Navigation Menu+

Tantra-agenda-cursussen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tantra belevingsdagen voor singles | Real-time, zintuigelijk & instinctief! | Zon 15 sept 2019

15 september 13:00 - 18:15

Tantra-singles-ontmoetingsdag

Tantra belevingsdagen voor singles with love! | Body2chill®

Prijs p.p. | Boeking | Beschikbaarheid | Benodigdheden

Ikoon-boeking 

BESCHIKBAARHEID

>> Op dit moment nog plaatsen beschikbaar. <<

Omdat we streven naar een mooie m/v verhouding kan het zijn dat je als man of vrouw op de wachtlijst komt. Boek dus ruim op tijd deze activiteit of kijk hier regelmatig of er een plek is vrijgekomen.

VOOR

Voor singles, individuele deelnemers of stellen die ervoor open staan om te wisselen en te delen met anderen. Geen Tantra ervaring noodzakelijk. Lichaamsbewustzijn, een open houding en behoefte aan diepgang en echtheid zijn belangrijker. Trek gemakkelijk zittende kleding aan.

* Note: Wanneer je een vorm van autisme hebt of psychose gevoelig bent dan past Tantra zoals wij die bieden wellicht niet bij je. Het is dan voor jou en voor ons belangrijk dat je hierover vooraf contact opneemt.

PRIJS

Prijs activiteit + lunch  Normaal € 75 | Met 1 maand vroegboekkorting € 65

*Deze prijs is inclusief heerlijke soepmaaltijd met broodjes bij aanvang. Wanneer je bij deze training ook een weekendtraining boekt dan krijg je daarop een korting van € 25. Maximaal geldig tot 7 dagen na de training.

Bij boeking ga je een bindende overeenkomst aan en geldt altijd een betalingsverplichting. Annuleer dus alleen indien het echt niet anders kan want wij en de andere deelnemers rekenen op je komst en op een mooie m/v verhouding.

TIJD

13:00 – 18:15 Graag 10 minuten tevoren aanwezig voor betaling/ omkleden. 

Het laatste kwartier van 18:00 – 18:15 geven wij informatie over Tantra en kan je vragen stellen over onze trainingen.

Na afloop is er een mogelijkheid om onderling contactgegevens uit te wisselen. Ook kan je op eigen kosten gezellig mee naar Zijdewinde om wat te eten. (Waaldijk 28 Bemmel)

BENODIGDHEDEN

Voor deze Tantra Dating dag: gemakkelijk zittende kleding waarin je je fijn voelt en gemakkelijk kan bewegen, extra trui, flesje water. Bij kans op een bui eventueel een regenjas/ paraplu (want we gaan ook naar buiten).

LijnBoven Tantra

BOEKING & INFORozen blad Tantra

  • Kijk bovenaan bij ‘beschikbaarheid’ of er nog plek is.
  • Bel tussen 10:00 uur en 21:00 uur voor boekingen en info naar: +31(0)628038175
  • Wanneer je de voicemail krijgt graag duidelijk inspreken: het nummer waarop je kan worden teruggebeld, de naam(en) én de activiteit. Wij bellen je dan op korte termijn terug. 
  • LEES OOK DIT

    Reservering gaat alleen telefonisch en op volgorde van binnenkomst. Bij voldoende plaats kan je reservering worden omgezet naar een boeking. Deze nemen wij op en is bindend als overeenkomst volgens de voorwaarden van Body2chill®, hier te downloaden als pdf. Commitment en helderheid betreft verantwoording zijn voor ons, en voor het doen aan Tantra, belangrijk. Onze trainings- en annuleringsvoorwaarden beschermen jouw en onze belangen en vormen geen onderwerp van discussie. Wij hanteren ze strikt zonder uitzonderingen. We vragen je dan ook om ze door te nemen zodat vooraf duidelijkheid is waarmee je akkoord gaat.

    Na je boeking ontvang je per post een extra bevestigingskaart/ factuur in een mooie envelop op je thuisadres. Bij het niet ontvangen blijft de overeenkomst onverminderd geldig. We vragen je in dat geval om zelf contact op te nemen, dan sturen wij je deze opnieuw toe. Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Je kunt hiervoor zelf een annuleringsverzekering afsluiten. Omboeking is, na betaling van de factuur, wel eenmalig mogelijk tot 14 dagen vooraf. Tot ziens bij Body2chill®. Wij wensen je/ jullie alvast een warm welkom en een fantastische ervaringsreis die het leven verrijkt en je hart thuisbrengt!

    LijnOnder Tantra

vrouw Wist je…man Dat in 2014 een stel hun 20 jarige relatie vierde. Ze hadden elkaar bij Body2chill® ontmoet in 1994!


