Navigation Menu+

Tantra-agenda-cursussen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tantric Awakening | Deep massage & touch | Witte Tantra weekend voor stellen en individueel | 06 + 07 juni 2020

6 juni 2020 13:00 - 7 juni 2020 18:00

Tantra-erotische-massage-weekenden

Tantra massage weekenden singles & stellen | Body2chill®.

Prijs p.p. | Boeking | Beschikbaarheid | Benodigdheden

Ikoon-boekingTantra singles en stellen weekend.

BESCHIKBAARHEID

>>Op dit moment nog plaatsen beschikbaar. <<

Wij proberen afgestemde, dynamische groepen te maken met een mooie m/v verhouding en verhouding stellen en singles. Het kan zijn dat je op de wachtlijst komt. Boek ruim op tijd je weekend of kijk hier regelmatig of er een plek is vrijgekomen. 

DATA

Zaterdag 06 + zondag 07 juni 2020

TIJD

Zaterdag 13:00 t/m zondag 18:00.  We beginnen stipt, dus graag 10 minuten vooraf aanwezig.

Zaterdagavond gaat deze Tantra cursus, afhankelijk van het programma, door tot ongeveer 22:30. Mocht je niet overnachten dan graag zondagochtend om 9:30 weer aanwezig/ mee ontbijten om in de groepssfeer te blijven.

VOOR WIE

Witte Tantra massage weekenden voor singles en stellen. Stellen kunnen indien gewenst intiemere oefeningen en massages samen met hun eigen partner doen. Singles en individuele deelnemers wisselen. 

Laagdrempelig van opbouw ook wanneer je onbekend bent met Tantra of Body2chill®

PRIJS per pers.

Prijzen zijn per persoon, incl. 1 flesje Sabai massage olie, heerlijk diner, ontbijt, lunch & drinken in Cordium. De normale prijs voor deze exquisite Tantra training is € 235, met 1 maand vroegboekkorting € 220 en wanneer je de jaartraining hebt gedaan € 210 | Indien je wilt overnachten kost dit slechts € 15 | * Dit weekend vormt één geheel. Het is niet mogelijk om een dag los te volgen.

BENODIGDHEDEN per pers.

Per persoon ter bescherming van matrassen 2 kleine handdoeken plus 2 grote badlakens.  Verder gemakkelijke kleding waarin je je fijn en mooi voelt, flesje water, extra t-shirt, trui en sokken, omslagdoek of fleece dekentje, toiletartikelen. Wanneer je blijft slapen een slaapzak/ lakenzak en kussensloop. 1 Flesje Sabai massage olie is gratis (meer olie is ter plekke te koop voor €7 per flesje of zelf mee te nemen).

LijnBoven Tantra

BOEKING & INFO

  • Kijk bovenaan bij ‘beschikbaarheid’ of er nog plek is.
  • Bel tussen 10:00 uur en 21:00 uur voor boekingen en info naar: +31(0)628038175
  • Wanneer je de voicemail krijgt graag duidelijk inspreken: het nummer waarop je kan worden teruggebeld, de naam(en) én de activiteit. Wij bellen je dan op korte termijn terug. 

LEES OOK DIT

Reservering gaat alleen telefonisch en op volgorde van binnenkomst. Bij voldoende plaats kan je reservering worden omgezet naar een boeking. Deze nemen wij op en is bindend als overeenkomst volgens de voorwaarden van Body2chill®, hier te downloaden als pdf. Commitment en helderheid betreft verantwoording zijn voor ons, en voor het doen aan Tantra, belangrijk. Onze trainings- en annuleringsvoorwaarden beschermen jouw en onze belangen en vormen geen onderwerp van discussie. Wij hanteren ze strikt zonder uitzonderingen. We vragen je dan ook om ze door te nemen zodat vooraf duidelijkheid is waarmee je akkoord gaat.

