Navigation Menu+

Tantra-agenda-cursussen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De tantrische liefdesrelatie | Rode Tantra paren | Intimiteit & Tantra seksualiteit | 2-Luik op zon 02 + 16 feb 2020

2 februari 2020 13:00 - 22:30

Tantra-tweeluik-Tantrische-Liefdesrelatie

Relatie verdieping & seksualiteit | Body2chill®

Prijs p.p. | Boeking | Beschikbaarheid | Benodigdheden

Ikoon-boekingRelatie verdieping en seksualiteit voor stellen.

BESCHIKBAARHEID

>> Op dit moment nog plaatsen beschikbaar. <<

Deze activiteit kan ruim voor aanvang vol zitten. Het kan zijn dat jullie dan op de wachtlijst komen. Boek dus ruim op tijd dit 2-luik of kijk hier regelmatig of er een plek is vrijgekomen.

DATA 2-LUIK

Zondag 02 + 16 feb 2020

TIJD

Twee bijeenkomsten van 13:00 – 22:30  *We beginnen stipt op tijd, dus graag 10 minuten voor cursus aanvang aanwezig voor betaling, omkleden e.d. 

VOOR WIE

Onze Rode Tantra is voor liefdeskoppels die op het intimiteitsvlak en op seksueel gebied nog verder de verdieping zoeken en binnen een veilige en speelse omgeving in liefde en waarheid samen willen zijn.

Binnen onze Tantra trainingen is het gezien de huidige wetgeving niet mogelijk om te komen tot seksuele gemeenschap. Toch zien wij de grote persoonlijke en maatschappelijke belangen van seksualiteit ontwikkeling. Body2chill® biedt Rode Tantra daarom aan als tweeluik module waarbij je het geleerde thuis in de eigen prive sfeer verder ook seksueel kan verdiepen. Hiertoe geven wij ‘huiswerk’ mee in de zin van spannende opdrachten welke binnen de les worden teruggekoppeld en waarop wordt voortgebouwd. Zo kan je binnen jullie relatie integreren wat jullie samen hebben ontdekt of geleerd.

De lessen zijn niet gericht op gemeenschap, wel sensueel spannend en erotisch omdat jullie zeer diepgaand de  krachtige energie van seksualiteit aanboren. Onze Tantra trainingen bieden je een veilige basis die nodig is om te kunnen groeien binnen jullie relatie, met een goede begeleiding en gedegen kennis van Tantra en ontwikkelingsprocessen. Sfeervol en verfijnd in haar klasse, diepgaand vervullend van binnenuit, dan weer broeierig erotisch dan weer meditatief en bevrijdend. 

Gericht op integriteit, afstemming, flow en respectvol contact binnen de groep. De meest intieme oefeningen doe je met je eigen partner. Daarbij maken jullie deel uit van het groepsproces. Gelegenheidsstellen ook welkom.

PRIJS per pers.

Prijzen zijn per pers, incl. Dit is incl. 2 maal dinerbuffet, drinken en lekkers in Cordium. De normale prijs voor dit exquisite Tantra 2-luik is € 235, met 1 maand vroegboekkorting € 220 en wanneer je de jaartraining hebt gedaan € 210. 

*Dit 2-luik vormt één geheel. Je betaalt vooraf voor beide dagen. Het is niet mogelijk om een eerste- of tweede trainingsdag los te volgen.

BENODIGDHEDEN

Gemakkelijke kleding waarin je je fijn en mooi voelt, flesje water, extra t-shirt, trui en sokken, kleine handdoek plus groot badlaken om op te liggen, omslagdoek/ fleece deken, toiletartikelen. 

 

LijnBoven Tantra

BOEKING & INFO

  • Kijk bovenaan bij ‘beschikbaarheid’ of er nog plek is.
  • Bel tussen 10:00 uur en 21:00 uur voor boekingen en info naar: +31(0)628038175
  • Wanneer je de voicemail krijgt graag duidelijk inspreken: het nummer waarop je kan worden teruggebeld, de naam(en) én de activiteit. Wij bellen je dan op korte termijn terug. 

