Navigation Menu+

Tantra-agenda-cursussen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Shakti’s Night of inspiration | for women only! | Vrijdag 31 jan 2020

31 januari 2020 19:30 - 23:00

Vrouwen-Tantra

Vrouwen workshop Tantra | Shakti’s Night of inspiration

Prijs p.p. | Boeking | Beschikbaarheid | Benodigdheden

Vrouwen Tantra

Workshop-Vrouwen-Tantra

 

DATA

Vrijdag avond 31 jan 2020

BESCHIKBAARHEID

>> Op dit moment nog plaatsen beschikbaar. <<

Het kan zijn dat je op de wachtlijst komt. Boek ruim op tijd je ‘Shiva’s Night Of Inspration’ of kijk hier regelmatig of er een plek is vrijgekomen.

TIJD

We beginnen stipt om 19:30 Graag 10 minuten tevoren aanwezig voor betaling. De training duurt tot 23:00 Wie dat wil kan na afloop van deze activiteit ’s avonds mee om gezellig na te kletsen in de huiskamerkroeg aan de overkant.

VOOR WIE  

Vrouwen en meiden van alle leeftijden. Iedereen welkom, met of zonder Tantra ervaring.

DOOR WIE  

Marita & Petra

PRIJS per pers.

Normale prijs € 70 | Met 1 maand vroegboekkorting € 60 | Wanneer je de jaartraining hebt gedaan € 50

BENODIGDHEDEN

Gemakkelijk zittende kleding, omslagdoek, handdoek.

 

LijnBoven Tantra

BOEKING & INFO

  • Kijk bovenaan bij ‘beschikbaarheid’ of er nog plek is.
  • Bel tussen 10:00 uur en 21:00 uur voor boekingen en info naar: +31(0)628038175
  • Wanneer je de voicemail krijgt graag duidelijk inspreken: het nummer waarop je kan worden teruggebeld, de naam(en) én de activiteit. Wij bellen je dan op korte termijn terug. 

LEES OOK DIT

Reservering gaat alleen telefonisch en op volgorde van binnenkomst. Bij voldoende plaats kan je reservering worden omgezet naar een boeking. Deze nemen wij op en is bindend als overeenkomst volgens de voorwaarden van Body2chill®, hier te downloaden als pdf. Commitment en helderheid betreft verantwoording zijn voor ons, en voor het doen aan Tantra, belangrijk. Onze trainings- en annuleringsvoorwaarden beschermen jouw en onze belangen en vormen geen onderwerp van discussie. Wij hanteren ze strikt zonder uitzonderingen. We vragen je dan ook om ze door te nemen zodat vooraf duidelijkheid is waarmee je akkoord gaat.

Na je boeking ontvang je per post een extra bevestigingskaart/ factuur in een mooie envelop op je thuisadres. Bij het niet ontvangen blijft de overeenkomst onverminderd geldig. We vragen je in dat geval om zelf contact op te nemen, dan sturen wij je deze opnieuw toe. Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Je kunt hiervoor zelf een annuleringsverzekering afsluiten. Omboeking is, na betaling van de factuur, wel eenmalig mogelijk tot 14 dagen vooraf. Tot ziens bij Body2chill®. Wij wensen je/ jullie alvast een warm welkom en een fantastische ervaringsreis die het leven verrijkt en je hart thuisbrengt!

LijnOnder Tantra

Rozen blad Tantra


Inhoud training

LijnBoven Tantra

Pauw-tantra-cursussenEenheidstekenGoud

SHAKTI • KEEPER OF HOLY SPACE

 Vrouwen-Tantra

EenheidstekenGoud

LijnOnder Tantra

 

roos blad massage SHAKTI IN JOU

Wie ben jij? Jij bent Shakti, de vrouw! Je bent vanaf je diepste wortels verbonden met alle vrouwen voor jou. De eicel waar je uit bent voortgekomen zat al in de schoot van je oma. Meisjes, maagden, verleidsters, moeders, minnaressen, muzen, heksen, priesteressen, wijze vrouwen, oma’s, godinnen…ik nodig jullie allen uit om het mysterie van de vrouw te ontrafelen en al deze rollen voluit te leven zonder schaamte en schuld. Reis mee naar je oorsprong. Ontdek je verleidelijke schoonheid, je mystieke kracht en oerwijsheid. Ontvankelijk en leven scheppend. 

