Navigation Menu+

Tantra-agenda-cursussen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Slow lovemaking | Rode Tantra massage workshop voor stellen | 13:00-18:00 op zat 28 sep 2018

28 september 13:00 - 18:00

Slow-Lovemaking-Tantra-sex

Slow lovemaking Body2chill®.

Prijs p.p. | Boeking | Beschikbaarheid | Benodigdheden

tantric flowThe art of tantric flow voor singles en stellen.

BESCHIKBAARHEID

> Op dit moment nog plek. <<

Het kan zijn dat jullie op de wachtlijst komen. Boek ruim op tijd of kijk hier regelmatig of er een plek is vrijgekomen.

DATA

Zaterdag 28 sept 2019

TIJD

13:00 t/m 18:00 We beginnen stipt, dus graag 10 minuten vooraf aanwezig.

VOOR WIE

Voor liefdeskoppels met passie en verlangen waarvoor verbinding en relatieverdieping centraal staan. Met je eigen partner op jullie eigen matras. Geen intieme uitwisseling met andere koppels. Gelegenheidskoppels zijn ook welkom.

PRIJS per pers.

De normale prijs is per persoon € 100, met 1 maand vroegboekkorting € 90 en wanneer je de jaartraining hebt gedaan € 80 | Incl. Sabai massage olie (ook los te koop voor € 7), drinken en wat lekkers.

MEENEMEN per pers.

Gemakkelijke kleding waarin je je fijn en mooi voelt, flesje water, kleine handdoek plus groot badlaken om op te liggen, omslagdoek/ fleece deken, toiletartikelen. Sabai massage olie is inclusief.

 

LijnBoven Tantra

BOEKING & INFO

  • Kijk bovenaan bij ‘beschikbaarheid’ of er nog plek is.
  • Bel tussen 10:00 uur en 21:00 uur voor boekingen en info naar: +31(0)628038175
  • Wanneer je de voicemail krijgt graag duidelijk inspreken: het nummer waarop je kan worden teruggebeld, de naam(en) én de activiteit. Wij bellen je dan op korte termijn terug. 

LEES OOK DIT

Reservering gaat alleen telefonisch en op volgorde van binnenkomst. Bij voldoende plaats kan je reservering worden omgezet naar een boeking. Deze nemen wij op en is bindend als overeenkomst volgens de voorwaarden van Body2chill®, hier te downloaden als pdf. Commitment en helderheid betreft verantwoording zijn voor ons, en voor het doen aan Tantra, belangrijk. Onze trainings- en annuleringsvoorwaarden beschermen jouw en onze belangen en vormen geen onderwerp van discussie. Wij hanteren ze strikt zonder uitzonderingen. We vragen je dan ook om ze door te nemen zodat vooraf duidelijkheid is waarmee je akkoord gaat.

Na je boeking ontvang je per post een extra bevestigingskaart/ factuur in een mooie envelop op je thuisadres. Bij het niet ontvangen blijft de overeenkomst onverminderd geldig. We vragen je in dat geval om zelf contact op te nemen, dan sturen wij je deze opnieuw toe. Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Je kunt hiervoor zelf een annuleringsverzekering afsluiten. Omboeking is, na betaling van de factuur, wel eenmalig mogelijk tot 14 dagen vooraf. Tot ziens bij Body2chill®. Wij wensen je/ jullie alvast een warm welkom en een fantastische ervaringsreis die het leven verrijkt en je hart thuisbrengt!

LijnOnder Tantra

Rozen blad Tantra

Inhoud training

LijnBoven Tantra

I’M A SLOW, SLOW LOVER, SO WE’LL MEET IN OUR DEEPEST FIRE!!

EenheidstekenGoud

Slow-Lovemaking-Tantra-sex

EenheidstekenGoud

THE SACRET ART OF SLOW LOVEMAKING & TANTRIC SEX

Leer eeuwenoude liefdestechnieken om samen met je partner de liefde intenser dan ooit te beleven. Deze massage workshop wil je niet missen wanneer je op het meest diepe niveau Tantra wilt ervaren! Geven óf ontvangen valt weg omdat je tegelijk elkaar masseert en elkaar aanraakt op een ongekend intens niveau, dat jullie beide warm thuisbrengt in je lijf en geest. 

Openend en sluitend op het ademritme van het universum. Slow lovemaking draait om intensivering van je zintuigen en je innerlijke beleving. Samen één, om het nu compleet te verorberen, in contact met je eigen beleving, onze diepste oorsprong en elkaar.

 Slow lovemaking is de lichamelijke variant van mindfulness. Alles wat langzaam gaat komt dieper binnen, heeft een bedding in zichzelf en geeft bedding aan jullie samenzijn in de ultieme energiestroom van leven en dood versmolten in ieder moment.

Slow lovemaking doet je tot in je tenen voelen dat je leeft, dat je diep verbonden bent, dat je orgastisch bent, dat je lichaam jubelt, verdwijnt en versmelt in eenheid, ultiem samenzijn en warm genot. Dat is waarover Slow lovemaking gaat: Deep intimacy! Bij elkaar binnenkomen met lichaam en geest. Een massage waarbij de rol van gever en ontvanger verdwijnt, én samenkomt, in totale lichaamsflow.

Versmeltend in tijdloosheid ben ik jou in mij geworden…

LijnOnder Tantra


Locatie | Trainers | Overige info

ADRES

Cordium | De Ruyterstraat 65,  Nijmegen  6512GB Nederland | Telefoon: +31(0)628038175 | Wij zitten in de grote groepsruimte beneden | parkeren & route

Bij aankomst aanbellen bij ‘Foyer’. Binnen word je welkom geheten en de weg gewezen. Daarna de trap op voor een kop thee in de Foyer.