LEES OOK DIT

Reservering gaat alleen telefonisch en op volgorde van binnenkomst. Bij voldoende plaats kan je reservering worden omgezet naar een boeking. Deze nemen wij op en is bindend als overeenkomst volgens de voorwaarden van Body2chill®, hier te downloaden als pdf. Commitment en helderheid betreft verantwoording zijn voor ons, en voor het doen aan Tantra, belangrijk. Onze trainings- en annuleringsvoorwaarden beschermen jouw en onze belangen en vormen geen onderwerp van discussie. Wij hanteren ze strikt zonder uitzonderingen. We vragen je dan ook om ze door te nemen zodat vooraf duidelijkheid is waarmee je akkoord gaat.

Na je boeking ontvang je per post een extra bevestigingskaart/ factuur in een mooie envelop op je thuisadres. Bij het niet ontvangen blijft de overeenkomst onverminderd geldig. We vragen je in dat geval om zelf contact op te nemen, dan sturen wij je deze opnieuw toe. Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Je kunt hiervoor zelf een annuleringsverzekering afsluiten. Omboeking is, na betaling van de factuur, wel eenmalig mogelijk tot 14 dagen vooraf. Tot ziens bij Body2chill®. Wij wensen je/ jullie alvast een warm welkom en een fantastische ervaringsreis die het leven verrijkt en je hart thuisbrengt!

LijnOnder Tantra

Rozen blad Tantra

Inhoud training

LijnBoven Tantra

2-LUIK | INTIMITEIT & TANTRA

Tantra-tweeluik-Tantrische-Liefdesrelatie

DE TANTISCHE LIEFDESRELATIE

Eenheidsteken

Tantra laat zien hoe je liefde passioneel en voedend blijft in de realiteit van alledag. Hoe jullie met open hart, in stilte en storm, optimaal kunnen profiteren van karakter verschillen, man-vrouw polariteit en natuurlijke emoties als jaloezie, waardoor juist deze aspecten transformeren tot de krachtigste bouwstenen van de Tantrische liefdesrelatie. Groeiend in vertrouwen komen we heerlijk op de flow en in contact met ons diepere verlangen. Wanneer de mannelijke- en vrouwelijke oerkrachten in ons ontwaken, herenigen zij zich met onze oorspronkelijke dierlijke natuur, klaar voor een spetterend liefdesspel gebaseerd op eigenheid, spontaniteit, kwetsbaarheid en oerkracht. De Tantrische liefdesrelatie als ultieme ontmoeting. Sfeervol, intiem, helend en bevrijdend.

Van super relaxed tot passioneel wild. Pas maar op, ik bijt!

LijnOnder Tantra

seksualiteit cursus tantra


Locatie | Trainers | Overige info

Relatie verdieping & seksualiteit.

ADRES

Cordium | De Ruyterstraat 65,  Nijmegen  6512GB Nederland | Telefoon: +31(0)628038175 | Wij zitten in de grote groepsruimte beneden | parkeren & route

Bij aankomst aanbellen bij ‘Foyer’. Binnen word je welkom geheten en de weg gewezen. Daarna de trap op voor een kop thee in de Foyer.

TRAINERS & SUPPORT

Han & Marita | Praktische assistentie en support: Joery & Katja | Info over trainers & de rol van assistenten | klik hier

OVERIGE INFO

Meest uitgebreide info over deze activiteit | klik hier


Voorwaarden

BETALINGSVOORWAARDEN BODY2CHILL® 

In zijn geheel contant en gepast ter plekke aan de kassa. In geval van een 2-daagse is de complete betaling op de 1e dag. Als factuur geldt je bevestigingskaart/ factuur welke je per post thuisgestuurd krijgt. Body2chill® is btw vrijgesteld.

*Let op: er is geen pin. Liever vooraf per bank betalen? Zorg dan dat het bedrag minimaal 7 dagen voor aanvang op onze rekening staat. Mail ons vooraf een bericht van overboeking zodat het ook aan de kassa duidelijk is: post@body2chill.nl

BETALINGSVERPLICHTING | OMBOEKING MOGELIJK TOT 14 DAGEN VOORAF

Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Het organiseren van trainingen op ons niveau vergt energie, tijd, voorbereiding en geld. Wij willen dat goed doen. Wanneer je eenmaal hebt ingeschreven is er onderliggend speciaal voor jou een hele keten aan het werk. Met het opnemen van je boeking ga je daarom een overeenkomst aan zonder herroepingsrecht. Er wordt namelijk specifiek rekening gehouden met jouw deelname, qua tijdinvestering, het doorgaan van de activiteit, groep-samenstelling en m/v verhouding, inkoop catering, zaalhuur, trainers, begeleiders etc. Daarbij bouwen wij op jouw inschrijving en de eigen verantwoordelijkheid van elke deelnemer.  