roos blad massage SENSUEEL | ZACHT | VERLEIDELIJK

Welke vrouw wil dat niet; helemaal vrouw zijn, ademend vanuit je vagina, met een bloeiend hart tot in je diepste wezen. Geven vanuit openheid. Staan voor al wat voor jou intuïtief voelt als trouw en oprecht. Vanuit je diepste waarheid, het leven geven en ontvangen in je warme bekken. Van zacht, liefdevol moederlijk tot sensueel, lustig, lastig en vurig. Want jij bent ook Kali, de Godin van de ultieme waarheid voorbij woorden, donker of licht. 

roos blad massage DE RIJKDOM VAN SISTERHOOD

Waarom een vrouwengroep? Vrouwen hebben elkaar nodig als zusters voorbij rivalen. Om elkaar te steunen, te helen en te delen. Samen staan in de liefde. 

roos blad massage LEVENSKRACHT & SEXYNESS

Je mag verleiden. Machtig, zacht of mooi en ondeugend jezelf zijn, je rollen spelen, jezelf laten zien in al je kwetsbaarheid, lustigheid en kracht. In staat om Shiva, de man, in liefde toe te laten. In staat om de liefde vol te laten stromen in een extatische dans verbonden met moeder aarde en de oneindigheid van de kosmos. Omdat jij weet dat hij vurig op je wacht. Omdat je voelt dat jij Shakti bent. Jij bent ook de voedster, de troost en de draagster van het leven. De vrouw die creëert, behekst en betovert. Met jou levengevende energie kan je diep in harten doordringen en veranderingen teweeg brengen. Ook voor de toekomst, voor deze wereld.

LijnBoven Tantra

‘Shakti stands for the female aspect of energy in all earthy and cosmic aspects.’

Tantra voor vrouwen


Locatie | Trainers | Overige info

ADRES

Cordium | De Ruyterstraat 65,  Nijmegen  6512GB Nederland | Telefoon: +31(0)628038175 | Wij zitten in de kleine groepsruimte beneden | parkeren & route

Bij aankomst aanbellen bij ‘Foyer’. Binnen word je welkom geheten en de weg gewezen. Daarna de trap op voor een kop thee in de Foyer.

TRAINERS & SUPPORT

Han & Marita

OVERIGE INFO

Meest uitgebreide info over deze activiteit | klik hier


Voorwaarden

vrouwen-tantra-workshop

BETALINGSVOORWAARDEN BODY2CHILL® 

In zijn geheel contant en gepast ter plekke aan de kassa. In geval van een 2-daagse is de complete betaling op de 1e dag. Als factuur geldt je bevestigingskaart/ factuur welke je per post thuisgestuurd krijgt. Body2chill® is btw vrijgesteld.

*Let op: er is geen pin. Liever vooraf per bank betalen? Zorg dan dat het bedrag minimaal 7 dagen voor aanvang op onze rekening staat. Mail ons vooraf een bericht van overboeking zodat het ook aan de kassa duidelijk is: post@body2chill.nl

BETALINGSVERPLICHTING | OMBOEKING MOGELIJK TOT 14 DAGEN VOORAF

Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Het organiseren van trainingen op ons niveau vergt energie, tijd, voorbereiding en geld. Wij willen dat goed doen. Wanneer je eenmaal hebt ingeschreven is er onderliggend speciaal voor jou een hele keten aan het werk. Met het opnemen van je boeking ga je daarom een overeenkomst aan zonder herroepingsrecht. Er wordt namelijk specifiek rekening gehouden met jouw deelname, qua tijdinvestering, het doorgaan van de activiteit, groep-samenstelling en m/v verhouding, inkoop catering, zaalhuur, trainers, begeleiders etc. Daarbij bouwen wij op jouw inschrijving en de eigen verantwoordelijkheid van elke deelnemer.  

