Navigation Menu+

Tantra-agenda-cursussen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Shiva’s Night of inspiration | for men only! | Vrijdag 07 juni 2019

7 juni 19:30 - 23:00

mannen-tantra-workshop

Mannen workshop Tantra | Shiva’s Nigh of inspiration.

Prijs p.p. | Boeking | Beschikbaarheid | Benodigdheden

Mannen workshop 

 mannen-tantra-cursus

DATUM

Vrijdag avond 07 juni 2019.

BESCHIKBAARHEID

>> Op dit moment nog plaatsen beschikbaar. <<

Het kan zijn dat je op de wachtlijst komt. Boek ruim op tijd je ‘Shiva’s night of inspration’ of kijk hier regelmatig of er een plek is vrijgekomen.

TIJD

We beginnen stipt om 19:30 Graag 10 minuten tevoren aanwezig voor betaling. De training duurt tot 23:00 Wie dat wil kan na afloop van deze activiteit ’s avonds mee om gezellig na te kletsen in de huiskamerkroeg aan de overkant.

VOOR WIE  

Mannen. Alle leeftijden. Iedereen welkom, met of zonder Tantra ervaring.

DOOR WIE  

Han & Joery

PRIJS per pers.

De prijs incl. drinken & lekkers. De normale prijs voor deze cursus is € 70, met 1 maand vroegboekkorting € 60 en wanneer je de jaartraining hebt gedaan € 50.

BENODIGDHEDEN

Gemakkelijk zittende kleding, omslagdoek, handdoek.

LijnBoven Tantra

BOEKING & INFO

  • Kijk bovenaan bij ‘beschikbaarheid’ of er nog plek is.
  • Bel tussen 10:00 uur en 21:00 uur voor boekingen en info naar: +31(0)628038175
  • Wanneer je de voicemail krijgt graag duidelijk inspreken: het nummer waarop je kan worden teruggebeld, de naam(en) én de activiteit. Wij bellen je dan op korte termijn terug. 

LEES OOK DIT

Reservering gaat alleen telefonisch en op volgorde van binnenkomst. Bij voldoende plaats kan je reservering worden omgezet naar een boeking. Deze nemen wij op en is bindend als overeenkomst volgens de voorwaarden van Body2chill®, hier te downloaden als pdf. Commitment en helderheid betreft verantwoording zijn voor ons, en voor het doen aan Tantra, belangrijk. Onze trainings- en annuleringsvoorwaarden beschermen jouw en onze belangen en vormen geen onderwerp van discussie. Wij hanteren ze strikt zonder uitzonderingen. We vragen je dan ook om ze door te nemen zodat vooraf duidelijkheid is waarmee je akkoord gaat.

Na je boeking ontvang je per post een extra bevestigingskaart/ factuur in een mooie envelop op je thuisadres. Bij het niet ontvangen blijft de overeenkomst onverminderd geldig. We vragen je in dat geval om zelf contact op te nemen, dan sturen wij je deze opnieuw toe. Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Je kunt hiervoor zelf een annuleringsverzekering afsluiten. Omboeking is, na betaling van de factuur, wel eenmalig mogelijk tot 14 dagen vooraf. Tot ziens bij Body2chill®. Wij wensen je/ jullie alvast een warm welkom en een fantastische ervaringsreis die het leven verrijkt en je hart thuisbrengt!

LijnOnder Tantra

spiraal-goud-tantra


Inhoud training

LijnBoven Tantra

Pauw-tantra-cursussenEenheidstekenGoud

SHIVA • KEEPER OF HOLY SPACE

 mannen workshop

EenheidstekenGoud

LijnOnder Tantra

Tantra-voor-mannen-workshop

spiraal-goud-tantra AANWEZIGHEID

Kijk in de ogen van een andere man. Herken jezelf. Wij hebben elkaar nodig als broeders, voorbeeld en spiegel. Pas van daaruit kunnen wij vrouwen werkelijk ontmoeten. Hen de ruimte bieden om ons te geven wat wij nodig hebben en haar bieden waarnaar zij verlangt. Wij hebben de stevige aardse wortels van ons man-zijn nodig om vanuit kwetsbaarheid ons hart te openen, om lief te hebben en te beminnen, om daadkrachtig onze passie in de wereld te zetten en zelfverzekerd op pad te gaan. Geniet deze training voluit van jouw kracht om te gaan waar jij wilt of van jouw innerlijke wijsheid om een stap opzij te zetten waar dat nodig is. Er zijn vele rollen die jij als unieke man mag onderzoeken en wezen!