Annuleer alleen indien het niet anders kan. Onvoorziene dingen kunnen gebeuren: rekeningen kunnen komen, mensen kunnen ziek worden, relaties beginnen of ophouden, partners afzeggen, weersomstandigheden veranderen etc. Deze risico’s kan Body2chill® niet voor deelnemers dragen of op persoonlijke of emotionele gronden honoreren. Bij overmacht kan je wel tot 14 dagen voor aanvang éénmalig, tegen directe betaling per bank, omboeken naar een gelijksoortige activiteit. Hierna zijn onze kosten en voorbereidingen gemaakt. 

Ter betaling van openstaande facturen ontvang je een verzoek tot overboeking thuis. Neem bij betalingsproblemen altijd bijtijds, voor vervaldatum, contact op want na een 2e herinnering neemt incassobureau DAS onze invorderingen automatisch over met doorberekening van hun kosten. 

TRAININGSVOORWAARDEN BODY2CHILL®

Bij boeking van deze Tantra training, ga je akkoord met onderstaande voorwaarden: Ik ga voor diepgang, goede (mond)hygiëne en eerlijkheid in contact. Ik ben verantwoordelijk om trainer(s) te informeren over bijzonderheden betreffende mijn lichamelijke- of geestelijke gezondheidstoestand, of terugkerende problemen op het gebied van intimiteit of seksualiteit. Ik heb respect voor het woord/ teken ‘stop’ door wie dan ook gebruikt. Ik ben in staat om ‘stop’ te zeggen en mijn grenzen aan te geven. Tantra geeft je op natuurlijke wijze vanuit je eigen lichaam een ‘natural high’, exact passend bij jou en de situatie, gebruik daarom geen middelen als partydrugs voorafgaand aan- of tijdens onze activiteiten.

Ik sta open voor coaching en kan accepteren dat groei gepaard kan gaan met zowel vreugde als pijnlijk aanvoelende processen en bezit over voldoende zelfreflectie om mijn verantwoordelijkheid hierin te kunnen dragen en aanwijzingen van de trainers op te volgen. Ik blijf fysiek aanwezig bij het groepsproces wanneer ik het moeilijk heb en zie dit als mogelijkheid tot groei, reflectie of heling van oude trauma’s. Indien ik besluit om een training toch tussentijds te verlaten, dan ben ik er bewust van dat trainers mij niet meer verantwoordelijk kunnen begeleiden.

Ik ben mij bewust dat deze Tantra cursus over relatie verdieping & seksualiteit onder andere respectvolle aanraking van het lichaam bevat. Ik houd zelf rekening met mijn fysieke, lichamelijke, dan wel geestelijke staat en persoonlijke mogelijkheden: indien nodig pas ik de oefeningen hier zelf op aan. Ik verklaar mijzelf verantwoordelijk voor lichamelijk letsel, blessures of schade betreft mijzelf, en anderen, en handel dit zelf af. In het kader van de hygiëne, en wanneer olie wordt gebruikt, bedek ik algemeen te gebruiken oppervlakten zoals matrassen, kussens en vloer af met eigen (hand)doeken. In openbare ruimtes loop ik gekleed. Bij deze dag workshop Tantra neem ik waardevolle spullen mee de zaal/ kleedruimte in en blijf zelf verantwoordelijk.

Niet naleven van voorwaarden leidt tot uitsluiting. Tussentijds afbreken, niet komen of uitsluiting leidt niet tot restitutie. Wij houden ons het recht voor om deze Tantra cursus over relatie verdieping & seksualiteit te annuleren of indien nodig te wijzigen. Mochten wij zelf data moeten veranderen dan heb je de keuze om je inschrijving te handhaven of kosteloos te annuleren. Fouten voorbehouden. Onze voorwaarden zijn niet discutabel.

Veel plezier bij dit liefdevolle Tantra 2-luik | Enjoy!

Je kunt de voorwaarden hier downloaden als pdf.

Relatie verdieping & seksualiteit | Body2chill®


Sociale media

Tantra cursus voor singles en stellen

Twitter-Body2chillBody2chill-like-FacebookBody2chill-Nieuwsbrief-tantra

 

 

 

Gegevens

Datum:
2 februari 2020
Tijd:
13:00 - 22:30
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , ,