Navigation Menu+

Tantra-agenda-cursussen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Divine Tantric Kissing | Witte Tantra voor singles (en beperkt koppels) | Vrij avond 12 juli 2019

12 juli 19:30 - 23:00

Divine-tantric-kissing-tantra

Divine Tantric Kissing voor singles with love (en beperkt voor stellen).

Prijs p.p. | Boeking | Beschikbaarheid | Benodigdheden

Workshop Tantra | Divine Tantric Kissing voor singles – Body2chill®

Ikoon-boeking

BESCHIKBAARHEID

>> Op dit moment nog plaatsen beschikbaar. <<

*Deze training heeft een beperkt aantal plekken en zit vaak snel vol. Boek dus ook nu weer op tijd jouw Divine Tantric Kissing night! Omdat we streven naar een mooie m/v verhouding kan het zijn dat je als man of vrouw (tijdelijk) op de wachtlijst komt. Blijf dan regelmatig kijken of er weer plekken worden vrijgegeven. 

VOOR

Voor singles with love! Naast singles wordt maximaal 1/4 aan stellen toegelaten. Gekleed. Geen Tantra ervaring noodzakelijk.

* Note: Wanneer je een vorm van autisme hebt of psychose gevoelig bent dan past Tantra zoals wij die bieden wellicht niet bij je. Het is dan voor jou en voor ons belangrijk dat je hierover vooraf contact opneemt.

DATA

Vrijdagavond 12 juli 2019.

TIJD

We beginnen stipt om 19:30 Graag 10 minuten vooraf aanwezig. De training duurt tot 23:00. Wie dat wil kan na afloop van deze activiteit ’s avonds mee om gezellig na te kletsen in de huiskamerkroeg aan de overkant.

PRIJS per pers.

Normale prijs voor deze cursus is € 60 | Met 1 maand vroegboekkorting € 50 | Wanneer je de jaartraining hebt gedaan € 45

BENODIGDHEDEN

Gemakkelijk zittende kleding, flesje water, 2x reserve kleding/ t-shirts, frisse adem en goed onderhouden tanden en tandvlees, tandenborstel + tandpasta en e.v.t. een trui. Note: Voor aanvang graag geen onnatuurlijke synthetische geuren/ parfums gebruiken.

 

LijnBoven Tantra

BOEKING & INFORozen blad Tantra

  • Kijk bovenaan bij ‘beschikbaarheid’ of er nog plek is.
  • Bel tussen 10:00 uur en 21:00 uur voor boekingen en info naar: +31(0)628038175
  • Wanneer je de voicemail krijgt graag duidelijk inspreken: het nummer waarop je kan worden teruggebeld, de naam(en) én de activiteit. Wij bellen je dan op korte termijn terug. 

LEES OOK DIT

Reservering gaat alleen telefonisch en op volgorde van binnenkomst. Bij voldoende plaats kan je reservering worden omgezet naar een boeking. Deze nemen wij op en is bindend als overeenkomst volgens de voorwaarden van Body2chill®, hier te downloaden als pdf. Commitment en helderheid betreft verantwoording zijn voor ons, en voor het doen aan Tantra, belangrijk. Onze trainings- en annuleringsvoorwaarden beschermen jouw en onze belangen en vormen geen onderwerp van discussie. Wij hanteren ze strikt zonder uitzonderingen. We vragen je dan ook om ze door te nemen zodat vooraf duidelijkheid is waarmee je akkoord gaat.

Na je boeking ontvang je per post een extra bevestigingskaart/ factuur in een mooie envelop op je thuisadres. Bij het niet ontvangen blijft de overeenkomst onverminderd geldig. We vragen je in dat geval om zelf contact op te nemen, dan sturen wij je deze opnieuw toe. Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Je kunt hiervoor zelf een annuleringsverzekering afsluiten. Omboeking is, na betaling van de factuur, wel eenmalig mogelijk tot 14 dagen vooraf. Tot ziens bij Body2chill®. Wij wensen je/ jullie alvast een warm welkom en een fantastische ervaringsreis die het leven verrijkt en je hart thuisbrengt!

LijnOnder Tantra

vrouw Wist je…man Dat in 2014 een stel hun 20 jarige relatie vierde. Ze hadden elkaar bij Body2chill® ontmoet in 1994!


Inhoud training

LijnBoven Tantra

Divine-tantric-kissing-tantra

Versmeltend in tijdloosheid.

Juichend vanuit mijn hart.

Verpakt in verstilling.

Stromend in het moment.

Ben ik jou, in mij geworden.

spiraal-goud-tantra

LijnOnder Tantra

EenheidstekenGoud KUSSEN IS GEZOND!

