Navigation Menu+

Tantra-agenda-cursussen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tantric Dance workshop | Tantric dance & breakfast | Stellen en singles | Zat avond 28 + zon ochtend 29 juli 2018

28 juli 2018 20:00 - 29 juli 2018 12:00

Tantric-dance-nijmegen

Tantric Dance workshop | Body2chill®.

Prijs p.p. | Boeking | Beschikbaarheid | Benodigdheden

TantraTango

DATA TANTRIC DANCE

Zat avond 28 juli + zon ochtend 29 juli 2018

BESCHIKBAARHEID

>> Op dit moment nog plaatsen beschikbaar. <<

Het kan zijn dat je op de wachtlijst komt. Boek dus ruim op tijd jouw Tantric Dance & breakfast of kijk hier regelmatig of er een plek is vrijgekomen.

TIJD

Zaterdag 19:30 uur tot zondag 12:00. Graag 10 minuten vooraf aanwezig voor omkleden, betalen etc.

Zaterdag programma tot 22:30. Je kunt blijven slapen of naar huis. Om 9:30 schuif je aan voor het ontbijt. Daarna weer Tantric Dance tot de klok van 12:00.

VOOR WIE  

Stellen en singles. Laagdrempelig van opbouw, dus geen probleem wanneer je nog geen dans- of Tantra ervaring hebt. Ook voor gevorderden biedt deze workshop weer een heerlijke ervaring en een niet te missen aanvulling op het Tantra pad.

Je kunt al dansende spelen, verrassen en verrast worden. Ervaar en ontmoet, speel en deel met zoveel anderen als je wilt. Je weet door je blinddoek vaak niet met wie je danst. Je deelt het moment, verder hoef je er niets mee, dat is wat Tantric Dance zo leuk maak. Wanneer je met een partner bent dan kunnen jullie elkaar regelmatig opzoeken. Dit bepaal je helemaal zelf. Maar ‘Sssst…niet verraden dat jij het bent!’

PRIJS per pers.

De normale prijs is € 85, met 1 maand vroegboekkorting € 75 en wanneer je de jaartraining hebt gedaan € 65 | Slapen in Cordium kost slechts € 15 | Tantric Dance Training & experience incl. uitgebreid ontbijt, drinken en lekkers.

BENODIGDHEDEN

Gemakkelijke kleding waarin je je fijn en mooi voelt, flesje water, extra t-shirt, trui en sokken, handdoek, toiletartikelen. Wanneer je blijft slapen een slaapzak/ lakenzak en kussensloop.

LijnBoven Tantra

BOEKING & INFO

  • Kijk bovenaan bij ‘beschikbaarheid’ of er nog plek is.
  • Bel tussen 10:00 uur en 21:00 uur voor boekingen en info naar: +31(0)628038175
  • Wanneer je de voicemail krijgt graag duidelijk inspreken: het nummer waarop je kan worden teruggebeld, de naam(en) én de activiteit. Wij bellen je dan op korte termijn terug. 

LEES OOK DIT

Reservering gaat alleen telefonisch en op volgorde van binnenkomst. Bij voldoende plaats kan je reservering worden omgezet naar een boeking. Deze nemen wij op en is bindend als overeenkomst volgens de voorwaarden van Body2chill®, hier te downloaden als pdf. Commitment en helderheid betreft verantwoording zijn voor ons, en voor het doen aan Tantra, belangrijk. Onze trainings- en annuleringsvoorwaarden beschermen jouw en onze belangen en vormen geen onderwerp van discussie. Wij hanteren ze strikt zonder uitzonderingen. We vragen je dan ook om ze door te nemen zodat vooraf duidelijkheid is waarmee je akkoord gaat.

Na je boeking ontvang je per post een extra bevestigingskaart/ factuur in een mooie envelop op je thuisadres. Bij het niet ontvangen blijft de overeenkomst onverminderd geldig. We vragen je in dat geval om zelf contact op te nemen, dan sturen wij je deze opnieuw toe. Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Je kunt hiervoor zelf een annuleringsverzekering afsluiten. Omboeking is, na betaling van de factuur, wel eenmalig mogelijk tot 14 dagen vooraf. Tot ziens bij Body2chill®. Wij wensen je/ jullie alvast een warm welkom en een fantastische ervaringsreis die het leven verrijkt en je hart thuisbrengt!

