afhankelijkheid van onszelf en elkaar niet kunnen zien. Er is een directe weg naar de hemel. Een shortcut zonder verleden of toekomst. Een weg die direct tastbaar binnenkomt via ons neurologisch- en zintuigelijk systeem. Aanraking en hartscontact halen ons uit de wachtkamer van ons hoofd waar wij misschien wachten tot anderen niet meer bang zijn voor werkelijk contact óf tot wij zelf al onze levenspijnen hebben verwerkt. Of we wachten tot anderen uit Facebook stappen en life voor de deur staan. Kijk een ander echter eens lang en open aan. Het maakt je direct mens. Houd iemand eens wat langer vast en vertraag. Neem de tijd om jullie hartslag te voelen of, buik tegen buik, het ademritme te delen dat jullie verbindt. Zet je lijf, je gevoel, je zintuigen in voor de liefde en voor de waarheid en kom thuis. In een wereld die de jouwe is. Zet die liefdeskracht neer, juist nu, in een wereld die hunkert naar menswaardig samenzijn. Welkom bij Tantra: ‘The natural way of being fully alive!’.

 

IKOON-FACEBOOK

Tracteer jezelf op onze Nieuwsbrief

Like ons op Facebook

 

IkoonTel  IkoonBedrijfsgegevens

Telefoonnummers | Boekingen
Wij hebben vooraf graag even persoonlijk contact met deelnemers. Reserveren en algemene info gaan daarom alleen telefonisch (dus niet per mail).

Sommige trainingen hebben beperkt plek of kunnen snel vol zitten. Boeking, van activiteiten en slaapplaatsen, gaat daarom op volgorde van binnenkomst. 

Bij voldoende plaats kan je reservering worden omgezet naar een vaste boeking. Deze nemen wij op en is bindend volgens de voorwaarden zoals hier vermeld en te downloaden als pdf. Onze trainings & annuleringsvoorwaarden beschermen jouw en onze belangen en vormen geen onderwerp van discussie. Wij hanteren ze strikt en zonder uitzonderingen. We vragen je om deze aandachtig door te nemen zodat vooraf duidelijkheid is waarmee je akkoord gaat.

Na je boeking ontvang je per post een extra bevestigingskaart/ factuur in een gesloten envelop op je thuisadres met daarop de laatste info. Bij het niet per post ontvangen blijft de overeenkomst onverminderd geldig. We vragen je in dat geval om zelf even contact op te nemen, dan sturen wij je deze nog een keer toe.

Voor boekingen & info kan je bellen met onderstaand telefoonnummer. Wij staan je graag te woord. Wanneer wij de telefoon niet kunnen opnemen, spreek dan gerust in, dan bellen wij je op korte termijn terug. Graag het volgende duidelijk inspreken: naam(en), activiteit, telefoonnummer.
+31(0)628038175  | 10.00-20.00 uur

 

IkoonMail

GRAAG ONDERSTAANDE LEZEN VOORDAT JE ONS MAILT:
Wij hebben het meestal te druk om je bericht per mail te beantwoorden en wij geven de voorkeur aan direct en persoonlijk telefonisch contact. Ook onze boekingen gaan alleen telefonisch. Wanneer je toch een mail wilt sturen vermeld dan altijd je telefoonnummer, anders kunnen wij je niet antwoorden.

E-mail: post@body2chill.nl

Tip: Lees vooraf ook: veelgestelde vragen

 

IkoonData

AGENDA voor de data van alle Body2chill groepsactiviteiten.

Bij elke activiteit kan je zien of er nog plaats is, de locatie, wat het kost etc. Wil je alle seizoensactiviteiten zien, klik dan rechts onder op ‘volgende evenementen’. 

Ieder jaar rond de maand april komen de nieuwe activiteiten voor het volgende seizoen op de agenda te staan.

 

IkoonBetalingIkoonBank

Betaling contant aan de kassa

De betaling van je activiteit is contant en gepast ter plekke aan de kassa. 

– Dit biedt je tijd om het geld te reserveren met name bij boeking van meerdere trainingen.

– Je privé is gewaarborgd omdat je geen afschrijving op naam hebt.

– Boter bij de vis. Dit principe staat voor ons dichter en directer bij de menselijke maat en het boeddhistische principe van bewustzijn in geven en ontvangen (Dana).

– Er is geen pin.