Kussen is goed voor de gezondheid en je brein. Het heeft een relaxerende en geluk stimulerende werking, verbetert je immuunsysteem omdat dopamine en serotonine vrij komen, verbrandt calorieën en bevordert een jeugdige uitstraling. Kussen verhoogt je vermogen tot verbinding en aantrekking, is gezond voor je hart en vormt een goede test of je met een ander een goede match vormt.

EenheidstekenGoud GODDELIJKE KUNST VAN HET TANTRISCH KUSSEN

Divine Tantric Kissing is een heerlijke vervulling biedende en spannende Tantra training voor singles (en beperkt koppels). Misschien denk je: ‘Moet’ ik dan met iedereen kussen? Komen hier allemaal vieze mannetjes en plakkerige vrouwen op af, of juist afgestemde mensen zoals ik? En wanneer ik wil kussen maar de ander niet, wat dan? Hoe kan ik omgaan met aantrekkingskracht of gevoel van afwijzing?

“Dit is vast een cursus waar jij nooit naartoe zou gaan. Of wie weet toch…”

EenheidstekenGoud IN AFSTEMMING

Alle vragen die je hebt zijn logisch. Daar houden wij rekening mee en niets moet! Vooraf aan elke intiemere oefening brengen wij je in proces, om samen met de partner voor dat moment te bepalen hoever jullie willen gaan en wat beide past.

EenheidstekenGoud VERVULLING & FLOW

Divine Tantric Kissing is verfijnd en slow! Het biedt je een tantrische ervaring waarbij je hele lichaam en geest betrokken zijn waardoor de mannelijke- en vrouwelijke krachten binnen jezelf, yin & yang, in balans komen. Je kunt passie, eenheid, verbinding, heling en bliss ervaren. 

EenheidstekenGoud ORGANISEREN VAN JE BEHOEFTES

Lichamelijkheid is voor veel mensen onmisbare voeding en een bron van energie. Dat geldt ook voor jou als single. Tijden en relatievormen veranderen. Menselijk behoeftes aan warmte, aanraking en erotiek hoeven niet meer persé in een vaste vorm plaats te vinden om lichamelijk te genieten, te delen en voor jezelf te zorgen. 

EenheidstekenGoud JE DEELT HET MOMENT, VERDER HOEF JE ER NIETS MEE

Bij Tantrisch kussen geldt hetzelfde als bij dans: je deelt het moment, verder hoef je er niets mee. Tegelijk is dit wellicht een unieke mogelijkheid om anderen diepgaand te ontmoeten. Er wordt regelmatig onderling gewisseld. We laten een gelijk aantal mannen en vrouwen toe. Dus wie weet komen de angsten die geheel bovenaan staan niet voorbij en word je juist verrast door leuke deelnemers, warmte en flow!

EenheidstekenGoud RUSTIGE OPBOUW & UITDAGING

Er is een gedegen opbouw. Ook wanneer je hier niet tot kussen komt is deze Tantra training even interessant, want ‘Divine Tantric Kissing’ heeft alles te maken met kennis over man- vrouw dynamiek, afstemming, lichaamsgevoel, aanwezigheid, tantrische ademtechniek, Tandava en slow lovemaking. Dit kan gecombineerd worden met kussen als dat voor beide zo voelt.

Sensueel | spannend | afgestemd

Divine Tantric Kissing Kussen

 


Locatie | Trainers | Benodigdheden | Overige info

ADRES

Cordium | De Ruyterstraat 65,  Nijmegen  6512GB Nederland | Telefoon: +31(0)628038175 | Wij zitten in de grote groepsruimte beneden | parkeren & route

Bij aankomst aanbellen bij ‘Foyer’. Binnen word je welkom geheten en de weg gewezen. Daarna de trap op voor een kop thee in de Foyer.

TRAINERS & SUPPORT

Han & Marita | Info over trainers | klik hier

OVERIGE INFO & BENODIGDHEDEN

Meest uitgebreide info over deze activiteit, wat mee te nemen etc. | klik hier


Voorwaarden

BETALINGSVOORWAARDEN BODY2CHILL® 

In zijn geheel contant en gepast ter plekke aan de kassa. In geval van een 2-daagse is de complete betaling op de 1e dag. Als factuur geldt je bevestigingskaart/ factuur welke je per post thuisgestuurd krijgt. Body2chill® is btw vrijgesteld.