LijnOnder Tantra

Rozen blad Tantra


Inhoud training

LijnBoven Tantra

TRAINING TANTRIC DANCE & BREAKFAST

Tantric-dance-nijmegen

THE EROTIC SIDE OF TANTRIC DANCE

Een van onze leukste korte activiteiten. Wanneer je van aanraking, afstemming, vloeiende beweging en passionele dans houdt dan wil je deze Tantric Dance & breakfast niet missen. Puur en warm genieten. Voor stellen en singles. Op heerlijke Body2chill® flow-muziek & beatz!

Ook wanneer je Tantric Dance, bij ons of ergens anders, al eerder hebt ontdekt dan biedt deze verfijnde Tantra masterclass in 2 dagdelen nog meer verdieping en mogelijkheden tot passie en flow. Over: verbinden, loslaten, meeveren, er tegenin hangen én integreren van je grenzen en verlangens door goed bij jezelf te blijven en daardoor diepe verbinding te ervaren. De blinddoek stimuleert je vrijheid en innerlijke rust en intensiveert de gevoeligheid van je andere zintuigen. 

spiraal-goud-tantra

Body2chill® biedt vanaf 1994 Tantric Dance als onderdeel van onze Tantra cursussen. In Tantric Dance komen Tantra en contactdans samen. Het kent meerdere rondes waarbij je je dan weer als vrouw, dan weer als man, geblinddoekt mag laten meevoeren op heerlijke zwoele lounge muziek. Speels de ruimte innemend, teder koesterend of vloeibaar passioneel en hot. Laagdrempelig van opbouw, ook voor beginners, wanneer je nog geen dans- of  Tantra ervaring hebt. Ook voor gevorderden een niet te missen aanvulling op het Tantra pad. Wanneer je van afstemming, aanraking, de beste muziek en massage houdt dan wil je onze Tantric Dance workshops zeker niet missen.

spiraal-goud-tantra

Touch | Dance | Beatz | Flow!

LijnOnder Tantra

EenheidstekenGoud GEDREVEN DOOR HET HART | GESTUWD DOOR DE AARDE

Onze Tantric Dance workshops boren steeds weer nieuwe lagen binnen jezelf aan. Als een spannende innerlijke reis, welke je gevoelswereld zichtbaar en tastbaar maakt wanneer je lieve- en ondeugende kanten samen spelen. Een spiritueel pad waarbij je op speelse wijze je grenzen, gewoontes, issues, relaties en ideeën over de liefde kunt onderzoeken. Tantric Dance leidt op diep niveau tot innerlijke vrijheid, zelfacceptatie en een stevige verankering in je vrouw of man zijn.

Nijmegen-Tantric-dancing

Impulsada por el corazón. Expulsados de la tierra. 


Locatie | Trainers | Overige info

ADRES

Cordium | De Ruyterstraat 65,  Nijmegen  6512GB Nederland | Telefoon: +31(0)628038175 | Wij zitten in de grote groepsruimte beneden | parkeren & route

Bij aankomst aanbellen bij ‘Foyer’. Binnen word je welkom geheten en de weg gewezen. Daarna de trap op voor een kop thee in de Foyer.

TRAINERS & SUPPORT

Han & Marita | Praktische assistentie en support: Gert & Linda | Info over trainers & de rol van onze assistenten | klik hier

OVERIGE INFO

Meest uitgebreide info over deze activiteit | klik hier


Voorwaarden

BETALINGSVOORWAARDEN BODY2CHILL® 

In zijn geheel contant en gepast ter plekke aan de kassa. In geval van een 2-daagse is de complete betaling op de 1e dag. Als factuur geldt je bevestigingskaart/ factuur welke je per post thuisgestuurd krijgt. Body2chill® is btw vrijgesteld.

*Let op: er is geen pin. Liever vooraf per bank betalen? Zorg dan dat het bedrag minimaal 7 dagen voor aanvang op onze rekening staat. Mail ons vooraf een bericht van overboeking zodat het ook aan de kassa duidelijk is: post@body2chill.nl

BETALINGSVERPLICHTING | OMBOEKING MOGELIJK TOT 14 DAGEN VOORAF

Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Het organiseren van trainingen op ons niveau vergt energie, tijd, voorbereiding en geld. Wij willen dat goed doen. Wanneer je eenmaal hebt ingeschreven is er onderliggend speciaal voor jou een hele keten aan het werk. Met het opnemen van je boeking ga je daarom een overeenkomst aan zonder herroepingsrecht. Er wordt namelijk specifiek rekening gehouden met jouw deelname, qua tijdinvestering, het doorgaan van de activiteit, groep-samenstelling en m/v verhouding, inkoop catering, zaalhuur, trainers, begeleiders etc. Daarbij bouwen wij op jouw inschrijving en de eigen verantwoordelijkheid van elke deelnemer.  