spiraal-goud-tantra DAADKRACHTIG | BESCHERMEND | WAARACHTIG

Onze vrouwen wachten op ons. Op onze thuiskomst bij elkaar, zoals wij wachten op onze vrouwen om thuis te komen bij hun soort. Iedere man en vrouw is anders. Toch vormt ons eigen man-zijn of vrouw-zijn de basis voor de ontmoeting met de andere sekse. Om waarachtig te zijn heb je support, begrip en inspiratie nodig van andere mannen. Pas wanneer wij mannen broeders zijn, dan zijn wij veilig voor elkaar en onze vrouwen. Dan zijn wij de beschermers en voorbeelden voor de kinderen van onze wereld. Zo verspreiden wij mannen ons zaad verder dan het moment van de conceptie en wordt onze taak zichtbaar als hoeders van de ruimte.

spiraal-goud-tantra DE RIJKDOM VAN BROTHERHOOD

Eeuwen lang hebben wij gevochten en zijn wij op pad gestuurd vanuit een denken in tekorten. Vanuit het idee dat er te weinig land is om te eten, te weinig ruimte om te delen, te weinig liefde om te bezitten en te weinig vrouwen om te beminnen. Ons bloed heeft de aarde rood gemaakt, onze spieren vastgezet en het controlecentrum van ons brein overbelast. Wie zijn wij werkelijk onder onze bescherming? Wie mogen wij zijn wanneer wij denken vanuit rijkdom en ruimte?

spiraal-goud-tantra SHIVA IN JOU

Tantratraining voor stoere mannen, voor lieve mannen, voor lieve stoere mannen en stoere lieve mannen. Voor foute spelende mannen die zich diepgaander willen verbinden met een vrouw en voor gevoelige begrijpende mannen die soms wel wat fouter zouden willen zijn. Voor seksgericht mannen, voor flirters, voor wilde oermannen, huisvaders en galante heren. Voor wijze oude mannen en jonge springerige hengsten. Voor hij die op de hoede is en voor hem die risico’s neemt. Voor alle ridders, prinsen en drakenbestrijders onder ons die de avontuurlijke en diepgaande aspecten van hun man-zijn willen versterken! 

 

LijnBoven Tantra

‘Shiva is an empty screen on which Shakti projects her colorful film…’

Tantra mannen 


Locatie | Trainers | Overige info

ADRES

Cordium | De Ruyterstraat 65,  Nijmegen  6512GB Nederland | Telefoon: +31(0)645624065 | Wij zitten in de grote groepsruimte beneden | parkeren & route

Bij aankomst aanbellen bij ‘Foyer’. Binnen word je welkom geheten en de weg gewezen. Daarna de trap op voor een kop thee in de Foyer.

TRAINERS & SUPPORT

Han & Joery

OVERIGE INFO

Meest uitgebreide info over deze activiteit | klik hier


Voorwaarden

BETALINGSVOORWAARDEN BODY2CHILL® 

In zijn geheel contant en gepast ter plekke aan de kassa. In geval van een 2-daagse is de complete betaling op de 1e dag. Als factuur geldt je bevestigingskaart/ factuur welke je per post thuisgestuurd krijgt. Body2chill® is btw vrijgesteld.

*Let op: er is geen pin. Liever vooraf per bank betalen? Zorg dan dat het bedrag minimaal 7 dagen voor aanvang op onze rekening staat. Mail ons vooraf een bericht van overboeking zodat het ook aan de kassa duidelijk is: post@body2chill.nl

BETALINGSVERPLICHTING | OMBOEKING MOGELIJK TOT 14 DAGEN VOORAF

Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Het organiseren van trainingen op ons niveau vergt energie, tijd, voorbereiding en geld. Wij willen dat goed doen. Wanneer je eenmaal hebt ingeschreven is er onderliggend speciaal voor jou een hele keten aan het werk. Met het opnemen van je boeking ga je daarom een overeenkomst aan zonder herroepingsrecht. Er wordt namelijk specifiek rekening gehouden met jouw deelname, qua tijdinvestering, het doorgaan van de activiteit, groep-samenstelling en m/v verhouding, inkoop catering, zaalhuur, trainers, begeleiders etc. Daarbij bouwen wij op jouw inschrijving en de eigen verantwoordelijkheid van elke deelnemer.  