*Let op: er is geen pin. Liever vooraf per bank betalen? Zorg dan dat het bedrag minimaal 7 dagen voor aanvang op onze rekening staat. Mail ons vooraf een bericht van overboeking zodat het ook aan de kassa duidelijk is: post@body2chill.nl

BETALINGSVERPLICHTING | OMBOEKING MOGELIJK TOT 14 DAGEN VOORAF

Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Het organiseren van trainingen op ons niveau vergt energie, tijd, voorbereiding en geld. Wij willen dat goed doen. Wanneer je eenmaal hebt ingeschreven is er onderliggend speciaal voor jou een hele keten aan het werk. Met het opnemen van je boeking ga je daarom een overeenkomst aan zonder herroepingsrecht. Er wordt namelijk specifiek rekening gehouden met jouw deelname, qua tijdinvestering, het doorgaan van de activiteit, groep-samenstelling en m/v verhouding, inkoop catering, zaalhuur, trainers, begeleiders etc. Daarbij bouwen wij op jouw inschrijving en de eigen verantwoordelijkheid van elke deelnemer.  

Annuleer alleen indien het niet anders kan. Onvoorziene dingen kunnen gebeuren: rekeningen kunnen komen, mensen kunnen ziek worden, relaties beginnen of ophouden, partners afzeggen, weersomstandigheden veranderen etc. Deze risico’s kan Body2chill® niet voor deelnemers dragen of op persoonlijke of emotionele gronden honoreren. Bij overmacht kan je wel tot 14 dagen voor aanvang éénmalig, tegen directe betaling per bank, omboeken naar een gelijksoortige activiteit. Hierna zijn onze kosten en voorbereidingen gemaakt. 

Ter betaling van openstaande facturen ontvang je een verzoek tot overboeking thuis. Neem bij betalingsproblemen altijd bijtijds, voor vervaldatum, contact op want na een 2e herinnering neemt incassobureau DAS onze invorderingen automatisch over met doorberekening van hun kosten. 

TRAININGSVOORWAARDEN BODY2CHILL®

Bij boeking van deze Divine Tantric Kissing – Night, ga je akkoord met onderstaande voorwaarden: Ik ga voor diepgang, goede hygiëne, mondhygiëne en eerlijkheid in contact. Ik ben verantwoordelijk om trainer(s) te informeren over bijzonderheden betreffende mijn lichamelijke- of geestelijke gezondheidstoestand, of terugkerende problemen op het gebied van intimiteit of seksualiteit. Ik heb respect voor het woord/ teken ‘stop’ door wie dan ook gebruikt. Ik ben in staat om ‘stop’ te zeggen en mijn grenzen aan te geven. Tantra geeft je op natuurlijke wijze vanuit je eigen lichaam een ‘natural high’, exact passend bij jou en de situatie, gebruik daarom geen middelen als partydrugs voorafgaand aan- of tijdens onze activiteiten.

Ik sta open voor coaching en kan accepteren dat groei gepaard kan gaan met zowel vreugde als pijnlijk aanvoelende processen en bezit over voldoende zelfreflectie om mijn verantwoordelijkheid hierin te kunnen dragen en aanwijzingen van de trainers op te volgen. Ik blijf fysiek aanwezig bij het groepsproces wanneer ik het moeilijk heb en zie dit als mogelijkheid tot groei, reflectie of heling van oude trauma’s. Indien ik besluit om een training toch tussentijds te verlaten, dan ben ik er bewust van dat trainers mij niet meer verantwoordelijk kunnen begeleiden.

Ik ben mij bewust dat deze training Tantra lichaamswerk bevat, onder andere respectvolle aanraking van het lichaam. Ik houd zelf rekening met mijn fysieke, lichamelijke, dan wel geestelijke staat en persoonlijke mogelijkheden: indien nodig pas ik de oefeningen hier zelf op aan. Ik verklaar mijzelf verantwoordelijk voor lichamelijk letsel, blessures of schade betreft mijzelf, en anderen, en handel dit zelf af. In het kader van de hygiëne, en wanneer olie wordt gebruikt, bedek ik algemeen te gebruiken oppervlakten zoals matrassen, kussens en vloer af met eigen (hand)doeken. In openbare ruimtes loop ik gekleed. Bij deze dag workshop Tantra neem ik waardevolle spullen mee de zaal/ kleedruimte in en ik blijf zelf verantwoordelijk.

Niet naleven van voorwaarden leidt tot uitsluiting. Tussentijds afbreken, niet komen of uitsluiting leidt niet tot restitutie. Wij houden ons het recht voor om een Tantra training te annuleren of indien nodig te wijzigen. Mochten wij zelf data moeten veranderen dan heb je de keuze om je inschrijving te handhaven of kosteloos te annuleren. Fouten voorbehouden. Onze voorwaarden zijn niet discutabel.

Veel plezier bij deze Divine Tantric Kissing – Night | Enjoy!

Je kunt de voorwaarden hier downloaden als pdf.

kussen


Sociale media

Twitter-Body2chillBody2chill-like-FacebookBody2chill-Nieuwsbrief-tantra

Gegevens

Datum:
12 juli
Tijd:
19:30 - 23:00
Evenement Tags:
, , , , ,