Na je boeking ontvang je per post een extra bevestigingskaart/ factuur in een mooie envelop op je thuisadres. Bij het niet ontvangen blijft de overeenkomst onverminderd geldig. We vragen je in dat geval om zelf contact op te nemen, dan sturen wij je deze opnieuw toe. Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Je kunt hiervoor zelf een annuleringsverzekering afsluiten. Omboeking is, na betaling van de factuur, wel eenmalig mogelijk tot 14 dagen vooraf. Tot ziens bij Body2chill®. Wij wensen je/ jullie alvast een warm welkom en een fantastische ervaringsreis die het leven verrijkt en je hart thuisbrengt!

LijnOnder Tantra

Rozen blad Tantra

Inhoud training

LijnBoven Tantra

EenheidstekenGoud

TANTRIC AWAKENING | SURRENDERING TO BLISS

Tantra-erotische-massage-weekenden

vrouw man

 TANTRIC MASSAGE & DEEP TOUCH

Awaken the snake, welke symbool staat voor de Kundalini levensenergie die huist in ieders ruggengraat. Ontwaak je zintuigen en je huid, ontwaak je diepste en meest waarachtige zelf, maak de tantrische geliefde in jou sprankelend wakker en ontdooi je hart op die verborgen plekjes in jezelf die weten dat ze warmte en aandacht nodig hebben.  

Wij nemen jullie graag mee naar de weldadige wereld van Deep Tantra & massage. Dit mooie en vooral ook heerlijke weekend biedt een mengvorm van weldadige aanraking, meditatie, diverse Tantrische soorten massage met elk hun eigen uitwerking en flow.

Ontwaak je hele lijf vanuit je ruggengraat waar de Kundalini energie op je wacht om ervaren en gedeeld te worden. Leer handigheidjes en trucs vanuit de Kamasutra, maak optimaal contact met lichaam en geest vanuit de Body to body massage, vloei samen met tijd en ruimte bij de Tantrische massagedans van de Kashmirische Tandava of geef je over aan de weldadige ontspanning en helende werking van de Sensuele Ritme Massage.

Centraal staat de wisselwerking en flow en veel weldadig huidcontact welke je, misschien diepgaander dan ooit, doet thuiskomen bij jezelf en de ander. Van het zeer subtiel openen van lichaam en geest, tot het speels en wellustig genieten, als in een intuïtieve reis van aanraking en contact die beetje bij beetje wordt opgevoerd en gevoed om te eindigen in duizend en één nacht. Je leert technieken en houdingen om vloeiend bij elkaar te blijven tijdens dit meditatieve en creatieve minnespel van aanraking en genot. Als extra een zinnenprikkelende spannende opdracht en sensuele maaltijd.

Even ontspannend om te geven als om te ontvangen omdat het verschil daartussen wegvalt. Je lichaam voelt zich gaandeweg steeds meer gehoord. Het ontspant, wordt wakker in zichzelf, wil ontmoeten en spelen! Je kunt de massage technieken zo intuïtief gebruiken als je wilt.  Dit maakt het mogelijk om de verbondenheid en passie te laten groeien en te laten circuleren, zo lang als jullie willen.

awakening your flesh | dripping into your soul | reaching out for your heart

EenheidstekenGoud

LijnOnder Tantra

 

EenheidstekenGoud TANTRA | DE NATUURLIJKE WEG

Tantrische massage draait om contact, diepgaande aanwezigheid en uitwisseling van intimiteit, lijven en flow. Daarbij is het niet één partner die actie onderneemt. Tantra gaat over wederzijdse verering en samenkomst van het vrouwelijke en mannelijke aspect in ieder van ons. De wisselwerking van intimiteit staat dit Tantra massage weekend centraal, waardoor de opdeling in geven of ontvangen wegvalt. 