Annuleer alleen indien het niet anders kan. Onvoorziene dingen kunnen gebeuren: rekeningen kunnen komen, mensen kunnen ziek worden, relaties beginnen of ophouden, partners afzeggen, weersomstandigheden veranderen etc. Deze risico’s kan Body2chill® niet voor deelnemers dragen of op persoonlijke of emotionele gronden honoreren. Bij overmacht kan je wel tot 14 dagen voor aanvang éénmalig, tegen directe betaling per bank, omboeken naar een gelijksoortige activiteit. Hierna zijn onze kosten en voorbereidingen gemaakt. 

Ter betaling van openstaande facturen ontvang je een verzoek tot overboeking thuis. Neem bij betalingsproblemen altijd bijtijds, voor vervaldatum, contact op want na een 2e herinnering neemt incassobureau DAS onze invorderingen automatisch over met doorberekening van hun kosten. 

TRAININGSVOORWAARDEN MANNEN WORKSHOP BODY2CHILL®

Bij boeking van de mannen workshop Shiva’s night of inspiration, ga je akkoord met onderstaande voorwaarden: Ik ga voor diepgang en eerlijkheid in contact. Ik ben verantwoordelijk om trainer(s) te informeren over bijzonderheden betreffende mijn lichamelijke- of geestelijke gezondheidstoestand, of terugkerende problemen op het gebied van intimiteit. Ik heb respect voor het woord/ teken ‘stop’ door wie dan ook gebruikt. Ik ben in staat om ‘stop’ te zeggen en mijn grenzen aan te geven. Tantra geeft je op natuurlijke wijze vanuit je eigen lichaam een ‘natural high’, exact passend bij jou en de situatie, gebruik daarom geen middelen als partydrugs voorafgaand aan- of tijdens onze activiteiten.

Ik sta open voor coaching en kan accepteren dat groei gepaard kan gaan met zowel vreugde als pijnlijk aanvoelende processen en bezit over voldoende zelfreflectie om mijn verantwoordelijkheid hierin te kunnen dragen en aanwijzingen van de trainers op te volgen. Ik blijf fysiek aanwezig bij het groepsproces wanneer ik het moeilijk heb en zie dit als mogelijkheid tot groei, reflectie of heling van oude trauma’s. Indien ik besluit om deze mannen workshop toch tussentijds te verlaten, dan ben ik er bewust van dat trainers mij niet meer verantwoordelijk kunnen begeleiden.

Ik houd zelf rekening met mijn fysieke, lichamelijke, dan wel geestelijke staat en persoonlijke mogelijkheden: indien nodig pas ik de oefeningen hier zelf op aan. Ik verklaar mijzelf verantwoordelijk voor lichamelijk letsel, blessures of schade betreft mijzelf, en anderen, en handel dit zelf af. In het kader van de hygiëne, en wanneer olie wordt gebruikt, bedek ik algemeen te gebruiken oppervlakten zoals matrassen, kussens en vloer af met eigen (hand)doeken. In openbare ruimtes loop ik gekleed. Bij deze mannen workshop neem ik waardevolle spullen mee de zaal/ kleedruimte in en blijf zelf verantwoordelijk.

Niet naleven van voorwaarden leidt tot uitsluiting. Tussentijds afbreken, niet komen of uitsluiting leidt niet tot restitutie. Wij houden ons het recht voor om deze mannen workshop ‘Shiva’s night of inspiration’ te annuleren of indien nodig te wijzigen. Mochten wij zelf data moeten veranderen dan heb je de keuze om je inschrijving te handhaven of kosteloos te annuleren. Fouten voorbehouden. Onze voorwaarden zijn niet discutabel.

Veel plezier bij deze Tantra mannen workshop | Shiva’s night!

Je kunt de voorwaarden hier downloaden als pdf. plezier bij deze Zwarte Tantra training voor 


Sociale media

Tantric dance workshop | Body2chill

Twitter-Body2chillBody2chill-like-FacebookBody2chill-Nieuwsbrief-tantra

 

 

Tantric Dancing workshops Body2chill®

Gegevens

Datum:
7 juni
Tijd:
19:30 - 23:00
Evenement Tags:
, , ,