Inhoud van deze Tantra belevingsdagen

SPECIALE KERST-EDITIE!

TANTRA-DATING

OPENING TO LOVE MEANS DEEPLY OPENING TO LIFE

lijn-tantra-klein

Een dag om vanuit ervaring te voelen wat Tantra bij Body2chill® voor jouw in je leven kan betekenen. Je kunt deze Tantra belevingsdagen op verschillende manieren gebruiken: om kennis te maken met Tantra en Body2chill®, om te genieten van warmte en aanraking met anderen die ook vanuit diepgang in het leven staan, om nieuwe mensen te ontmoeten of om deze dag samen te vieren met mensen welke je eerder bij ons hebt ontmoet. Waar voor jou het accent ligt, daar ben je vrij in. Deze activiteit is ook geschikt voor het vinden van een gelegenheidspartner voor een koppeltraining of gewoon om real-time-non-Facebook-vrienden te maken. Hoe dan ook: wij bieden je graag een fijne Tantra belevingsmiddag met hartstocht, aanraking en integer contact en wie weet houd je er fijne contacten aan over.

EenheidstekenGoud

Welkom bij onze Body2chill® Tantra belevingsdagen! Wanneer wij over het internet struinen dan is het aanbod om andere singles te ontmoeten gigantisch. Natuurlijk heeft online dating iets spannends. Toch vragen wij ons af of je daar zo makkelijk vindt wat je zoekt. Liefde’s chemie vraagt naar ons idee om een andere aanpak. Liefde is zintuigelijk, dierlijk, overvalt ons en komt altijd uit een onverwachte hoek én juist wanneer je niet ‘zoekt’. Dat is hoe het werkt. Of zoals de Soefi dichter Rumi zegt ‘Wie jij zoekt zoekt jou ook’.

Ons uitgangspunt bij deze dagen is het gevonden worden, niet het zoeken. Wij geloven dat je voor de verbindende werking van de liefde zoveel mogelijk jezelf moet zijn. Wanneer jij puur jezelf bent zal de liefde en jouw levensvuur ook optimaal vrij spel krijgen.

Iedereen ziet elkaar bij ons zo echt mogelijk, daar zorgen wij met ons introductie programma voor. Ook besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van aanraking, niet pakkerig of claimend, aanwezig in contact, binnen ieders grenzen en geintergreerd vanuit jezelf. Maak dus vooraf geen lijstjes van ideeën, leeftijd, haarkleur of andere liefdesvoorwaarden maar zet jezelf in en ontmoet die ander zintuigelijk en Tantrisch in het hier en nu.

Cordium-Nijmegen-Tantra

Wanneer we allemaal op dezelfde man of vrouw zouden vallen dan waren we allang uitgestorven. Jij bent uniek. Daar is er maar één van. Dus bloei voluit. Alleen dat is genoeg!


Locatie | Trainers | Overige info

ADRES

Net achter Nijmegen: Piramide aan de Waal. Prachtige sfeervolle ‘ademende’ locatie in de natuur, langs de dijk in Gendt, in glazen piramide met licht verspreidende edelsteen in de nok! 

Adres: Munnikhofsestraat 28 6691HH  Gendt (Gelderland) Nederland.

*Let op wanneer je met het openbaar vervoer vanuit Arnhem komt, stap dan uit bij de Molenstraat in Gendt (niet bij de Molenstraat in Angeren).

Info locatie

TRAINERS

Han & Marita

OVERIGE INFO

Meest uitgebreide info over deze activiteit | klik hier


Voorwaarden

Tantra dating ontmoetingsdagen Voor singles met focus

Dating voor singles

BETALINGSVOORWAARDEN BODY2CHILL® 

In zijn geheel contant en gepast ter plekke aan de kassa. In geval van een 2-daagse is de complete betaling op de 1e dag. Als factuur geldt je bevestigingskaart/ factuur welke je per post thuisgestuurd krijgt. Body2chill® is btw vrijgesteld.

*Let op: er is geen pin. Liever vooraf per bank betalen? Zorg dan dat het bedrag minimaal 7 dagen voor aanvang op onze rekening staat. Mail ons vooraf een bericht van overboeking zodat het ook aan de kassa duidelijk is: post@body2chill.nl

BETALINGSVERPLICHTING | OMBOEKING MOGELIJK TOT 14 DAGEN VOORAF

Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Het organiseren van trainingen op ons niveau vergt energie, tijd, voorbereiding en geld. Wij willen dat goed doen. Wanneer je eenmaal hebt ingeschreven is er onderliggend speciaal voor jou een hele keten aan het werk. Met het opnemen van je boeking ga je daarom een overeenkomst aan zonder herroepingsrecht. Er wordt namelijk specifiek rekening gehouden met jouw deelname, qua tijdinvestering, het doorgaan van de activiteit, groep-samenstelling en m/v verhouding, inkoop catering, zaalhuur, trainers, begeleiders etc. Daarbij bouwen wij op jouw inschrijving en de eigen verantwoordelijkheid van elke deelnemer.  