Betaling per bankoverschrijving

Graag vooraf per bank betalen? Dat kan ook. Het is fijn wanneer het bedrag dan minimaal 7 dagen voor aanvang op onze rekening staat:
Bank nr: NL55 INGB 0000751168 | BIC: ING BNL 2A t.n.v. Body2chill Nijmegen.
Belangrijk: Stuur na overboeking even een korte mail waarin je aangeeft per bank te hebben betaald zodat het ook bij de kassa bekend is. Vermeld hierin je naam, het bedrag en de activiteit

Factuur

Na je boeking ontvang je via de post een envelop met bevestigingskaart+factuur thuis. Hierop staan jouw gegevens, het bedrag, de datum en de activiteit. Deze factuur kan je bijvoorbeeld gebruiken voor opgave bij de belasting. Na betaling kan je de bevestigingskaart+factuur aan de kassa laten aftekenen als ‘voldaan’.

*Op deze factuur staat geen btw omdat wij als stichting zijn vrijgesteld. Je betaald dus ook geen btw. 

Annuleringsvoorwaarden

Er wordt specifiek rekening gehouden met jouw/ jullie deelname, qua tijdinvestering, het doorgaan van de activiteit, de groep samenstelling, m/v verhouding, zaal, trainers en begeleiding, catering etc. Je boeking wordt als vermeld bij de activiteit opgenomen en geldt voor beide partijen als wettelijke overeenkomst volgens de voorwaarden van de Stichting Body2chill® Bij niet ontvangen van de extra bevestigingskaart kan je zelf contact opnemen maar blijft deze overeenkomst onverminderd geldig. 

Tot 14 dagen voor aanvang kan je een geboekte activiteit éénmalig, tegen directe betaling per bank, omboeken naar een gelijksoortige activiteit. Hierna zijn kosten en voorbereidingen gemaakt en rekenen wij bij annulering, of niet komen, ongeacht de reden altijd 100%. Ter betaling van openstaande facturen ontvang je een verzoek tot overboeking thuis. Na de 2e herinnering neemt incassopartner DAS onze invorderingen over.
Trainings- & annuleringsvoorwaarden downloaden als pdf


body2chillIkoonParkeren

LET OP! Er zijn verschillende locaties.
Kijk bij de activiteit zelf, of op je bevestigingskaart, waar je moet zijn.

• HOOFDLOCATIE: CORDIUM NIJMEGEN  | Prachtig centrum voor grotere groepen, onder andere voor weekenden en 2-luiken. Mogelijkheid om te overnachten.

De Ruyterstraat 65 | 6512GB | Nijmegen | Nederland + Google Maps

NB: tot eind 2020 kans op vertraging vanuit Noordelijke richting door
verbouw Waalbrug. Vertrek op tijd met name bij avondactiviteiten.

Waar moet ik zijn? Loop de groene poort van Cordium in en bel aan bij Foyer. Binnen word je ontvangen en de weg gewezen. Daarna loop je naar boven voor een kop thee in de Foyer. Wanneer je later bent kijk dan op het namenbord links van de deur bij welke zaal je moet aanbellen. Alleen bij deze zaal bellen anders stoort dat andere groepen. Mocht je te laat zijn dan kan je bellen naar 0645624065. Opbellen naar het centrum zelf heeft geen zin.

Parkeren rond Cordium en omgeving is tegenwoordig helaas betaald tot 23:00. Betalen kan met bankpas dus niet met geld. De regeling geldt maandag t/m zaterdag en elke zondag tot 18:00. Alternatief: Het treinstation is op nog geen 10 minuten loopafstand. Er is een transferium net buiten Nijmegen. De ‘goedkopere’ parkeergarage Keizer Karel op hooguit 15 minuten loopafstand. Daar zijn de kosten overdag hetzelfde, maar ’s avonds 0,50 p.uur. Nog een tip: Op 10 minuten loopafstand achter Cordium ligt het spoor. Daar eindigen de blauwe parkeermeters en beginnen de groene parkeermeters, waar het zaterdag tot 18:00 betaald is en zondag gratis. Gemeentelijke kaart parkeerzones en tarieven.

• GROEPS-LOCATIE GENDT | Onder meer voor de Tantric Dating voor singles.
Piramide aan de Waal (Net achter Nijmegen) | Munnikhofsestraat 28 | 6691HH | Gendt (Gelderland) Nederland
Prachtige sfeervolle ‘ademende’ locatie in de natuur, langs de dijk in Gendt, in glazen piramide met licht verspreidende edelsteen in de nok!
Info locatie | Parkeren is overal gratis.