TRAINERS & SUPPORT

Han & Marita

OVERIGE INFO

Meest uitgebreide info over deze activiteit | klik hier


Voorwaarden

slak-tantraslak-tantra-omgekeerd

BETALINGSVOORWAARDEN SLOW LOVEMAKING 

In zijn geheel contant en gepast ter plekke aan de kassa. In geval van een 2-daagse is de complete betaling op de 1e dag. Als factuur geldt je bevestigingskaart/ factuur welke je per post thuisgestuurd krijgt. Body2chill® is btw vrijgesteld.

*Let op: er is geen pin. Liever vooraf per bank betalen? Zorg dan dat het bedrag minimaal 7 dagen voor aanvang op onze rekening staat. Mail ons vooraf een bericht van overboeking zodat het ook aan de kassa duidelijk is: post@body2chill.nl

BETALINGSVERPLICHTING | OMBOEKING MOGELIJK TOT 14 DAGEN VOORAF

Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Het organiseren van trainingen op ons niveau vergt energie, tijd, voorbereiding en geld. Wij willen dat goed doen. Wanneer je eenmaal hebt ingeschreven is er onderliggend speciaal voor jou een hele keten aan het werk. Met het opnemen van je boeking ga je daarom een overeenkomst aan zonder herroepingsrecht. Er wordt namelijk specifiek rekening gehouden met jouw deelname, qua tijdinvestering, het doorgaan van de activiteit, groep-samenstelling en m/v verhouding, inkoop catering, zaalhuur, trainers, begeleiders etc. Daarbij bouwen wij op jouw inschrijving en de eigen verantwoordelijkheid van elke deelnemer.  

Annuleer alleen indien het niet anders kan. Onvoorziene dingen kunnen gebeuren: rekeningen kunnen komen, mensen kunnen ziek worden, relaties beginnen of ophouden, partners afzeggen, weersomstandigheden veranderen etc. Deze risico’s kan Body2chill® niet voor deelnemers dragen of op persoonlijke of emotionele gronden honoreren. Bij overmacht kan je wel tot 14 dagen voor aanvang éénmalig, tegen directe betaling per bank, omboeken naar een gelijksoortige activiteit. Hierna zijn onze kosten en voorbereidingen gemaakt. 

Ter betaling van openstaande facturen ontvang je een verzoek tot overboeking thuis. Neem bij betalingsproblemen altijd bijtijds, voor vervaldatum, contact op want na een 2e herinnering neemt incassobureau DAS onze invorderingen automatisch over met doorberekening van hun kosten. 

TRAININGSVOORWAARDEN BODY2CHILL®

Bij boeking van deze workshop Slow lovemaking, ga je akkoord met onderstaande voorwaarden: Ik ga voor diepgang, goede hygiëne en eerlijkheid in contact. Ik ben verantwoordelijk om trainer(s) te informeren over bijzonderheden betreffende mijn lichamelijke- of geestelijke gezondheidstoestand, of terugkerende problemen op het gebied van intimiteit of seksualiteit. Ik heb respect voor het woord/ teken ‘stop’ door wie dan ook gebruikt. Ik ben in staat om ‘stop’ te zeggen en mijn grenzen aan te geven. Tantra geeft je op natuurlijke wijze vanuit je eigen lichaam een ‘natural high’, exact passend bij jou en de situatie, gebruik daarom geen middelen als partydrugs voorafgaand aan- of tijdens onze activiteiten.

Ik sta open voor coaching en kan accepteren dat groei gepaard kan gaan met zowel vreugde als pijnlijk aanvoelende processen en bezit over voldoende zelfreflectie om mijn verantwoordelijkheid hierin te kunnen dragen en aanwijzingen van de trainers op te volgen. Ik blijf fysiek aanwezig bij het groepsproces wanneer ik het moeilijk heb en zie dit als mogelijkheid tot groei, reflectie of heling van oude trauma’s. Indien ik besluit om een training toch tussentijds te verlaten, dan ben ik er bewust van dat trainers mij niet meer verantwoordelijk kunnen begeleiden.

Ik ben mij bewust dat deze Slow lovemaking workshop onder andere respectvolle aanraking van het lichaam bevat. Ik houd zelf rekening met mijn fysieke, lichamelijke, dan wel geestelijke staat en persoonlijke mogelijkheden: indien nodig pas ik de oefeningen hier zelf op aan. Ik verklaar mijzelf verantwoordelijk voor lichamelijk letsel, blessures of schade betreft mijzelf, en anderen, en handel dit zelf af. In het kader van de hygiëne, en wanneer olie wordt gebruikt, bedek ik algemeen te gebruiken oppervlakten zoals matrassen, kussens en vloer af met eigen (hand)doeken. In openbare ruimtes loop ik gekleed. Bij deze Slow lovemaking workshop neem ik waardevolle spullen mee de zaal/ kleedruimte in en blijf zelf verantwoordelijk.

Niet naleven van voorwaarden leidt tot uitsluiting. Tussentijds afbreken, niet komen of uitsluiting leidt niet tot restitutie. Wij houden ons het recht voor om deze Slow lovemaking workshop te annuleren of indien nodig te wijzigen. Mochten wij zelf data moeten veranderen dan heb je de keuze om je inschrijving te handhaven of kosteloos te annuleren. Fouten voorbehouden. Onze voorwaarden zijn niet discutabel.

Veel plezier bij Slow lovemaking | Enjoy!

Je kunt de voorwaarden hier downloaden als pdf. plezier bij deze Zwarte Tantra training voor 


Sociale media

Tantric flow workshop voor singles en stellen

Twitter-Body2chillBody2chill-like-FacebookBody2chill-Nieuwsbrief-tantra

 

 

 

Gegevens

Datum:
28 september
Tijd:
13:00 - 18:00
Evenement Tags:
, , , ,