Annuleer alleen indien het niet anders kan. Onvoorziene dingen kunnen gebeuren: rekeningen kunnen komen, mensen kunnen ziek worden, relaties beginnen of ophouden, partners afzeggen, weersomstandigheden veranderen etc. Deze risico’s kan Body2chill® niet voor deelnemers dragen of op persoonlijke of emotionele gronden honoreren. Bij overmacht kan je wel tot 14 dagen voor aanvang éénmalig, tegen directe betaling per bank, omboeken naar een gelijksoortige activiteit. Hierna zijn onze kosten en voorbereidingen gemaakt. 

Ter betaling van openstaande facturen ontvang je een verzoek tot overboeking thuis. Neem bij betalingsproblemen altijd bijtijds, voor vervaldatum, contact op want na een 2e herinnering neemt incassobureau DAS onze invorderingen automatisch over met doorberekening van hun kosten. 

TRAININGSVOORWAARDEN VROUWEN WORKSHOP BODY2CHILL®

Bij boeking van de vrouwen Tantra workshop Shakti’s night of inspiration, ga je akkoord met onderstaande voorwaarden: Ik ga voor diepgang en eerlijkheid in contact. Ik ben verantwoordelijk om trainer(s) te informeren over bijzonderheden betreffende mijn lichamelijke- of geestelijke gezondheidstoestand, of terugkerende problemen op het gebied van intimiteit. Ik heb respect voor het woord/ teken ‘stop’ door wie dan ook gebruikt. Ik ben in staat om ‘stop’ te zeggen en mijn grenzen aan te geven. Tantra geeft je op natuurlijke wijze vanuit je eigen lichaam een ‘natural high’, exact passend bij jou en de situatie, gebruik daarom geen middelen als partydrugs voorafgaand aan- of tijdens onze activiteiten.

Ik sta open voor coaching en kan accepteren dat groei gepaard kan gaan met zowel vreugde als pijnlijk aanvoelende processen en bezit over voldoende zelfreflectie om mijn verantwoordelijkheid hierin te kunnen dragen en aanwijzingen van de trainers op te volgen. Ik blijf fysiek aanwezig bij het groepsproces wanneer ik het moeilijk heb en zie dit als mogelijkheid tot groei, reflectie of heling van oude trauma’s. Indien ik besluit om een training toch tussentijds te verlaten, dan ben ik er bewust van dat trainers mij niet meer verantwoordelijk kunnen begeleiden.

Ik houd zelf rekening met mijn fysieke, lichamelijke, dan wel geestelijke staat en persoonlijke mogelijkheden: indien nodig pas ik de oefeningen hier zelf op aan. Ik verklaar mijzelf verantwoordelijk voor lichamelijk letsel, blessures of schade betreft mijzelf, en anderen, en handel dit zelf af. In het kader van de hygiëne, en wanneer olie wordt gebruikt, bedek ik algemeen te gebruiken oppervlakten zoals matrassen, kussens en vloer af met eigen (hand)doeken. In openbare ruimtes loop ik gekleed. Bij deze vrouwen Tantra workshop neem ik waardevolle spullen mee de zaal/ kleedruimte in en blijf zelf verantwoordelijk.

Niet naleven van voorwaarden leidt tot uitsluiting. Tussentijds afbreken, niet komen of uitsluiting leidt niet tot restitutie. Wij houden ons het recht voor om deze vrouwen Tantra workshop ‘Shakti’s night of inspiration’ te annuleren of indien nodig te wijzigen. Mochten wij zelf data moeten veranderen dan heb je de keuze om je inschrijving te handhaven of kosteloos te annuleren. Fouten voorbehouden. Onze voorwaarden zijn niet discutabel.

Veel plezier bij deze vrouwen Tantra workshop | Shakti’s night!

Je kunt de voorwaarden hier downloaden als pdf. plezier bij deze Zwarte Tantra training voor 


Sociale media

Tantric dance workshop | Body2chill

Twitter-Body2chillBody2chill-like-FacebookBody2chill-Nieuwsbrief-tantra

 

 

Vrouwen Tantra workshops Body2chill®

Gegevens

Datum:
31 januari 2020
Tijd:
19:30 - 23:00
Evenement Tags:
, , ,