• KLEINE LOCATIE NIJMEGEN | Voor therapie, coaching en soms voor Parensessies | Nijmegen, Nederland
Adres: kijk op de bevestigingskaart van je boeking | 
Parkeren is vanaf onze kant van de straat gratis. Vanaf de overkant betaald. Wanneer je gratis wilt parkeren wat tijd incalculeren om een plekje te vinden.

• KLEINE LOCATIE MILLINGEN | Voor parensessies, therapie, coaching e.d. | Millingen aan de Rijn bij Nijmegen, Nederland.
Adres: kijk op de bevestigingskaart van je boeking | Parkeren is overal gratis.

IkoonBed

Verblijf | Overnachten in Cordium: Wanneer je van ver komt kunnen wij je tijdens de weekenden voor 15 euro een slaapplek bieden.
*Voor deelnemers aan de jaartraining is slapen kosteloos.

 

IkoonB&B

Verblijf | Hoteltips & Bed and breakfast: Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om zelf een hotel te boeken rond Nijmegen.

De volgende hotels zijn op loopafstand:

B&B| Ben en Frans bieden je een comfortabel bed en een verwen ontbijt.
https://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/nijmegen/b-b-keizer-karel/69140/

Opoe Sientje | Gastenschip. B&B en museumboot in de waalhaven. Romantisch en zeer origineel. Totaal 5 kamers.
http://www.opoesientje.nl

Hotel Credible | Sfeervol, leuk, zeer hip, in centrum Nijmegen.
www.in-credible.nl

B&B | Burgerlust bij Fred Klein Hemmink | Goed verzorgd en vlakbij Cordium.
www.burgerlustnijmegen.com

B&B Gastapartementen | In centrum, sfeervol, klassiek romantisch.
www.lecharme.nl

Hotel Mercure | vlakbij Cordium bij station.
www.mercure.com

Iets verder maar leuk en origineel:
Hotelletje Oortjeshekken | Knus, in de natuur, langs de dijk in Ooy.
www.oortjeshekken.nl  AANRADER! 

Waarde van Kekerdom | B&B in wilderniscafe, in natuurgebied.
www.waardvankekerdom.nl

Hotel ’t Spijker | Mooi, bosrijk gelegen net onder Nijmegen in Beek Ubbergen.
www.hotelspijker

In Millingen a/d Rijn: 
B&B | Aardige mensen | Goed te combineren met b.v. onze Tantra parensessie in Millingen.
www.bedanddinner.nl

 

IKOONKvK

Over Body2chill® | Trainingen sinds 1994
Oprichter Han. Boeddhistische naam: Sapundra Lobsang

KvK nr: 09140968 | RSIN 812804168/01
Body2chill® is een Tantrisch boeddhistische stichting op ideële grondslag. Wij werken met betaalde kracht en vrijwilligers. Het doel is het behoud, uitdragen en vieren van het Tantrisch gedachtegoed door middel van training en coaching.
Body2chill® als merknaam is een beschermd en gedeponeerd beeldmerk.
Vrijwilligersregeling

Privacy

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. Jouw privacy is voor ons van belang.
Betreft het bewaren van je gegevens: Wij vinden persoonlijk contact en een kort gesprek vooraf met al onze deelnemers belangrijk. Wij maken op onze site dan ook geen gebruik van (inschrijf)formulieren waardoor je gegevens sowieso niet via onze site worden ingezameld of verstuurd. De gegevens die wij vragen zijn alleen voor administratief gebruik en worden voor geen enkel ander doel gebruikt. Ook geven wij vanzelfsprekend geen adressen/ mailadressen door aan andere deelnemers die om je adres vragen. Body2chill® heeft een beveiligde https website. En..wij houden wel van lekkere nootjes maar niet van cookies!
Betreft onze nieuwsbrieven: Of je hebt je actief opgegeven via een e-mail of wij hebben een ‘klantrelatie’ met je waarbij we je voor je inschrijving per telefoon gevraagd hebben of wij je gegevens en mailadres mochten noteren. Voorwaarde voor de nieuwe wet is dat duidelijk aangegeven wordt hoe jij je kan afmelden. Dit wordt onderaan in onze Laposta nieuwsbrieven automatisch geregeld. 

 

IKOONLINKS

Links

Klik hier voor onze linkpagina.

Wil je een link uitwisselen? mail ons

wat-is-tantra