EenheidstekenGoud DEEP TANTRA & MASSAGE

Stellen kunnen indien gewenst intiemere oefeningen en massages samen met hun eigen partner doen. Singles en individuele deelnemers wisselen. Dit massage weekend is deels gekleed, deels ontkleed. Tussendoor draag je een omslagdoek. Door jezelf bloot te geven geef je je ook als mens bloot. Wij zijn ons bewust dat dit een mooi spannend en tegelijk ook kwetsbaar en delicaat proces kan zijn. Rustige opbouw waarbij afstemming en geïntegreerde aanraking centraal staan.

EenheidstekenGoud DIT KAN JE VERWACHTEN

Wij bieden Witte- Rode- en Zwarte Tantra. Dit weekend behoort tot onze Witte Tantra. Concreet wil dat zeggen dat dit Tantra weekend niet gericht is op seksuele vereniging, wel op sensualiteit, flow, afstemming, diepgaand contact en integere aanraking. Openend, diepgaand, erotisch, meditatief, verfijnd en opwindend. Volg deze training gerust vaker. Het programma, de groep en jij zijn telkens anders.

EenheidstekenGoud TANTRA | EEN LEVENSWIJZE

Tantra weerspiegelt het leven. Het leert je om goed ‘in je vel te zitten’ en authentiek en dichtbij jezelf en je verlangens in het leven te staan, vanuit eerlijke spontane verbinding met anderen met respect voor ieders grenzen en eigenheid. Deze levenswijze train je tijdens onze weekenden en neem je vandaaruit mee naar huis. Tantra brengt je diep thuis bij jezelf en je levensbestemming, het brengt vervulling in relaties en geeft wijsheid, daadkracht en richting op alle gebieden van je leven.

tantra massage weekenden


Locatie | Trainers | Overige info

ADRES

Cordium | De Ruyterstraat 65,  Nijmegen  6512GB Nederland | Telefoon: +31(0)628038175 | Wij zitten in de grote groepsruimte beneden | parkeren & route

Bij aankomst aanbellen bij ‘Foyer’. Binnen word je welkom geheten en de weg gewezen. Daarna de trap op voor een kop thee in de Foyer.

TRAINERS & SUPPORT

Han & Marita | Praktische assistentie en support: Cris, Petra & Caspar | Info over trainers & de rol van assistenten | klik hier

OVERIGE INFO

Meest uitgebreide info over deze activiteit | klik hier


Voorwaarden

BETALINGSVOORWAARDEN BODY2CHILL® 

In zijn geheel contant en gepast ter plekke aan de kassa. In geval van een 2-daagse is de complete betaling op de 1e dag. Als factuur geldt je bevestigingskaart/ factuur welke je per post thuisgestuurd krijgt. Body2chill® is btw vrijgesteld.

*Let op: er is geen pin. Liever vooraf per bank betalen? Zorg dan dat het bedrag minimaal 7 dagen voor aanvang op onze rekening staat. Mail ons vooraf een bericht van overboeking zodat het ook aan de kassa duidelijk is: post@body2chill.nl

BETALINGSVERPLICHTING | OMBOEKING MOGELIJK TOT 14 DAGEN VOORAF

Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Het organiseren van trainingen op ons niveau vergt energie, tijd, voorbereiding en geld. Wij willen dat goed doen. Wanneer je eenmaal hebt ingeschreven is er onderliggend speciaal voor jou een hele keten aan het werk. Met het opnemen van je boeking ga je daarom een overeenkomst aan zonder herroepingsrecht. Er wordt met deze Tantra massage weekenden specifiek rekening gehouden met jouw deelname, qua tijdinvestering, het doorgaan van de activiteit, groep-samenstelling en m/v verhouding, inkoop catering, zaalhuur, trainers, begeleiders etc. Daarbij bouwen wij op jouw inschrijving en de eigen verantwoordelijkheid van elke deelnemer.  