Annuleer alleen indien het niet anders kan. Onvoorziene dingen kunnen gebeuren: rekeningen kunnen komen, mensen kunnen ziek worden, relaties beginnen of ophouden, partners afzeggen, weersomstandigheden veranderen etc. Deze risico’s kan Body2chill® niet voor deelnemers dragen of op persoonlijke of emotionele gronden honoreren. Bij overmacht kan je wel tot 14 dagen voor aanvang éénmalig, tegen directe betaling per bank, omboeken naar een gelijksoortige activiteit. Hierna zijn onze kosten en voorbereidingen gemaakt. 

Ter betaling van openstaande facturen ontvang je een verzoek tot overboeking thuis. Neem bij betalingsproblemen altijd bijtijds, voor vervaldatum, contact op want na een 2e herinnering neemt incassobureau DAS onze invorderingen automatisch over met doorberekening van hun kosten. 

TRAININGSVOORWAARDEN BODY2CHILL®

Bij boeking van Tantra dating singles, ga je akkoord met onderstaande voorwaarden: Ik ga voor diepgang, goede hygiëne en eerlijkheid in contact. Ik ben verantwoordelijk om trainer(s) te informeren over bijzonderheden betreffende mijn lichamelijke- of geestelijke gezondheidstoestand, of terugkerende problemen op het gebied van intimiteit of seksualiteit. Ik heb respect voor het woord/ teken ‘stop’ door wie dan ook gebruikt. Ik ben in staat om ‘stop’ te zeggen en mijn grenzen aan te geven. Tantra geeft je op natuurlijke wijze vanuit je eigen lichaam een ‘natural high’, exact passend bij jou en de situatie, gebruik daarom geen middelen als partydrugs voorafgaand aan- of tijdens onze activiteiten.

Ik sta open voor coaching en kan accepteren dat groei gepaard kan gaan met zowel vreugde als pijnlijk aanvoelende processen en bezit over voldoende zelfreflectie om mijn verantwoordelijkheid hierin te kunnen dragen en aanwijzingen van de trainers op te volgen. Ik blijf fysiek aanwezig bij het groepsproces wanneer ik het moeilijk heb en zie dit als mogelijkheid tot groei, reflectie of heling van oude trauma’s. Indien ik besluit om een training toch tussentijds te verlaten, dan ben ik er bewust van dat trainers mij niet meer verantwoordelijk kunnen begeleiden.

Ik ben mij bewust dat Tantra dating singles lichaamswerk bevat, onder andere respectvolle aanraking van het lichaam. Ik houd zelf rekening met mijn fysieke, lichamelijke, dan wel geestelijke staat en persoonlijke mogelijkheden: indien nodig pas ik de oefeningen hier zelf op aan. Ik verklaar mijzelf verantwoordelijk voor lichamelijk letsel, blessures of schade betreft mijzelf, en anderen, en handel dit zelf af. In het kader van de hygiëne, en wanneer olie wordt gebruikt, bedek ik algemeen te gebruiken oppervlakten zoals matrassen, kussens en vloer af met eigen (hand)doeken. In openbare ruimtes loop ik gekleed. Bij deze dag workshop Tantra neem ik waardevolle spullen mee de zaal/ kleedruimte in en ben ik blijf zelf verantwoordelijk.

Niet naleven van voorwaarden leidt tot uitsluiting. Tussentijds afbreken, niet komen of uitsluiting leidt niet tot restitutie. Wij houden ons het recht voor om een Tantra training te annuleren of indien nodig te wijzigen. Mochten wij zelf data moeten veranderen dan heb je de keuze om je inschrijving te handhaven of kosteloos te annuleren. Fouten voorbehouden. Onze voorwaarden zijn niet discutabel.

Veel plezier bij de Tantra dating ontmoetingsdagen!

Je kunt de voorwaarden hier downloaden als pdf.

Tantra dating singles


Sociale media

Twitter-Body2chillBody2chill-like-FacebookBody2chill-Nieuwsbrief-tantra

 

 

Gegevens

Datum:
15 september
Tijd:
13:00 - 18:15
Evenement Tags:
, , , ,