Annuleer alleen indien het niet anders kan. Onvoorziene dingen kunnen gebeuren: rekeningen kunnen komen, mensen kunnen ziek worden, relaties beginnen of ophouden, partners afzeggen, weersomstandigheden veranderen etc. Deze risico’s kan Body2chill® niet voor deelnemers dragen of op persoonlijke of emotionele gronden honoreren. Bij overmacht kan je wel tot 14 dagen voor aanvang éénmalig, tegen directe betaling per bank, omboeken naar een gelijksoortige activiteit. Hierna zijn onze kosten en voorbereidingen gemaakt. 

Ter betaling van openstaande facturen ontvang je een verzoek tot overboeking thuis. Neem bij betalingsproblemen altijd bijtijds, voor vervaldatum, contact op want na een 2e herinnering neemt incassobureau DAS onze invorderingen automatisch over met doorberekening van hun kosten. 

TRAININGSVOORWAARDEN BODY2CHILL®

Bij boeking van onze Tantric Dance workshop, ga je akkoord met onderstaande voorwaarden: Ik ga voor diepgang, goede hygiëne en eerlijkheid in contact. Ik ben verantwoordelijk om trainer(s) te informeren over bijzonderheden betreffende mijn lichamelijke- of geestelijke gezondheidstoestand, of terugkerende problemen op het gebied van intimiteit of seksualiteit. Ik heb respect voor het woord/ teken ‘stop’ door wie dan ook gebruikt. Ik ben in staat om ‘stop’ te zeggen en mijn grenzen aan te geven. Tantra geeft je op natuurlijke wijze vanuit je eigen lichaam een ‘natural high’, exact passend bij jou en de situatie, gebruik daarom geen middelen als partydrugs voorafgaand aan- of tijdens onze activiteiten.

Ik sta open voor coaching en kan accepteren dat groei gepaard kan gaan met zowel vreugde als pijnlijk aanvoelende processen en bezit over voldoende zelfreflectie om mijn verantwoordelijkheid hierin te kunnen dragen en aanwijzingen van de trainers op te volgen. Ik blijf fysiek aanwezig bij het groepsproces wanneer ik het moeilijk heb en zie dit als mogelijkheid tot groei, reflectie of heling van oude trauma’s. Indien ik besluit om een training toch tussentijds te verlaten, dan ben ik er bewust van dat trainers mij niet meer verantwoordelijk kunnen begeleiden.

Ik ben mij bewust dat deze Tantric Dance workshop onder andere respectvolle aanraking van het lichaam bevat. Ik houd zelf rekening met mijn fysieke, lichamelijke, dan wel geestelijke staat en persoonlijke mogelijkheden: indien nodig pas ik de oefeningen hier zelf op aan. Ik verklaar mijzelf verantwoordelijk voor lichamelijk letsel, blessures of schade betreft mijzelf, en anderen, en handel dit zelf af. In het kader van de hygiëne, en wanneer olie wordt gebruikt, bedek ik algemeen te gebruiken oppervlakten zoals matrassen, kussens en vloer af met eigen (hand)doeken. In openbare ruimtes loop ik gekleed. Bij deze Tantric Dance workshop neem ik waardevolle spullen mee de zaal/ kleedruimte in en blijf zelf verantwoordelijk.

Niet naleven van voorwaarden leidt tot uitsluiting. Tussentijds afbreken, niet komen of uitsluiting leidt niet tot restitutie. Wij houden ons het recht voor om deze deze Tantric dance training te annuleren of indien nodig te wijzigen. Mochten wij zelf data moeten veranderen dan heb je de keuze om je inschrijving te handhaven of kosteloos te annuleren. Fouten voorbehouden. Onze voorwaarden zijn niet discutabel.

Veel plezier bij deze Tantric Dance workshop | Enjoy!

Je kunt de voorwaarden hier downloaden als pdf. plezier bij deze Zwarte Tantra training voor 


Sociale media

Tantric dance workshop | Body2chill

Twitter-Body2chillBody2chill-like-FacebookBody2chill-Nieuwsbrief-tantra

 

 

Gegevens

Begin:
28 juli 2018 20:00
Einde:
29 juli 2018 12:00
Evenement Tags:
, , , , , , , , , ,