Annuleer alleen indien het niet anders kan. Onvoorziene dingen kunnen gebeuren: rekeningen kunnen komen, mensen kunnen ziek worden, relaties beginnen of ophouden, partners afzeggen, weersomstandigheden veranderen etc. Deze risico’s kan Body2chill® niet voor deelnemers dragen of op persoonlijke of emotionele gronden honoreren. Bij overmacht kan je wel tot 14 dagen voor aanvang éénmalig, tegen directe betaling per bank, omboeken naar een gelijksoortige activiteit. Hierna zijn onze kosten en voorbereidingen gemaakt. 

Ter betaling van openstaande facturen ontvang je een verzoek tot overboeking thuis. Neem bij betalingsproblemen altijd bijtijds, voor vervaldatum, contact op want na een 2e herinnering neemt incassobureau DAS onze invorderingen automatisch over met doorberekening van hun kosten. 

TRAININGSVOORWAARDEN BODY2CHILL®

Bij boeking van Tantra massage weekenden, ga je akkoord met onderstaande voorwaarden: Ik ga voor diepgang, goede (mond)hygiëne en eerlijkheid in contact. Ik ben verantwoordelijk om trainer(s) te informeren over bijzonderheden betreffende mijn lichamelijke- of geestelijke gezondheidstoestand, of terugkerende problemen op het gebied van intimiteit of seksualiteit. Ik heb respect voor het woord/ teken ‘stop’ door wie dan ook gebruikt. Ik ben in staat om ‘stop’ te zeggen en mijn grenzen aan te geven. Tantra geeft je op natuurlijke wijze vanuit je eigen lichaam een ‘natural high’, exact passend bij jou en de situatie, gebruik daarom geen middelen als partydrugs voorafgaand aan- of tijdens onze activiteiten.

Ik sta open voor coaching en kan accepteren dat groei gepaard kan gaan met zowel vreugde als pijnlijk aanvoelende processen en bezit over voldoende zelfreflectie om mijn verantwoordelijkheid hierin te kunnen dragen en aanwijzingen van de trainers op te volgen. Ik blijf fysiek aanwezig bij het groepsproces wanneer ik het moeilijk heb en zie dit als mogelijkheid tot groei, reflectie of heling van oude trauma’s. Indien ik besluit om een training toch tussentijds te verlaten, dan ben ik er bewust van dat trainers mij niet meer verantwoordelijk kunnen begeleiden.

Ik ben mij bewust dat deze Tantra massage weekenden, onder andere respectvolle aanraking van het lichaam bevat. Ik houd zelf rekening met mijn fysieke, lichamelijke, dan wel geestelijke staat en persoonlijke mogelijkheden: indien nodig pas ik de oefeningen hier zelf op aan. Ik verklaar mijzelf verantwoordelijk voor lichamelijk letsel, blessures of schade betreft mijzelf, en anderen, en handel dit zelf af. In het kader van de hygiëne, en wanneer olie wordt gebruikt, bedek ik algemeen te gebruiken oppervlakten zoals matrassen, kussens en vloer af met eigen (hand)doeken. In openbare ruimtes loop ik gekleed. Bij deze Tantra massage weekenden neem ik waardevolle spullen mee de zaal/ kleedruimte in en ik blijf zelf verantwoordelijk.

Niet naleven van voorwaarden leidt tot uitsluiting. Tussentijds afbreken, niet komen of uitsluiting leidt niet tot restitutie. Wij houden ons het recht voor om Tantra massage weekenden te annuleren of indien nodig te wijzigen. Mochten wij zelf data moeten veranderen dan heb je de keuze om je inschrijving te handhaven of kosteloos te annuleren. Fouten voorbehouden. Onze voorwaarden zijn niet discutabel.

Veel plezier bij deze Tantra massage weekenden!

Je kunt de voorwaarden hier downloaden als pdf.

Veel plezier bij deze Tantra weekend workshop | Tantra singles & stellen


Sociale media

Tantra singles en stellen weekend

Twitter-Body2chillBody2chill-like-FacebookBody2chill-Nieuwsbrief-tantra

 

Gegevens

Begin:
6 juni 2020 13:00
Einde:
7 juni 2020 18:00